kızlar ben kahve fotosunu çektemıorm bozukluk war tarotta önereceğiniz site var mıohooooooooooooooooo hemde ne zaman..sen şimdimi keşfettin?
Baktırarak kırdım rekoru..Baktırmadın mı arallıkta hiç yani
kartlara bağlı kalmıyor, zaten bağlı kalsa bluemun da benim de o kartlardan o yorumlar çıkamazdı...Kızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim
Benimde kötüydü ama kötü bir ruh halindeydim o da aynen yansımış aslında. ama fal tamamen farklıydı yani hisleriyle tutturdu hepsini çünk kartlardan imkansızdı. Tıpkı Aylin'e tarot attığımda rezil kartlardan tamamen doğru bir fal çıkarttığı gibi derin de öyleydi bende canım şaşırdımKızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim
offfffffff offffffffffff
Benimde kötüydü ama kötü bir ruh halindeydim o da aynen yansımış aslında. ama fal tamamen farklıydı yani hisleriyle tutturdu hepsini çünk kartlardan imkansızdı. Tıpkı Aylin'e tarot attığımda rezil kartlardan tamamen doğru bir fal çıkarttığı gibi derin de öyleydi bende canım şaşırdım
Beni Aylin'de gerçekten şaşırttı. Derin2013 de öyle ve ben halen daha onun tellwe de nasıl olduğunu çözemiyorum. Çok kibar, çok ilgili, hakkını vermek için çabalaması şaşkınım. O da Aylin gibi hilseriyle 12'den vurdu bendene oldu
aynen ayline ben de atmıştım kartlar çok alakasız gelmişti hatta yazmış iyi odaklanamadan çekmişsin kartları ben kendi hislerime göre kendi kartlarımla destekleyerek yorumlıycam demişti herşeyi de bilmişti hayretler içinde kalmıştım.
Kitap oku bence hazır havalar buz, elinde bi kupa kahve (Türk kahvesi yasak) süper :) ya da ihmal ettiğin hobilerin varsa onları tekrardan ele al
damardan gelecek soru.. hangi falcı ? :)))
Utandırıyosun beni kız..rekor bendeabooooo o zaman multi alkış
Kızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim
Seni ayın elemanı seçiyorumUtandırıyosun beni kız..rekor bende
mutlu oldum..barı bu güzel oldun başka hiçbişet istediğim gibi gitmiyor..ama pes etmek yok..ışığa doğru hucumSeni ayın elemanı seçiyorum
Ankara'da Rengarenk Cafe'de Derya'ya gittim. 25 tl genellikle fal değilde nasihat gibi geçti.
Merhaba kızlar. Bu gün bir falcıya gittim gayet mutlu ayrıldım ama çok fal baktırmanın olacak işleri bile etkilediğini öğrendim. Sanırım işlerimin yolunda gitmemesinin sebebi buydu ama insan dayanamıyor işte.
Kendi kısmetini kendin kapatıyormuşsun. Ben de kafamı dağıtacak şeyler arıyorum tekrardan bir önerisi olan var mı?
haklısın canım kart anlamlarını bizde netten bakıp anlayabilyoruzBen iyi falcıların kartlara ya da fincana bağlı kalmadılarını düşünüyorum. Onlarda olan başka bir şey. 6. His mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum çünkü kartların zaten belli başlı anlamları var öyle olsaydı herkes bakardı öyle olmuyor işte :) İçinizi rahat tutun.
bendee merakk edıyorummmm tutuyorudm kendımıı ama pek basarılı oldugum soylemenemezz bu tutmaa konusunda hep bu son dıyorum ama valla bu soonKızlar dayanamadim derine fal attim ama kartlarim pek iyi gelmedi ama hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?