Binnaz Abla

Bence patlamadı çokda ayrımtısını bilemeyebilir..sonuçta eski sevgilin aradı bende çıkmıştır..ama bana dediklerini henüz yaşamadım,yaşarmıyımda umudum yok..

Bence de patlamamış sadece eskiler karışmış :)

DEEPLEUM ARKADAŞIM,bizim fal enerjilerimiz uyuyor galıba bende baktırmak istedim derin2013 e yanı biraz kaşındım doğrusu ama fal orucuna girdim,niyetim kurtulmak bu işten onun içinde buraya bile çok girmemeye gayret ediyorum etkilenmemek için..

Merhaba kızlar. Bu gün bir falcıya gittim gayet mutlu ayrıldım ama çok fal baktırmanın olacak işleri bile etkilediğini öğrendim. Sanırım işlerimin yolunda gitmemesinin sebebi buydu ama insan dayanamıyor işte.
Kendi kısmetini kendin kapatıyormuşsun. Ben de kafamı dağıtacak şeyler arıyorum tekrardan bir önerisi olan var mı?

Aslında evet keşke hepimiz kurtulsakta ayda bi tane atmayı becerebilsek Nolucak halimiz bilmiyorum canım ben de fal orucundayım derin2013 sonrası girdim tekrar Şubata kadar bekleyebilirsem çok iyi :))))

damardan gelecek soru.. hangi falcı ? :)))

Kitap oku bence hazır havalar buz, elinde bi kupa kahve (Türk kahvesi yasak ) süper :) ya da ihmal ettiğin hobilerin varsa onları tekrardan ele al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…