Binnaz Abla

gonca polat bende cok guzel patladi cnimm pespembeydi ama ne verdgi zaman ne de olaylar tutmadi ustnden 4 ay gecti olan bten bisey yok lale gule bende dusunyrum ya.s
lale gül de ben denk gelmediğim için haber ver yaptım kadın hep gece 3-4 te müsait oluyor o saatlerde mesaj geliyor o saatte atılan falın da uyku sersemi nasıl olacak ,
gonca polatın falı bende pembe değildi ama tutarsızdı

peki lale gül ün öngörülerini yasadın mı?

YYaaaaaaa varyaa sabah yolda okudumm bunlarıı sınırr bastıı sarjımın gazabınaa ugradım yazamadım bıseydee ınsanlar bır garıp ozellıkle boyleee asaglayıcı konusmaktan hazzz alıyorlar aman falmıı buna mı ınanıyorsun gunah bılmem nee bılmıyoruzz sankı bızz her koyun kendı bacagından asılır kımse kımseye akıl vermeye kalkmasın,kimeee nee ayrıcaa !! kı gercekten deepbluem'u ozellıkle cok severım bende yerı ayrıdır kotu bır nıyetle bırsey yazdıgını dusunmuyorum oda sınırlendı amann kızlar kapatalım konuyuu gercekten burda makaramızıda yapıyoruz yerı gelıyor gozyasımızıda soyluyoruz ne ınsanlar gorduk bız reklamcısından tutt yuzsuzunee kadar ama su bır gercek kıı ben canım yandıgında en yakın arkdaşımı araarken tereduut edıyorsam ve gelıp buraya kızlar moralım cok bozuk boyle boylee oldu yazıyorsam ztn bızım formun amacı sadece fal degıldır gayyette belli ıyıkı tanıdım dıyebılcegım ınsanlar kazandım ben kendı adımaaa ...

bu aradaaa yettigari kuzum kormaa bana selenanın ılk baktıgı falı gorsen kopruden atarsın kendını olumsuzluk sılsılesı adetaa ama cıkmadı bı haftasonra patladı o kadın enerjısı tutana super her falcıda oldugu gıbı ama korkmaa su falındada anı ve gecmısı agzımı acık bıraktı ama gelecekle ılgılı bısey dememıstı o yuzden korkmaa bıtanemm sıkmaa canını :)

Kızlar son dönemde adı geçen baya yeni falcı oldu. Meryem, lale gül, rania hadwa vs.
En memnun kaldığınız kim? Fiyatları da çok düşük değil. Değmeyecekse baktırmayayım boşu boşuna. Fal konusunda artık çok cimrileştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…