Binnaz Abla

TopukluPollyanna , canım bu Aliye abla konusunda bir koordinatörlük yap, ortak bir noktada bulup minibüs kiralayalım baskın yapalım , kesinlikle reklam falan yaptığını düşünmedim çünkü yaşamında gerçekleşen olayları bu kadar önceden öngörebilmesi, ve çok küçük yaşlara dayanan bağınız.. böyle hatunlar hisli işte.. kahveymiş,kartmış, suymuş.. yok.. Allah ın az kişiye bu durugöz yetisini verdiğine çok inanıyorum, Türkan Şoraya da mesela daha genç kızken yoldaki kadının teki eline bakarak sen ilerde büyük bir yıldız olacaksın demiş...
maddi çıkarları için piyasada gezinen kişilerden bıktık yeminlen!. ( bizim de akıllanmayıp hala dönüp dolaşıp farklı isimlerle aynı kişilere fal baktırmaktamız da ayrı bi topic konusu zaten)

Super bir fikir

Canım fali uzunmuydu peki telwede kredim varken atsammi bilemedim.birde sarayli selena esterle enerjin uyuyormuydu
Kizlar caninizi sikmak istemem ama derin ilk girdigi zamanlardan itibaren bir yil boyunca cok fal atmistim,aynen falini cok begeniyordum,gecmisi ve anlik seyleri cok guzelyorumladigi icinn haliyle inandim ve surekli baktirdim.Ama malesef bana soyledigi seyler gerceklesmedi.Dedigi kisiyle dedikleri olmadi,belki size cikar ama ben cok baktirmis biri olarak soylemek istedim

selena sen de anladığım kadarıyla çok fal baktırmışsın sana kimlerin dediği çıktı ya da kimleri seviyosun sen :)

Derin beni pek tatmin etmedi canim bende gelecekten pek umutlanamadim o yuzden.

Bana klotho-rania-gonca-aylin-emine vs ile paralel söyledi gelecek kısmını ama en ve geçmişte şu ana kadar en iyilerdendi diyebilirim...

umarım bendede cıkmazz ya tek olumsuz konusan falcı o oldu :) ben de nokta atısı fln da olmadıgı ıcın pek cıkar dusuncesınde degılım ama bakalm kader bu bellı olmaz belkıde bı onun soyledıklerı olur hayatımda

Benim falim olumluydu ama bendede nokta atisi yoktu ya bilmiyorum enerji meselesi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…