Binnaz Abla

Söylediklerine katılıyorum kesinlikle, onların dediklerine göre hareket ettiğimizde belki de yanlış seçimler yapıp yanlış duraklarda bekliyoruz, inşallah bundan sonra senin için en huzurlu ve en hayırlısı ile yeniden başlar birşeyler...

o kadina biz nasil baktirablrz canim:)))) bu arada cidden yasadiklarina cok uzuldm hem saskinlik hmde uzuntyle okudum ama suan mutlu olman da ayri bir guzel tabiki:)

Aliye abla evinde bakıyor Merter'de ama hakikaten pahalı bakıyor. Ne bileyim bir Rezzan ya da medyum Selena' da enerjiniz tutuyorsa, söylediklerini yaşıyorsanız daha fazla para akıtmak mantıklı değil kanımca :)

Tecrübelerle olgunlaşıyoruz büyüyoruz işte, çok şükür diyorum her zaman her anlamda, bir de insan eski yaşanmışlıklara atlattıklarına baktığında, yeni çıkan problemlere ''adam sende'' diyor

Canımmmm bir solukta okudum iki yazını da ve duruşunu, hayata tutunuşunu takdir ettim. Hikayenin sonu mutlu bittiği için de ayrıca mutlu oldum. Dilerim hep çok ama çok mutlu olursun

Sağol bluemmm, hepimizde kim bilir ne hikayeler var, hepimiz de mutlu olalım sonunda inşallah

Aliye abla evinde bakıyor Merter'de ama hakikaten pahalı bakıyor. Ne bileyim bir Rezzan ya da medyum Selena' da enerjiniz tutuyorsa, söylediklerini yaşıyorsanız daha fazla para akıtmak mantıklı değil kanımca :)
Aliye ablayi bende merak ettim acaba ne fali bakiyor kahvemi cokmu pahali bizde denesek

Aliye ablayi bende merak ettim acaba ne fali bakiyor kahvemi cokmu pahali bizde denesek

90 Tl ye bakıyor, kahve falı ama fincana pek bakmaz. Oturup kahve içerken size hayatınızla ilgili anlatmaya başlar,fincanı okuyarak kendi kapatır. Bu arada lütfen reklam olarak düşünmeyin, benim Aliye ablayı tanıyışım annemin arkadaşlığından ötürü ilkokul zamanlarıma denktir, yanlış anlaşılmak asla istemem

Telefondan bakıyor mu? Hangi şehirde?

Yok hayır öyle bir sey düşünmedim acaba özelden numarasini atma şansınız varmi bu ablayi çok merak ettim.

Ben de de tlf istesem canım?

Arkadaslar ayline tarot ya da astroloji baktiran var mi?

Ben Aylin'e tarot attım 25 Aralık'ta hatta az önce girip okudum ne yazmıştı diye, 6 haftalık bir süre vermişti bana partnerimle özel bir yerde ve mutlu bir konuşma yapacağımla ilgili,beklemedeyim.İş ile ilgili de mart ayı tarihini vermiş...Soruma odaklı baktığından dolayı yorum yapamıyorum.

Anladim canim bana kahve bakti da kisa
Anladim canim uzun bakiyor mu bana kahvede tarih vermedi tarot atmayi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…