Binnaz Abla

Kızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim
Benimde kötüydü ama kötü bir ruh halindeydim o da aynen yansımış aslında. ama fal tamamen farklıydı yani hisleriyle tutturdu hepsini çünk kartlardan imkansızdı. Tıpkı Aylin'e tarot attığımda rezil kartlardan tamamen doğru bir fal çıkarttığı gibi derin de öyleydi bende canım şaşırdım

offfffffff offffffffffff

ne oldu

aynen ayline ben de atmıştım kartlar çok alakasız gelmişti hatta yazmış iyi odaklanamadan çekmişsin kartları ben kendi hislerime göre kendi kartlarımla destekleyerek yorumlıycam demişti herşeyi de bilmişti hayretler içinde kalmıştım.

Beni Aylin'de gerçekten şaşırttı. Derin2013 de öyle ve ben halen daha onun tellwe de nasıl olduğunu çözemiyorum. Çok kibar, çok ilgili, hakkını vermek için çabalaması şaşkınım. O da Aylin gibi hilseriyle 12'den vurdu bende

Kitap oku bence hazır havalar buz, elinde bi kupa kahve (Türk kahvesi yasak ) süper :) ya da ihmal ettiğin hobilerin varsa onları tekrardan ele al

Spor yapayım diyorum. Eve dönene kadar buz tutup ölmekten korkuyorum :)
Tamamen bırakılmıyor bence denemeyin çünkü sizler de eminim benim gibi terapi amacıyla baktırıyorsunuz. Aşağı yukarı hepimizin derdi aynı. Allah da başka dert vermez inşallah. Psikiyatr'a ( Nasıl yazılıyorsa cahilliğime verin) gittiğimde dünyanın en saçma yorumlarıyla birlikte bir kutu ilaç yazmıştı birde ben o ilacı bırakana kadar yerlerde sürünmüştüm.

Kızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim

Ben iyi falcıların kartlara ya da fincana bağlı kalmadılarını düşünüyorum. Onlarda olan başka bir şey. 6. His mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum çünkü kartların zaten belli başlı anlamları var öyle olsaydı herkes bakardı öyle olmuyor işte :) İçinizi rahat tutun.

kuzumm valla ben bere ordum kendımeee en son cok tatlıss bısey olduu sonra bgn tatlılar yaptımm evde gercı o bıraz zararlı bır durum kılo almaya musaıtım yanı yersemm hemde fenaa alıyorum ama spor pılatess yapabılırsın cdler alıp evde kendın yapabılırsen ve kıtap okumak tabıkıde,ınsan kendını kaptırıyor ve zaman nasıl gecıyor anlamıyor sonra dızı ızlıyebılırsın yabancı dızılerı sevıyorsan eger vıkıngs,haniball,game of thrones,pretty little liars dahaa bır suru dızı var kendınee goree zevkıne gore mutlakaa bulursun bıtanem ve emın ol basından kalkamadıgın ıcın falıda unutursun bır suree sonraa bana sen unutabıldın mı dersen bunları yapıp bıde ustuenee aaaa bunuda bır denıyım modundayım maleseffff

haklısın canım kart anlamlarını bizde netten bakıp anlayabilyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…