lale gül de ben denk gelmediğim için haber ver yaptım kadın hep gece 3-4 te müsait oluyor o saatlerde mesaj geliyor o saatte atılan falın da uyku sersemi nasıl olacak ,gonca polat bende cok guzel patladi cnimm pespembeydi ama ne verdgi zaman ne de olaylar tutmadi ustnden 4 ay gecti olan bten bisey yok lale gule bende dusunyrum ya.s
ben haftasonu yüzyüze bir falcıya gidicem arkadaşım gitti memnun kaldı eğer iyiyse yazarım buradan siteside varcok uzgunumki eylul ablada olmadi bende ki coook tatliydi cok sevmistim((
ben haftasonu yüzyüze bir falcıya gidicem arkadaşım gitti memnun kaldı eğer iyiyse yazarım buradan siteside var
fal alem canımrezzan abla hangi sitedeydi kızlar??
http://www.medyumiksir.com/ iadeli kahve falı diyor ama nasıldr hiç bilmiyorum bizim arkadasın bir tanıdığıKimdir kız?
tamm canim bakalim bekliyelim haberini:)ben haftasonu yüzyüze bir falcıya gidicem arkadaşım gitti memnun kaldı eğer iyiyse yazarım buradan siteside var
iadeli nasil oluyor:))http://www.medyumiksir.com/ iadeli kahve falı diyor ama nasıldr hiç bilmiyorum bizim arkadasın bir tanıdığı
aynen ben bir gideyim yazıcam zatentamm canim bakalim bekliyelim haberini:)
valla bilmiyorum bende tanımıyorum şahseniadeli nasil oluyor:))
aynen ben bir gideyim yazıcam zaten
istanbulda yeni ofis açmış daha önce doğu da ama nerde bilemedim ordaymış gönlünden ne koparsa demiş bizim arkadaş 35 vermiş falın biçilmiş bir fiyatı olmaz demişİstanbulda mı, fiyatı nedir?
istanbulda yeni ofis açmış daha önce doğu da ama nerde bilemedim ordaymış gönlünden ne koparsa demiş bizim arkadaş 35 vermiş falın biçilmiş bir fiyatı olmaz demiş
ama tabi o tanıdık vasıtasıyla gitti bakalım fiyat bize ne diycek yazacam kuzum gidebilirsemİstanbulda mı, fiyatı nedir?
Lale gül kesinlikle pembeci değil, tarotu çok iyi yorumluyor kartları ve hisleriyle.. ne görüyorsa o.. uzun zamandır danışırım ona durumu kesinlikle istediğim gibi değil,onun hissettiği gibi yorumlar.. Gonca yı da denedim o da kart paralel
inde yorum yapıyor gibi geldi,hislerini çok konuşturmuyormuş gibi ama yanılgı da olabilir bendeki..
aslında baktırdıktan sonra yazacaktım dayanamadım yazmam mı kızzz telefonlada bakıyor belki bilmiyorumbaktırınca yaz kız
hayır ben bluem un ve yettigarinin bu dengesiz yüzünden haksız yere suçlanmasına tahammül edemedim.. onu kaile aldığımdan değil.. ya arada bir gelip insanı zıvansdan çıkarmıyorlar mı dengesizler!!!
hehe gereksiz eleştriri gizli hayranlıktır, bence KK nın en çok takip edildiği,hazmedilmediği tek topic burası
Aferin bize kızlar,çizgiyi bozmadan yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?