aynen hayatim ama bizim kizlar gozden mi kacrmis nedir hic yorum yazmamislar 3000kusur kahve bakmis bna ragmen de puani cok yuksek bldgm btn falcilarin onnde suan..tarihe takilma dysun yanicanım zamana bu kadar takılma bir kaç gün gecebilirde fiatı 20 tl bayagıda fal bakmış
tabiki günü gününe imkanmı var keşke tutsa ama imkansız o yüzden takılma bence, hayret ya bizden kimse baktıramışaynen hayatim ama bizim kizlar gozden mi kacrmis nedir hic yorum yazmamislar 3000kusur kahve bakmis bna ragmen de puani cok yuksek bldgm btn falcilarin onnde suan..tarihe takilma dysun yani
Canım ben geçmiş zamanlarda Esin e 3 kere göndermiştim, bilinmesi imkansız olanları bile bilmişti,geçmişe ve an da evet harikalar yaratabiliyor ama hatırladığım kadarıyla bende öngördüğü tarihler tarihe karışmıştıya klar binnazabladaki esin guvene fal atip fali cikan varmi..beni sok etmisti gecmise ait bildiklari hatta dedim ben mi soru kismina yazdm tekrar acip tekrar okudum bir cumle yazmisim sevglmle ayrildik nolcak dye.s kadin yardirmis resmen ..snra yorumlarina da baktm bir ben deglmsm byle gecmsni harfiyen bilen..bana okudugm bolume kdr yazmisti bde benm ne facebookm ne bseym var bakamaz yani ordan burdn ztn onu gec sevglmn adina kadr blms olaylar falan ama isteee sonunu bilmesi de onemli hic fal atan oldumu o kadina puani %99 3 yildzli .s .s.s s
isim değişikliği mi yaptı acaba diycem ama zannetmiyorum gözümüzden kaçmış sen ne zaman baktırdınaynen hayatim ama bizim kizlar gozden mi kacrmis nedir hic yorum yazmamislar 3000kusur kahve bakmis bna ragmen de puani cok yuksek bldgm btn falcilarin onnde suan..tarihe takilma dysun yani
o zaman sadece geçmiş ve anda iyi bunu anlıyoruzCanım ben geçmiş zamanlarda Esin e 3 kere göndermiştim, bilinmesi imkansız olanları bile bilmişti,geçmişe ve an da evet harikalar yaratabiliyor ama hatırladığım kadarıyla bende öngördüğü tarihler tarihe karışmıştı
olmadi yani..Canım ben geçmiş zamanlarda Esin e 3 kere göndermiştim, bilinmesi imkansız olanları bile bilmişti,geçmişe ve an da evet harikalar yaratabiliyor ama hatırladığım kadarıyla bende öngördüğü tarihler tarihe karışmıştı
yalniz bna 10 gunluk bir surecte adim atacak vs yazmisti 10.gb bugn oluyo iste f tarihinden itibaren ve gece yazarim yani bisey olacgi yok ama ynede bukdr gecmis bilmesi beni sasirmtmisti
kesinlikle canım.. yani hislerine diyecek lafım yok.. uzun da yazıyor ancak hep diyoruz en iyisi bile gelecekte .......o zaman sadece geçmiş ve anda iyi bunu anlıyoruz
canim benm ki cok olmadi iste 10 gun once ilkkez yorumlara bakip fal atmistim tavsiye falan yoktu tanidik gecmsi on numaraydk yanihatta gordugum en iyi gecmis blen oydu diyebilirim.ama geri kalnninda biseye kefil olamiyorum ztn ilk falimdi ama yorumlarina bakinca hep cikiyo dyenler de var .sisim değişikliği mi yaptı acaba diycem ama zannetmiyorum gözümüzden kaçmış sen ne zaman baktırdın
bana da patlayacam gbi geliyor ama hayrlisi.Pembe pembeydi bana, anı bilememiş.Dedikleri patladı
senin denemediğin falcı varmı bebem baktırmısmıydın esinePembe pembeydi bana, anı bilememiş.Dedikleri patladı
zaten bu çıktı diyenleri kim yazıyo ben anlayamıyorum yorumlara bakarsan herkesin falı çıkıyo ama gel görkü bizden belli zatenya
canim benm ki cok olmadi iste 10 gun once ilkkez yorumlara bakip fal atmistim tavsiye falan yoktu tanidik gecmsi on numaraydk yanihatta gordugum en iyi gecmis blen oydu diyebilirim.ama geri kalnninda biseye kefil olamiyorum ztn ilk falimdi ama yorumlarina bakinca hep cikiyo dyenler de var .s
senin denemediğin falcı varmı bebem baktırmısmıydın esine
ahahaa Lale ben de onu hep düşünüyorum,bütün sitelerde her dediğini yaşıyorum diyen insanların kafasından,şansından istiyorum ben de... her yorumcunun altında bu yorumları okudukça ey güzel Atartım sen neden bu kadar direnç gösteriyorsun diyorum yapılan yorumlara, sen de yaşa sen de gör ama işte hep demediklerini yaşıyorumzaten bu çıktı diyenleri kim yazıyo ben anlayamıyorum yorumlara bakarsan herkesin falı çıkıyo ama gel görkü bizden belli zaten
gonca polat pembe değil yalnız denedinmi bilmiyorum ben birde lale gülü düşünüyorum atsammı diye ama yok yaAyıp ediyosun Lale, yok tabi
binnaz ekibi pembe, pembe, pembeesin keza
bizde bir gariplik var bebem gecen normalde görüştüğüm eskiden fal attığım kişiyle yazısıyorumda bana diyorki cümle alemin falı çıktı seninki niye çıkmıyor ,ne bileyim bize çıkmıyor işteahahaa Lale ben de onu hep düşünüyorum,bütün sitelerde her dediğini yaşıyorum diyen insanların kafasından,şansından istiyorum ben de... her yorumcunun altında bu yorumları okudukça ey güzel Atartım sen neden bu kadar direnç gösteriyorsun diyorum yapılan yorumlara, sen de yaşa sen de gör ama işte hep demediklerini yaşıyorum
Lale gül kesinlikle pembeci değil, tarotu çok iyi yorumluyor kartları ve hisleriyle.. ne görüyorsa o.. uzun zamandır danışırım ona durumu kesinlikle istediğim gibi değil,onun hissettiği gibi yorumlar.. Gonca yı da denedim o da kart paralelgonca polat pembe değil yalnız denedinmi bilmiyorum ben birde lale gülü düşünüyorum atsammı diye ama yok ya
gonca polat bende cok guzel patladi cnimm pespembeydi ama ne verdgi zaman ne de olaylar tutmadi ustnden 4 ay gecti olan bten bisey yok lale gule bende dusunyrum ya.sgonca polat pembe değil yalnız denedinmi bilmiyorum ben birde lale gülü düşünüyorum atsammı diye ama yok ya
cok uzgunumki eylul ablada olmadi bende ki coook tatliydi cok sevmistimbizde bir gariplik var bebem gecen normalde görüştüğüm eskiden fal attığım kişiyle yazısıyorumda bana diyorki cümle alemin falı çıktı seninki niye çıkmıyor ,ne bileyim bize çıkmıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?