Canım sen ayline kahvemi atmistin peki.2-3 gün önce yazmıştım. Bana 10 ay içinde yaşayacaksın dediği olayı 3-4 hafta sonra yaşadım
Anlıyorum canım Allah seninde yardımcın olsun. Fal konusunda bu netten bakanlar cafelerde bakanlar gerçekten boş insanları kandırıyorlar umutlarıyla oynuyorlar ama benim fala inancım kalmadı yanlış anlama baktırana lafım kesinlikle yok saygı duyarım kendi iradesidir. Fal yerine kendi hislerimi dinleseydim keşke umut medet ummasaydım fallardan benimde yaşım küçük değilki artık ben insanlara güvenimi yıllar önce kaybetmiştim hayal kurmayı bırakmıştım bunla tekrar hayal kurmaya başlamıştım. şimdi gene falcılar pişman olucak gelicek falan dediler artık gelse ne olur gelmese ne olur bu yarayı ne kapatır aklımda hep olacak o yüzden uzunca bir süre fal işi bitmiştir benim için bunu burda paylaşmamda falcılara umut bağlamayın mantıklı olun demek kendimce nacizane bu uyarı başka bişey değil
o kadina biz nasil baktirablrz canim:)))) bu arada cidden yasadiklarina cok uzuldm hem saskinlik hmde uzuntyle okudum ama suan mutlu olman da ayri bir guzel tabiki:)
Guclu biriymissin cnim hcbi seklde kaldiramayanlarda war bu durumlari . Nesenin de yerinde oldugunu dusunuyrn ben forumdan anladgm kadariyla sana bi tecrube olmus hayirsiz dan kurtulmussun smdi sukretmelsn bu duruma ilerde bizde edicz blki
Bence hepimiz gucluyuz aslinda bizimkide bi cesit terapi oluyo kendimize . Inanmamak sadece olasilik oldugu bilincine warmakta guzl bişey . Baska kötü seylere sarmadik ya azicik terapi almakta bi kotuluk yok bence tabi dozunu ayarlamali ve olasilik oldgnu bilmeli .
Canımmmm bir solukta okudum iki yazını da ve duruşunu, hayata tutunuşunu takdir ettim. Hikayenin sonu mutlu bittiği için de ayrıca mutlu oldum. Dilerim hep çok ama çok mutlu olursun
Aliye ablayi bende merak ettim acaba ne fali bakiyor kahvemi cokmu pahali bizde denesekAliye abla evinde bakıyor Merter'de ama hakikaten pahalı bakıyor. Ne bileyim bir Rezzan ya da medyum Selena' da enerjiniz tutuyorsa, söylediklerini yaşıyorsanız daha fazla para akıtmak mantıklı değil kanımca :)
Aliye ablayi bende merak ettim acaba ne fali bakiyor kahvemi cokmu pahali bizde denesek
90 Tl ye bakıyor, kahve falı ama fincana pek bakmaz. Oturup kahve içerken size hayatınızla ilgili anlatmaya başlar,fincanı okuyarak kendi kapatır. Bu arada lütfen reklam olarak düşünmeyin, benim Aliye ablayı tanıyışım annemin arkadaşlığından ötürü ilkokul zamanlarıma denktir, yanlış anlaşılmak asla istemem
Yok hayır öyle bir sey düşünmedim acaba özelden numarasini atma şansınız varmi bu ablayi çok merak ettim.90 Tl ye bakıyor, kahve falı ama fincana pek bakmaz. Oturup kahve içerken size hayatınızla ilgili anlatmaya başlar,fincanı okuyarak kendi kapatır. Bu arada lütfen reklam olarak düşünmeyin, benim Aliye ablayı tanıyışım annemin arkadaşlığından ötürü ilkokul zamanlarıma denktir, yanlış anlaşılmak asla istemem
Yok hayır öyle bir sey düşünmedim acaba özelden numarasini atma şansınız varmi bu ablayi çok merak ettim.
Canım sen ayline kahvemi atmistin peki.
Bana da atar mısınız? Ne olur ne olmaz bakarsınız baktırırım.Atarım tabii ki
Ben de de tlf istesem canım?90 Tl ye bakıyor, kahve falı ama fincana pek bakmaz. Oturup kahve içerken size hayatınızla ilgili anlatmaya başlar,fincanı okuyarak kendi kapatır. Bu arada lütfen reklam olarak düşünmeyin, benim Aliye ablayı tanıyışım annemin arkadaşlığından ötürü ilkokul zamanlarıma denktir, yanlış anlaşılmak asla istemem
Arkadaslar ayline tarot ya da astroloji baktiran var mi?
Anladim canim bana kahve bakti da kisaBen Aylin'e tarot attım 25 Aralık'ta hatta az önce girip okudum ne yazmıştı diye, 6 haftalık bir süre vermişti bana partnerimle özel bir yerde ve mutlu bir konuşma yapacağımla ilgili,beklemedeyim.İş ile ilgili de mart ayı tarihini vermiş...Soruma odaklı baktığından dolayı yorum yapamıyorum.
Anladim canim uzun bakiyor mu bana kahvede tarih vermedi tarot atmayi düşünüyorumBen Aylin'e tarot attım 25 Aralık'ta hatta az önce girip okudum ne yazmıştı diye, 6 haftalık bir süre vermişti bana partnerimle özel bir yerde ve mutlu bir konuşma yapacağımla ilgili,beklemedeyim.İş ile ilgili de mart ayı tarihini vermiş...Soruma odaklı baktığından dolayı yorum yapamıyorum.
Aliye hanim nerede canimAtarım tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?