Binnaz Abla

yemek isterdim o güzel tatlılarındaan..

yemek isterdim o güzel tatlılarındaan..

keskeee bıtanem oyle bır fırsatım olsaa hepınızeee yapardım ellerımleeee...Ztn dalgaa gecıyorum bgn ev kızlarının messısıyım dıyeee hahahah yasıtlarım fınk atarken ben bgn evdee bunları yaptım
hem muhabet eder hem kahvee ıcer bırbırmıze fal bakardık ahh ahhh hayalı bıle guzel valla eeee o kadar deneyımlıyızz sallarız bıseyler

bende bekliyorumm :) eski sevgilim adındaki ve soyadındaki 6 harfi bildi :O hiç salladığı yok ama bana 4 ay zaman verdi

bende bekliyorumm :) eski sevgilim adındaki ve soyadındaki 6 harfi bildi :O hiç salladığı yok ama bana 4 ay zaman verdi
kizlar aylin bana da ii yazmisti gecmis babinda da suanki dusuncelerim olarak favorimiz aylin heralde

veeeeee kızlarr sonn falımıdaaa derın2013 'e baktırdım vede begendım anlık durumumu dusunceleırmı ve olabılcekseylerı soylemıss bana dayanamadım yolladım ve evet subat ayına kadar kesınlıkle son falımda sozzz verıyorumm
ayrıcaa gecen gn yazıcaktım unuttum klothoyagmurr u benn fal baktırmıstım ve burdan arkadşımda bana falını yolaldı bak boyle boyle demıs dıyee lan falınn bası aynı bı kac kısınınde oyle olmuss ben bunu kesınlıkle kabul edemem ne demek yanı bu !! evet falın devamı dogru benımle alakalı guzel tespıtlerı var ama falın bası aynı yaa resmen evet hepımız depresyondayızz yagmurcum evet hepımızz beklentılerden sıkıldık yoruldum canım benım aaaa nee tesaduff tovbee tovbeee kopyalanmıss resmenn, cok sınırlendım bıraz saygı yemın edıyorum saygı yaaa ..

derin2013' beğenmene sevindim bu biiiir, klotho'ya gelince evet koskoca bir paragraf copy-past ve bu hiç hoş değil. devamı her ne kadar doğru olsa da copy-past olayı güveni zedeliyor bu da ikiiii

deepblue peki aylinle derinin yorumu benziyor mu? yani zıt şeyler mi söylediler gelecekle ilgili yoksa benzer mi konuştular?

derin2013' beğenmene sevindim bu biiiir, klotho'ya gelince evet koskoca bir paragraf copy-past ve bu hiç hoş değil. devamı her ne kadar doğru olsa da copy-past olayı güveni zedeliyor bu da ikiiii
senı yerımmm buda 3 hayır ogrenebılıcegımızıde hıc dusunmuyorlarrrr o kızı severdım hatta telwede bı kac tane guvenılır falcı arasında gorurdum ama bu yaptıgı hıc hosss olmadıı ..

deepblue peki aylinle derinin yorumu benziyor mu? yani zıt şeyler mi söylediler gelecekle ilgili yoksa benzer mi konuştular?
Benzer şeyler söylediler ama derin2013 daha net şeyler söyledi daha hani detaylı diyeyim. derin2013 aylinden farklı olarak senin ve karşı tarafın aklındakilere de giriyo ve senin belki 5 gün önce herhangi bi arkadşına söylemiş olduğun bişeyi de duyabilirsin. enteresan bu kadın biliyor ve çok kibar, tellwe lehçesi kullanmıyor :)) Ama ben Aylin'i de çok beğendim kesinlikle. Bu da tıpkı Aylin gibi kartlardan çıkamayacak şeyleri söylüyor, hisleri çok güzel

senı yerımmm buda 3 hayır ogrenebılıcegımızıde hıc dusunmuyorlarrrr o kızı severdım hatta telwede bı kac tane guvenılır falcı arasında gorurdum ama bu yaptıgı hıc hosss olmadıı ..
Ben de hiç yakıştıramadım. Aynı paragrafı copy past yapana kadar bana ve ya başkkasına bi paragraf daha fal bakabilir yani

deepbluem a sormussun bıtanem ama aylıne bende baktırdım,benım falımda benzerdı bıtanemm ama derin bana yasadıgım anı anlatmıs resmen o hosuma gıttı
Ben de hiç yakıştıramadım. Aynı paragrafı copy past yapana kadar bana ve ya başkkasına bi paragraf daha fal bakabilir yani

vee kac gun bekledıgımız ınsan kendısı o kadar fal baktırmak soyledıklerını tahmınlerını duymak ıcın,gercekten salak yerıne koyuldukk kac gun once dıcektım arada kaynadıı ..

ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim canım

Benimde falım gelmisss kizlar bende begendim ama kisaydi benim falim tam tatmin olmadim ama subata kadar beklicem bende ara veriyorum fala insallah bakalimmm.

Benimde falım gelmisss kizlar bende begendim ama kisaydi benim falim tam tatmin olmadim ama subata kadar beklicem bende ara veriyorum fala insallah bakalimmm.
Canım dilediğin kadar soru sorabiliyosun tekrar açılım yaparak cevaplıyo. mesaj kotası dolsa da cafe de devam ediyo aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…