Saraylıyı denemek kısmet olmadı bana. tam ona da atayım dediğimde alımı kapattı. işin garibi benim fallarım hep aynı kafayı yiyecem yani biri de farklı demiyo ve enteresan şekilde süreç de hepsinin dediği gibi. bugüne kadar bende bi nesibe tamamen alakasız bi fal baktı bir de barkiel. ikisi de öyle böyle değil yani değil durumu daha beni tutturamayan iki falcı olarak tarihe geçtiler bende :))Ya o kadaaaaaaarrrrrr cook baktirdimki iki yildir.Once tellwe ile baslamistim,sonra binnaza dadandim,sonra falalem,fal sepeti vs.Yuzde 80 nine baktirmisimdir,cikanlar oyle sayiliki onca falci icinde..Yalniz cafe falcilarinda bile cikan yok gibi,o yuzden ben sarayli,reiki,ilkaydan sasmam sanirim.Ama reiki ve Sarayliyi yakalamak zor
Orucu anladığım kadarıyla bozuyoruz geriye teknoloji orucu kalıyo :))) bak bunu becerirsek kesin baktırmayız :)))))))))))kızlar güya sadece okumaya gırdım bugun bu foruma ama dayanamadım, ayline tarot; mukaddese katina attımdeepblumeeeee durdur kız beni orucuna al benı aylininki geldi şimdi. daha önce kahve atmış ve çok sasırmıştım gecmiş ve an analizine. yine güzel tespitleri vardı.yalnız, şu an için imkansız dediğim bir araya gelmemiz konusunda çok olumlu ve iddialı yorumlar yapmış...inşallah diyorum...bir süpürge açayım da mukaddesi de yorumlarım falı gelince
o halde tiiizzzz vakit bursaya gelmeniz icap edecek hanımefendiOrucu anladığım kadarıyla bozuyoruz geriye teknoloji orucu kalıyo :))) bak bunu becerirsek kesin baktırmayız :)))))))))))
haha yettigari ,biri bizi durdursun harbiikızlar güya sadece okumaya gırdım bugun bu foruma ama dayanamadım, ayline tarot; mukaddese katina attımdeepblumeeeee durdur kız beni orucuna al benı aylininki geldi şimdi. daha önce kahve atmış ve çok sasırmıştım gecmiş ve an analizine. yine güzel tespitleri vardı.yalnız, şu an için imkansız dediğim bir araya gelmemiz konusunda çok olumlu ve iddialı yorumlar yapmış...inşallah diyorum...bir süpürge açayım da mukaddesi de yorumlarım falı gelince
İnşalllaaaaaho halde tiiizzzz vakit bursaya gelmeniz icap edecek hanımefendi
haha yettigari ,biri bizi durdursun harbii,mukaddese ben de katina attım dün ama şu '' net sorular,net cevaplar almanızı sağlar'' iletisi Binnazdaki uyuz Pınar Gökçe ile aynı ya,içkilllenmedim d değil hani, fes başıma fes başıma aynı görmeye mi başladım herkesi çift çift anlamış değilim [/QUO
delüüüğğğğ :))) baktırmış mıydın kı pınara daha önce? begendın mi mukonun katinasını canım?
Yetti gariii falin gelince yazsana bize bende kahve ictim ayline yada mukaddese atayimm.kızlar güya sadece okumaya gırdım bugun bu foruma ama dayanamadım, ayline tarot; mukaddese katina attımdeepblumeeeee durdur kız beni orucuna al benı aylininki geldi şimdi. daha önce kahve atmış ve çok sasırmıştım gecmiş ve an analizine. yine güzel tespitleri vardı.yalnız, şu an için imkansız dediğim bir araya gelmemiz konusunda çok olumlu ve iddialı yorumlar yapmış...inşallah diyorum...bir süpürge açayım da mukaddesi de yorumlarım falı gelince
aylini begenirim canım.mukoya katina attım. ama kahve dersen, aylin derimYetti gariii falin gelince yazsana bize bende kahve ictim ayline yada mukaddese atayimm.
Yetti gariii falin gelince yazsana bize bende kahve ictim ayline yada mukaddese atayimm.
Yetti gariii falin gelince yazsana bize bende kahve ictim ayline yada mukaddese atayimm.
şimdi bir daha iç :)))))ay ben de içtim şimdi kahve ama pek bişi çıkmadı fincanda atsam mı yine de bilemedim acaba yarın tekrar içip onu mu atsam ya
Benim de fal için kapatırsam nedense pırıl pırıl çıkaray ben de içtim şimdi kahve ama pek bişi çıkmadı fincanda atsam mı yine de bilemedim acaba yarın tekrar içip onu mu atsam ya
şimdi bir daha iç :)))))
Benim de fal için kapatırsam nedense pırıl pırıl çıkar
hele ki bu kafayla, bizeof hayat çok zor
Fali azaltmam lazim kanima girmeyin simdi ayline atiyorum bakalim ne dicek beynimde corba oldu bu faldan ne cikar bilmiyorumİkisine de at panpa
ayıla bayıla dinlememeden kasıt,çok sıkıldım ,baydı gına geldi. yani pınar ı beğenmemiştimmuko,pınar gökçe değilse beğendim, oysa bir yolun varda ayıla bayıla dinlediğim fal evet gökçe ışık tı, o pınar gökçeyse evet pınar gökçeye çifte kimlikten baktırmış oluyorum, ama falcılar lütfen ya net sorular net cevaplar almanızı sağlar,olumsuzluğu duymak istemeyenler bana gelmesin tarzında ileti yazmasınlar.. detaylara takılanlar için zor oluyooo
şey desinler mesela^^ gel vatandaş gell, falllara gel, 3 vakte 5 vakte taze taze fallar burdaaaa^^
'' alem bana, ben fallara hasta^^
'' yoksa siz halaaa?? beni denemediniz mi?? aaaa çok ayıp ,için için gelin ayol^^
ileti konusunda bana ulaşsınlar, ama ne oliiiirrr farklı ileti ve tanıtıcı yazı yazsınlar.. hepsi dedesinin,ninesinin el vermesiyle,telwe zerrelerini konuşturan,yğa, reiki,şifacı ocaktan gelme 7 yaşından beri fal bakan kişiler...
ben 7 yaşında çaya püskevit batırıp yiyordum dünyadan bihaber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?