- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
canım tanıdığımız biri değil değil mi?? çok tırsıyorum artık beliga falan olmasın da o da..
teşekkür ederim, sende isabetliydi yani öyle mi geçmiş? gelecek ? durum?Yok ya, bence başka birisi değil mukaddes
Canim benimde 4 ayim var ama falini cok begenmistim senin varmi baska aylin kadar begendigin birisi.Arkadaşlar bende Aylini çok beğenenlerdenim ama bana verdiği tarih Mayıs olduğu için çıktı çıkmadı diyemiyorum falı için.Aramızda en yakın tarihli kim var acaba onun falından? Böylelikle gelecekte nasıl anlayabiliriz.
Son bir yıl içinde baktırdıklarım içinde en iyisi oydu inan.Fama belki ikinci gelir ama bir üçüncü kişi bile yazamıyorum.Gerisi bunların yanında hikaye olur.Canim benimde 4 ayim var ama falini cok begenmistim senin varmi baska aylin kadar begendigin birisi.
benim tarihim yok hayatim byle bsey var mi yaArkadaşlar bende Aylini çok beğenenlerdenim ama bana verdiği tarih Mayıs olduğu için çıktı çıkmadı diyemiyorum falı için.Aramızda en yakın tarihli kim var acaba onun falından? Böylelikle gelecekte nasıl anlayabiliriz.
En siniri de şu bekleme işi zatenaylin bana 4-5 ay içinde dedi kızlar genelde en erken şubat ortası diyenler oldu ama geçmiş fallarımın hayal kırıklığı olduğunu düşününce çok bir beklenti içine giremiyorum
En siniri de şu bekleme işi zatenzaman mı dolduruyoruz çile mi dolduruyoruz belli değil
kızlar kahvede kimi önerirsiniz?
oyyy senin ki baya bi karışıkmışevet birde bende adım at diyenler adım atma diyenler ve zaten adım atacaksın diyenler var kafayı yiyeceğim
Aylin olabilirkızlar kahvede kimi önerirsiniz?
Arkadaşlar bende Aylini çok beğenenlerdenim ama bana verdiği tarih Mayıs olduğu için çıktı çıkmadı diyemiyorum falı için.Aramızda en yakın tarihli kim var acaba onun falından? Böylelikle gelecekte nasıl anlayabiliriz.
Canim benimde 4 ayim var ama falini cok begenmistim senin varmi baska aylin kadar begendigin birisi.
aylin bana 4-5 ay içinde dedi kızlar genelde en erken şubat ortası diyenler oldu ama geçmiş fallarımın hayal kırıklığı olduğunu düşününce çok bir beklenti içine giremiyorum
bana da öyle oldu aralık başında baktırmıştım en geç subat dedi 2-3 hafta sonra oldu2-3 gün önce yazmıştım. Bana 10 ay içinde yaşayacaksın dediği olayı 3-4 hafta sonra yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?