Binnaz Abla

Ayy ne guldum canim ya Allahta seni guldursun.amin

Ay birde Mukaddesmi cikti ya :)
Valla ben Reikiyi bekliyorum,tarot atmaliyim ona geldiginde..Aman ya o da bir tam giremedi sisteme..
o bence sürekli şehir değiştiriyor... en son uzak kalmadan önce atmıştım yorum kısmında şehir değiştirdim,yeni çevre yeni insanlar falan devam ediyordu.. neyse kendi hayatımı boşverelim senin falına gelecek olursam diye devam ediyordu
severim Mert i alemin adamakıllı fal bakan tek erkek falcısı / sanal ortamda

Naazza fal atmıştım kaç gün önce hala bekliyorum ya gına geldi valla iptal edicem bu ne böyle ama

Benim de fal için kapatırsam nedense pırıl pırıl çıkar
kalbin pırıl pırıl annem senin, o yüzden fincanın hep aydınlık çıkıyor, atraksyonsuz, actionsız , sade ve rutin bir bekleyişin olacak.. ama bu bekleme sonrasında hayatına çok renk gelecek olarak çıkmış , yani bunun böyle olacak olması olacak

Ya da bu bunun bana kapak olması olacak. sonuç tüm fallarımın patlaması olacak kız biz fal baktıra baktıra tellwe lehçesini kaptık tellwe falcıları sayesinde. bence falcı olalım buradaki arkadaşlar bize baktırsın ama iade istesinler yani kredileri ceplerinde kalsın fal sonrası

koptummmm :))))

çık kırkıyırım ben de tüm fallarım bin atom/nükleer bomba kuvvetinde patlıcık, hiroşima gibi enkaz altında kılıcım.. sınra gol böreği yapıp sardığım faturalarımla hunimi takıp fes başıma fes başıma diye dolınıcım ortalarda... tellwe bir trademark oldu artık ya.. ama şu var bir yolun var ve orda aralardan güzel falcı da çıkıyo.. hakkını yemeyelim , o kaaa da değil

aynısı bana da olacak bu gidişle :))) evet Allah için bikaç tane çıkıyo ama keşke içlerindeki sahtekarlardan ve falcılıkla alakası olmayanlardan da bi arınsa tam olacak tellwe. biryolunvar daha hani kaliteli duruyo aslında ama orada da fiyatlar borsa gibi

Bence değil. En azından Fama değil, bana Famayla alakasız şeyler söyledi.
cheryy sen nesimee ye baktırdın mı ya şöyle sorayım? nesimee ,fama ve Aylin lehçe olarak yazım tarzı olarak hem isabet bakımından söyledikleri nüans derecesinde çok az farklı kişişer olarak ,hemen hemen aynı.. bu kadar olmaz dedirten cinstendi.. ben bu 3 lü arasında bi bermuda 3geni hissediyorum ama emin olmadığım için dile getiremiyorum.. sadece irdeliyorum şimdi

Kısmet olmadı diyeyim, ççok bekleyince çekmiştim.

Aylin=Fama olabilir ama bence Meryem farklı biri. Meryem in bana 3 haftada dediği bir şey çıktı. Biri sana açılacak demişti, sarışın açıkt- tenli biri, sen sıcak bakmicaksın demişti Vallahi çıktı

Kısmet olmadı diyeyim, ççok bekleyince çekmiştim.

Aylin=Fama olabilir ama bence Meryem farklı biri.
Yaw aynı olması biyana aynıysa da aynı kişilere para dökmekte saçma yahu bi gün fal cevabı olarak "mal mısın kızım sana kaç farklı isimde aynı yorumu yapıyorum daha ne baktırıyosun" diye bi cevap gelmesinden endişeliyim

ben de aynı şeyi düşünüyorum işte ama tarih konusunda 2si az farklı... ben de ya fama-nesimee çünkü birebir aynıydı, ya aylin-fama , ya da nesimee-aylin olarak düşünüyorum.. bulcam az kaldı

ahahaa o kadar vicdanlı olduklarını sanmıyorum, keşke olsalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…