Binnaz Abla

kızlar güya sadece okumaya gırdım bugun bu foruma ama dayanamadım, ayline tarot; mukaddese katina attım deepblumeeeee durdur kız beni orucuna al benı aylininki geldi şimdi. daha önce kahve atmış ve çok sasırmıştım gecmiş ve an analizine. yine güzel tespitleri vardı.yalnız, şu an için imkansız dediğim bir araya gelmemiz konusunda çok olumlu ve iddialı yorumlar yapmış...inşallah diyorum...bir süpürge açayım da mukaddesi de yorumlarım falı gelince

Saraylıyı denemek kısmet olmadı bana. tam ona da atayım dediğimde alımı kapattı. işin garibi benim fallarım hep aynı kafayı yiyecem yani biri de farklı demiyo ve enteresan şekilde süreç de hepsinin dediği gibi. bugüne kadar bende bi nesibe tamamen alakasız bi fal baktı bir de barkiel. ikisi de öyle böyle değil yani değil durumu daha beni tutturamayan iki falcı olarak tarihe geçtiler bende :))

Orucu anladığım kadarıyla bozuyoruz geriye teknoloji orucu kalıyo :))) bak bunu becerirsek kesin baktırmayız :)))))))))))

haha yettigari ,biri bizi durdursun harbii,mukaddese ben de katina attım dün ama şu '' net sorular,net cevaplar almanızı sağlar'' iletisi Binnazdaki uyuz Pınar Gökçe ile aynı ya,içkilllenmedim d değil hani, fes başıma fes başıma aynı görmeye mi başladım herkesi çift çift anlamış değilim

Yetti gariii falin gelince yazsana bize bende kahve ictim ayline yada mukaddese atayimm.

Kızlar falalem meryem daha önceden bildiğimiz biri mi?

muko,pınar gökçe değilse beğendim, oysa bir yolun varda ayıla bayıla dinlediğim fal evet gökçe ışık tı, o pınar gökçeyse evet pınar gökçeye çifte kimlikten baktırmış oluyorum, ama falcılar lütfen ya net sorular net cevaplar almanızı sağlar,olumsuzluğu duymak istemeyenler bana gelmesin tarzında ileti yazmasınlar.. detaylara takılanlar için zor oluyooo
şey desinler mesela^^ gel vatandaş gell, falllara gel, 3 vakte 5 vakte taze taze fallar burdaaaa^^
'' alem bana, ben fallara hasta^^
'' yoksa siz halaaa?? beni denemediniz mi?? aaaa çok ayıp ,için için gelin ayol^^
ileti konusunda bana ulaşsınlar, ama ne oliiiirrr farklı ileti ve tanıtıcı yazı yazsınlar.. hepsi dedesinin,ninesinin el vermesiyle,telwe zerrelerini konuşturan,yğa, reiki,şifacı ocaktan gelme 7 yaşından beri fal bakan kişiler...
ben 7 yaşında çaya püskevit batırıp yiyordum dünyadan bihaber

ayıla bayıla dinlememeden kasıt,çok sıkıldım ,baydı gına geldi. yani pınar ı beğenmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…