yemek isterdim o güzel tatlılarındaan..kuzumm valla ben bere ordum kendımeee en soncok tatlıss bısey olduu sonra bgn tatlılar yaptımm evde gercı o bıraz zararlı bır durum kılo almaya musaıtım yanı yersemm hemde fenaa alıyorum ama spor pılatess yapabılırsın cdler alıp evde kendın yapabılırsen ve kıtap okumak tabıkıde ınsna kendını kaptırıyor ve zaman nasıl gecıyor anlamıyor sonra dızı ızlıyebılırsın yabancı dızılerı sevıyorsan eger vıkıngs,haniball,game of thrones,pretty little liars dahaa bır suru dızı var kendınee goree zevkıne gore mutlakaa bulursun bıtanem ve emın ol basından kalkamadıgın ıcın falıda unutursun bır suree sonraa bana sen unutabıldın mı dersen bunları yapıp bıde ustuenee aaaa bunuda bır denıyım modundayım maleseffff
yemek isterdim o güzel tatlılarındaan..
Canım teşekkür ederim Aylin e tarot falı attım. İnan şaşkınlıkla okudum valla ha süperdi bilmediği bir şey yok.a
benimkiyle 1 senedir ayrıyız arada telefonla görüşüyoruz ama hiç olacak gibi değil. Bu ay içinde tekrar bir araya geleceksiniz dedi. Hiç sanmam ama bakalım göreceğiz.
bende bekliyorumm :) eski sevgilim adındaki ve soyadındaki 6 harfi bildi :O hiç salladığı yok ama bana 4 ay zaman verdi
kizlar aylin bana da ii yazmisti gecmis babinda da suanki dusuncelerim olarak favorimiz aylin heraldebende bekliyorumm :) eski sevgilim adındaki ve soyadındaki 6 harfi bildi :O hiç salladığı yok ama bana 4 ay zaman verdi
derin2013' beğenmene sevindim bu biiiir, klotho'ya gelince evet koskoca bir paragraf copy-past ve bu hiç hoş değil. devamı her ne kadar doğru olsa da copy-past olayı güveni zedeliyor bu da ikiiiiveeeeee kızlarr sonn falımıdaaa derın2013 'e baktırdım vede begendım anlık durumumu dusunceleırmı ve olabılcekseylerı soylemıss bana dayanamadım yolladım ve evet subat ayına kadar kesınlıkle son falımda sozzz verıyorumm
ayrıcaa gecen gn yazıcaktım unuttum klothoyagmurr u benn fal baktırmıstım ve burdan arkadşımda bana falını yolaldı bak boyle boyle demıs dıyee lan falınn bası aynı bı kac kısınınde oyle olmuss ben bunu kesınlıkle kabul edemem ne demek yanı bu !! evet falın devamı dogru benımle alakalı guzel tespıtlerı var ama falın bası aynı yaa resmen evet hepımız değresyondayızz yagmurcum evet hepımızz beklentılerden sıkıldık yoruldum canım benım aaaa nee tesadufftovbee tovbeee kopyalanmıss resmenn, cok sınırlendım bıraz saygı yemın edıyorum saygı yaaa ..
deepblue peki aylinle derinin yorumu benziyor mu? yani zıt şeyler mi söylediler gelecekle ilgili yoksa benzer mi konuştular?Beni Aylin'de gerçekten şaşırttı. Derin2013 de öyle ve ben halen daha onun tellwe de nasıl olduğunu çözemiyorum. Çok kibar, çok ilgili, hakkını vermek için çabalaması şaşkınım. O da Aylin gibi hilseriyle 12'den vurdu bende
senı yerımmm buda 3derin2013' beğenmene sevindim bu biiiir, klotho'ya gelince evet koskoca bir paragraf copy-past ve bu hiç hoş değil. devamı her ne kadar doğru olsa da copy-past olayı güveni zedeliyor bu da ikiiii
kizlar aylin bana da ii yazmisti gecmis babinda da suanki dusuncelerim olarak favorimiz aylin heralde
Benzer şeyler söylediler ama derin2013 daha net şeyler söyledi daha hani detaylı diyeyim. derin2013 aylinden farklı olarak senin ve karşı tarafın aklındakilere de giriyo ve senin belki 5 gün önce herhangi bi arkadşına söylemiş olduğun bişeyi de duyabilirsin. enteresan bu kadın biliyor ve çok kibar, tellwe lehçesi kullanmıyor :)) Ama ben Aylin'i de çok beğendim kesinlikle. Bu da tıpkı Aylin gibi kartlardan çıkamayacak şeyleri söylüyor, hisleri çok güzeldeepblue peki aylinle derinin yorumu benziyor mu? yani zıt şeyler mi söylediler gelecekle ilgili yoksa benzer mi konuştular?
Ben de hiç yakıştıramadım. Aynı paragrafı copy past yapana kadar bana ve ya başkkasına bi paragraf daha fal bakabilir yanisenı yerımmm buda 3hayır ogrenebılıcegımızıde hıc dusunmuyorlarrrr o kızı severdım hatta telwede bı kac tane guvenılır falcı arasında gorurdum ama bu yaptıgı hıc hosss olmadıı ..
deepblue peki aylinle derinin yorumu benziyor mu? yani zıt şeyler mi söylediler gelecekle ilgili yoksa benzer mi konuştular?
Ben de hiç yakıştıramadım. Aynı paragrafı copy past yapana kadar bana ve ya başkkasına bi paragraf daha fal bakabilir yani
ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim canımBenzer şeyler söylediler ama derin2013 daha net şeyler söyledi daha hani detaylı diyeyim. derin2013 aylinden farklı olarak senin ve karşı tarafın aklındakilere de giriyo ve senin belki 5 gün önce herhangi bi arkadşına söylemiş olduğun bişeyi de duyabilirsin. enteresan bu kadın biliyor ve çok kibar, tellwe lehçesi kullanmıyor :)) Ama ben Aylin'i de çok beğendim kesinlikle. Bu da tıpkı Aylin gibi kartlardan çıkamayacak şeyleri söylüyor, hisleri çok güzel
Benimde falım gelmisss kizlar bende begendim ama kisaydi benim falim tam tatmin olmadim ama subata kadar beklicem bende ara veriyorum fala insallah bakalimmm.deepbluem a sormussun bıtanem ama aylıne bende baktırdım,benım falımda benzerdı bıtanemm ama derin bana yasadıgım anı anlatmıs resmen o hosuma gıttı
vee kac gun bekledıgımız ınsan kendısı o kadar fal baktırmak soyledıklerını tahmınlerını duymak ıcın,gercekten salak yerıne koyuldukk kac gun once dıcektım arada kaynadıı ..
Canım dilediğin kadar soru sorabiliyosun tekrar açılım yaparak cevaplıyo. mesaj kotası dolsa da cafe de devam ediyo aklında olsunBenimde falım gelmisss kizlar bende begendim ama kisaydi benim falim tam tatmin olmadim ama subata kadar beklicem bende ara veriyorum fala insallah bakalimmm.
Ben katina atmıştım canımcanlar peki hangi falı gönderdiniz derine? tarot,katina,kahve ne tavsiye edersiniz?
Canim sormadim soru ama bana baya kisa bakmis enerji meselesi heralde 4 5 aylik bir surec vermis olursa soylerim size :)Canım dilediğin kadar soru sorabiliyosun tekrar açılım yaparak cevaplıyo. mesaj kotası dolsa da cafe de devam ediyo aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?