- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Demek istediğim hani aklında kalan bişey varsa o şekilde devam edebilrisin diyeCanim sormadim soru ama bana baya kisa bakmis enerji meselesi heralde 4 5 aylik bir surec vermis olursa soylerim size :)
Aklimda selena kaldi ama yok malesef insallah cikar fallarimiz aynen canim orasi öyle yeterki bilsinlerde :)Demek istediğim hani aklında kalan bişey varsa o şekilde devam edebilrisin diyevalla bilsinlerde kısa mısa fark etmez yeterki bilsinler tek derdimiz o zaten
o benimde aklımda kaldı. orucu bozar bozmaz kuyruğa girecem. merak ediyorum. farklı bişey söyleyeceğini sanmıyorum hepsi aynı şeyi söylüyo bana ama işte denemedim demiyeyimAklimda selena kaldi ama yok malesef insallah cikar fallarimiz aynen canim orasi öyle yeterki bilsinlerde :)
Şubati bekleyelim şubatta atariz dayanabilirsek canim ama nasil dayanicam beno benimde aklımda kaldı. orucu bozar bozmaz kuyruğa girecem. merak ediyorum. farklı bişey söyleyeceğini sanmıyorum hepsi aynı şeyi söylüyo bana ama işte denemedim demiyeyim
Valla ben de dşünüyorum şubata kadar direnmeyiŞubati bekleyelim şubatta atariz dayanabilirsek canim ama nasil dayanicam ben
arkadaslar ben yazmistim, dun gece selena ya fal baktirmaya niyetlendim ama tel faturam dolduundan baktiramadim 20 tllik kredi alamadi da 16.3 de kaldi bende siteye mesj attim acaba yardimci olabilirmisiniz dye 4 lra icin 15 gun beklemek istemyrum dedim.. site de uzgnm yardimci olamayiz yazmis .kredimi iade edin dedim ona da iade edemeyiz yazmia nasil gicik oldum ya haram olsun onlara .s baktirdiklarm foa cikinca ben 200 liralara kadr cikan faturalarimi sizin hataniz dye odetmiyorum bunlara yada bazilari kes yapistir yapiyor fark edyruz ama dava acmiyoruz kandiriliyoruz dye! cok sinirlendimya bence cok terbiyesiCeydi 4 lra icin bu yaptklari
Mukaddes kimevet benim şuan favorim aylin ve mukaddes
Yine mi duramadın :)))Kızlar emine veya ayline ikinci kez fal atip ikinci falinida begenen varmiiiiii acaba
Canim simdi bir arkadasim ayline fal atti falinida bana gonderdi valla biz sok olduk cok begendik burdan size soylememi istedi bende ikinci kez denesemmi dedim kafamda deli sorular kurtarin beni arkadasim cok begenmis aylini selenayi sarayliyi yagmuru emineyi ve daha bisuru insani denemis birisi aylinde sok oldum diyorYine mi duramadın :)))
Aylin'i ben de beğendim kesinlikle bunu da hep söylerim. Hatta bir arkadaşım benden önce baktırmıştı duvara da yazdım o da çok beğenmişti. O kadının sırrını çözemedim :)))Canim simdi bir arkadasim ayline fal atti falinida bana gonderdi valla biz sok olduk cok begendik burdan size soylememi istedi bende ikinci kez denesemmi dedim kafamda deli sorular kurtarin beni arkadasim cok begenmis aylini selenayi sarayliyi yagmuru emineyi ve daha bisuru insani denemis birisi aylinde sok oldum diyor
Canım cıkan bir seyi yok dimi ama daha emine ve aylin kanıma giriyolar vallaAylin'i ben de beğendim kesinlikle bunu da hep söylerim. Hatta bir arkadaşım benden önce baktırmıştı duvara da yazdım o da çok beğenmişti. O kadının sırrını çözemedim :)))
Henüz süresi gelmedi. süreç tüm falcılarla aynı işliyo. süre dersen hepsi aynı süreyi söylüyo yani bu da benim şansıma. bi tane de farklı söyleyene rastlamadım benim fallar böyle :))Canım cıkan bir seyi yok dimi ama daha emine ve aylin kanıma giriyolar valla
Simdi bir kahve baktirdim ama yarin aylinu dener gelirim ben yine forumaaaaHenüz süresi gelmedi. süreç tüm falcılarla aynı işliyo. süre dersen hepsi aynı süreyi söylüyo yani bu da benim şansıma. bi tane de farklı söyleyene rastlamadım benim fallar böyle :))
Bekliyoruz o halde :))Simdi bir kahve baktirdim ama yarin aylinu dener gelirim ben yine forumaaaa
cuma atmıştım falalemdeMukaddes kim
mukaddesi ben de falalem de gördüm çok, ya elim gidip gidip geliyor, ama her yeni yorumcu ben de korku yaratıyor.. deneyen var mı?
canım tanıdığımız biri değil değil mi?? çok tırsıyorum artık beliga falan olmasın da o da..Ben baktırdim ve çok beğendim. Ama kahve fali gönderme, Katina da daha başarili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?