zamanda patladıı bende yaaa ... ama şöyle soyleyeyım ne yıyıp ne ıctıgımı saydıgı bolumlerı atarsam bı kenara :) selenayla tuttugu yerlerı wardı falımda yanı garıp bı ayrıntı selenanın da soyledıgı gıbı vermıs emınede sasırdım bu boş olmadıgını gosterıyor . sadece zaman olarak patladı onu da zamana takılmazsak hala beklemedeyım dıyebılırım :)Kizlar,Eminenin fali bana takir takir cikiyor..bugun bir dedigi daha oluyor,onu ogrendim..
Kizlar aylinmi selin imermi sizceeeee ?
Ay hadi inşallah bak falcı aylin-emine-derin2013-klotho-az önce söylemeyi unutmuşum selin imeri denedim aynısınnı söyledi- rania-gonca hepsi aynı bende :)) yeterki çıksın fallarımız artık yaaaKizlar,Eminenin fali bana takir takir cikiyor..bugun bir dedigi daha oluyor,onu ogrendim..
Aylin tarot atmıştım emineye tabiki kahve ve ikisinde de aynı süreç bende :) ama aylin tabiki daha detaylı ben aylin derimKizlar aylinmi selin imermi sizceeeee ?
İnşallah :) hayırlı habelerini bekliyoruzBende iki tane fal çikmak üzere , cuma ya kadar haber veririm burda
Canim ya,su aylin bana berbat bakti valla ve dedikleride kimseyle ortusmuyordu.Sarayli,Ilkay ve Emine paralel seyler soylediler bana ve ucundende cikanlar oldu su ana dek.Klothonun analizi yorumu superdi ama gelecekle ilgili net birsey soylemedi.Birde Reikinin fali cikti bana..Hemde agustosta soylemis oldugu bir konu vardi,ben bilmiyordum,gercek oldugunu ogrendim ve cok sastim..Ya nerden biliyor cidden sok olmus durumdayimAy hadi inşallah bak falcı aylin-emine-derin2013-klotho-az önce söylemeyi unutmuşum selin imeri denedim aynısınnı söyledi- rania-gonca hepsi aynı bende :)) yeterki çıksın fallarımız artık yaaa
Aylin tarot atmıştım emineye tabiki kahve ve ikisinde de aynı süreç bende :) ama aylin tabiki daha detaylı ben aylin derim
Pardon yaa Selin imer mi aylin mi demişsin emine nerden çıktı :))) gerçi ben de o da aynıydı aylinle ama yine de aylin derim :))Aylin tarot atmıştım emineye tabiki kahve ve ikisinde de aynı süreç bende :) ama aylin tabiki daha detaylı ben aylin derim
İnşallah :) hayırlı habelerini bekliyoruz
Hahahaa :) Banada oyle harf vermisti.En cok da seye guldum,H harfli biri de var senden hoslanan ama adam olmaz ondan da demisEmineyi beğensem mi beğenmesem mi karar veremedim ben bir sürü harf vermiş bana ama o harflerin kim olduğunu çıkaramadım harflere takılmazsam epey bi şey bilmiş ama o harfleri tanımıyorum
bu arada sabaha karşı keşfettim bak şimdi ilkay deyince aklıma geldi ben o kadına da baktırmışım iyi mi :))) dinleyince o da diğerleriyle aynı konuşmuş ve o da an ve geçmişi doğru bilmiş. Gelecek bende hepsinde aynı zamanlarda beklemede ha birde falalem meryem o da an da bi kaç şey dışında tutturdu gelecek süreç aynı. yani bi tane patlayan olmadığı gibi süreyi de tam doldurmadığımdan beklyorum. Klotho ve derin2013 analizi ve öngörüsü aynı hemen hemen yani zaman dilimi de aynı ama an ve geçmişte ve de analizde derin2013 daha ağır bastı daha detaylı olduğundan belki. belki klotho aşk tarotunda daha detaylı bilmiyorum ben normal tarot atmıştım ve arkadaşlarla şunu tespit ettik baştaki 8-9 cümle hepimizde copy-past ama gerisi doğru. ve ben klotho'ya yakıştıramadım açıkçası bunu...Bu arada kesinlikle kendi ic sesinizi dinleyip ona gore hareket edin arkadaslar
Canim ya,su aylin bana berbat bakti valla ve dedikleride kimseyle ortusmuyordu.Sarayli,Ilkay ve Emine paralel seyler soylediler bana ve ucundende cikanlar oldu su ana dek.Klothonun analizi yorumu superdi ama gelecekle ilgili net birsey soylemedi.Birde Reikinin fali cikti bana..Hemde agustosta soylemis oldugu bir konu vardi,ben bilmiyordum,gercek oldugunu ogrendim ve cok sastim..Ya nerden biliyor cidden sok olmus durumdayim
O zaman seline atmiyorum ayline atcam galibaaaa eminede aklimda kalmadi degil ama yeni attim sayilir.Pardon yaa Selin imer mi aylin mi demişsin emine nerden çıktı :))) gerçi ben de o da aynıydı aylinle ama yine de aylin derim :))
olsun canım yaaa çıksın da büyük küçük fark etmez :)))Sağol
Çokta büyük birşey değil ama olsun
bence aylin. selin imer çok saçma bi yerde fena patladı bende bi daha da güvenemedim
Selin anladığım kadarıyla sadece jkahveden hareket ediyor ama tutturuyo analiz ve durumda ama aylin sanki ek destekle ek olarak yanına bişeyler yapıyo yaaa yani kadın enteresan şeyler biliyoO zaman seline atmiyorum ayline atcam galibaaaa eminede aklimda kalmadi degil ama yeni attim sayilir.
Ya Ilkay bana cok ilginc birsey bildi,simdi benim hoslandigim adamin kankasini benim kankamla tanistirmistik.Sonra bizim aramiz nane oldu kustuk,bunlarda arada kaynadi tabi.Gecende yeniden bunlari gorusturme gibi bir durum olustu.Ilkay oncesinde dediki,son anda onun arkadasindan dolayi bu is ertelenebilir,ama olursa o da son dakikada cikacak demisti.Gercektende,gelecekleri gun son dakikada kankasi fikir degistirip gelmek istemedi ve gorusme olmadi.Cok ilginctibu arada sabaha karşı keşfettim bak şimdi ilkay deyince aklıma geldi ben o kadına da baktırmışım iyi mi :))) dinleyince o da diğerleriyle aynı konuşmuş ve o da an ve geçmişi doğru bilmiş. Gelecek bende hepsinde aynı zamanlarda beklemede ha birde falalem meryem o da an da bi kaç şey dışında tutturdu gelecek süreç aynı. yani bi tane patlayan olmadığı gibi süreyi de tam doldurmadığımdan beklyorum. Klotho ve derin2013 analizi ve öngörüsü aynı hemen hemen yani zaman dilimi de aynı ama an ve geçmişte ve de analizde derin2013 daha ağır bastı daha detaylı olduğundan belki. belki klotho aşk tarotunda daha detaylı bilmiyorum ben normal tarot atmıştım ve arkadaşlarla şunu tespit ettik baştaki 8-9 cümle hepimizde copy-past ama gerisi doğru. ve ben klotho'ya yakıştıramadım açıkçası bunu...
İşte bazen ilginç bi şekilde belki de en aklımıza gelmeyen noktadan tutturuyolar valla :))Ya Ilkay bana cok ilginc birsey bildi,simdi benim hoslandigim adamin kankasini benim kankamla tanistirmistik.Sonra bizim aramiz nane oldu kustuk,bunlarda arada kaynadi tabi.Gecende yeniden bunlari gorusturme gibi bir durum olustu.Ilkay oncesinde dediki,son anda onun arkadasindan dolayi bu is ertelenebilir,ama olursa o da son dakikada cikacak demisti.Gercektende,gelecekleri gun son dakikada kankasi fikir degistirip gelmek istemedi ve gorusme olmadi.Cok ilgincti
Binnazdan esin guven dyrum.Kizlar aylinmi selin imermi sizceeeee ?
Ya o kadaaaaaaarrrrrr cook baktirdimki iki yildir.Once tellwe ile baslamistim,sonra binnaza dadandim,sonra falalem,fal sepeti vs.Yuzde 80 nine baktirmisimdir,cikanlar oyle sayiliki onca falci icinde..Yalniz cafe falcilarinda bile cikan yok gibi,o yuzden ben sarayli,reiki,ilkaydan sasmam sanirim.Ama reiki ve Sarayliyi yakalamak zorİşte bazen ilginç bi şekilde belki de en aklımıza gelmeyen noktadan tutturuyolar valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?