Binnaz Abla

Arkadaşlar bende Aylini çok beğenenlerdenim ama bana verdiği tarih Mayıs olduğu için çıktı çıkmadı diyemiyorum falı için.Aramızda en yakın tarihli kim var acaba onun falından? Böylelikle gelecekte nasıl anlayabiliriz.

Canim benimde 4 ayim var ama falini cok begenmistim senin varmi baska aylin kadar begendigin birisi.

benim tarihim yok hayatim byle bsey var mi ya(( tarih goremiyrum yazmis.D.D

aylin bana 4-5 ay içinde dedi kızlar genelde en erken şubat ortası diyenler oldu ama geçmiş fallarımın hayal kırıklığı olduğunu düşününce çok bir beklenti içine giremiyorum
En siniri de şu bekleme işi zaten zaman mı dolduruyoruz çile mi dolduruyoruz belli değil

Canim benimde 4 ayim var ama falini cok begenmistim senin varmi baska aylin kadar begendigin birisi.

aylin bana 4-5 ay içinde dedi kızlar genelde en erken şubat ortası diyenler oldu ama geçmiş fallarımın hayal kırıklığı olduğunu düşününce çok bir beklenti içine giremiyorum

2-3 gün önce yazmıştım. Bana 10 ay içinde yaşayacaksın dediği olayı 3-4 hafta sonra yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…