Ayy ne guldum canim ya Allahta seni guldursun.aminmuko,pınar gökçe değilse beğendim, oysa bir yolun varda ayıla bayıla dinlediğim fal evet gökçe ışık tı, o pınar gökçeyse evet pınar gökçeye çifte kimlikten baktırmış oluyorum, ama falcılar lütfen ya net sorular net cevaplar almanızı sağlar,olumsuzluğu duymak istemeyenler bana gelmesin tarzında ileti yazmasınlar.. detaylara takılanlar için zor oluyooo
şey desinler mesela^^ gel vatandaş gell, falllara gel, 3 vakte 5 vakte taze taze fallar burdaaaa^^
'' alem bana, ben fallara hasta^^
'' yoksa siz halaaa?? beni denemediniz mi?? aaaa çok ayıp ,için için gelin ayol^^
ileti konusunda bana ulaşsınlar, ama ne oliiiirrr farklı ileti ve tanıtıcı yazı yazsınlar.. hepsi dedesinin,ninesinin el vermesiyle,telwe zerrelerini konuşturan,yğa, reiki,şifacı ocaktan gelme 7 yaşından beri fal bakan kişiler...
ben 7 yaşında çaya püskevit batırıp yiyordum dünyadan bihaber
o bence sürekli şehir değiştiriyor... en son uzak kalmadan önce atmıştım yorum kısmında şehir değiştirdim,yeni çevre yeni insanlar falan devam ediyordu.. neyse kendi hayatımı boşverelim senin falına gelecek olursam diye devam ediyorduAy birde Mukaddesmi cikti ya :)
Valla ben Reikiyi bekliyorum,tarot atmaliyim ona geldiginde..Aman ya o da bir tam giremedi sisteme..
kalbin pırıl pırıl annem senin, o yüzden fincanın hep aydınlık çıkıyor, atraksyonsuz, actionsız , sade ve rutin bir bekleyişin olacak.. ama bu bekleme sonrasında hayatına çok renk gelecek olarak çıkmış , yani bunun böyle olacak olması olacakBenim de fal için kapatırsam nedense pırıl pırıl çıkar
Ya da bu bunun bana kapak olması olacak. sonuç tüm fallarımın patlaması olacakkalbin pırıl pırıl annem senin, o yüzden fincanın hep aydınlık çıkıyor, atraksyonsuz, actionsız , sade ve rutin bir bekleyişin olacak.. ama bu bekleme sonrasında hayatına çok renk gelecek olarak çıkmış , yani bunun böyle olacak olması olacak
koptummmm :))))muko,pınar gökçe değilse beğendim, oysa bir yolun varda ayıla bayıla dinlediğim fal evet gökçe ışık tı, o pınar gökçeyse evet pınar gökçeye çifte kimlikten baktırmış oluyorum, ama falcılar lütfen ya net sorular net cevaplar almanızı sağlar,olumsuzluğu duymak istemeyenler bana gelmesin tarzında ileti yazmasınlar.. detaylara takılanlar için zor oluyooo
şey desinler mesela^^ gel vatandaş gell, falllara gel, 3 vakte 5 vakte taze taze fallar burdaaaa^^
'' alem bana, ben fallara hasta^^
'' yoksa siz halaaa?? beni denemediniz mi?? aaaa çok ayıp ,için için gelin ayol^^
ileti konusunda bana ulaşsınlar, ama ne oliiiirrr farklı ileti ve tanıtıcı yazı yazsınlar.. hepsi dedesinin,ninesinin el vermesiyle,telwe zerrelerini konuşturan,yğa, reiki,şifacı ocaktan gelme 7 yaşından beri fal bakan kişiler...
ben 7 yaşında çaya püskevit batırıp yiyordum dünyadan bihaber
çık kırkıyırım ben de tüm fallarım bin atom/nükleer bomba kuvvetinde patlıcık, hiroşima gibi enkaz altında kılıcım.. sınra gol böreği yapıp sardığım faturalarımla hunimi takıp fes başıma fes başıma diye dolınıcım ortalarda... tellwe bir trademark oldu artık ya.. ama şu var bir yolun var ve orda aralardan güzel falcı da çıkıyo.. hakkını yemeyelim , o kaaa da değilYa da bu bunun bana kapak olması olacak. sonuç tüm fallarımın patlaması olacakkız biz fal baktıra baktıra tellwe lehçesini kaptık tellwe falcıları sayesinde. bence falcı olalım buradaki arkadaşlar bize baktırsın ama iade istesinler yani kredileri ceplerinde kalsın fal sonrası
aynısı bana da olacak bu gidişle :))) evet Allah için bikaç tane çıkıyo ama keşke içlerindeki sahtekarlardan ve falcılıkla alakası olmayanlardan da bi arınsa tam olacak tellwe. biryolunvar daha hani kaliteli duruyo aslında ama orada da fiyatlar borsa gibiçık kırkıyırım ben de tüm fallarım bin atom/nükleer bomba kuvvetinde patlıcık, hiroşima gibi enkaz altında kılıcım.. sınra gol böreği yapıp sardığım faturalarımla hunimi takıp fes başıma fes başıma diye dolınıcım ortalarda... tellwe bir trademark oldu artık ya.. ama şu var bir yolun var ve orda aralardan güzel falcı da çıkıyo.. hakkını yemeyelim , o kaaa da değil
Ne kadar kotu bir durum yok seviyor yok dönecek belki öyle demeseler ben umudumu keserdim böyle daha çok uzulmeye basladimAynen ben de ole canim
Kızlar falalem meryem daha önceden bildiğimiz biri mi?
cheryy sen nesimee ye baktırdın mı ya şöyle sorayım? nesimee ,fama ve Aylin lehçe olarak yazım tarzı olarak hem isabet bakımından söyledikleri nüans derecesinde çok az farklı kişişer olarak ,hemen hemen aynı.. bu kadar olmaz dedirten cinstendi.. ben bu 3 lü arasında bi bermuda 3geni hissediyorum ama emin olmadığım için dile getiremiyorum.. sadece irdeliyorum şimdiBence değil. En azından Fama değil, bana Famayla alakasız şeyler söyledi.
Şu sıra herkes geçmişte çok iyi bende kullanıyorum meryem aylin ve medyum deniz den umarım zaten bizi bilenler değildir
çıkmayan fal haberlerinden başka bir şey yok şimdilik Thalixcim :)yine neler olmus neler
cika fal haberi varmi kizlar haftasonu giremedim
İsim ve soyisimdeki tüm harflerini döktü Ceherrycim o yüzden kafamda soru işareti oluştu ve ona hiç bilgi vermedimBence değil. En azından Fama değil, bana Famayla alakasız şeyler söyledi.
cheryy sen nesimee ye baktırdın mı ya şöyle sorayım? nesimee ,fama ve Aylin lehçe olarak yazım tarzı olarak hem isabet bakımından söyledikleri nüans derecesinde çok az farklı kişişer olarak ,hemen hemen aynı.. bu kadar olmaz dedirten cinstendi.. ben bu 3 lü arasında bi bermuda 3geni hissediyorum ama emin olmadığım için dile getiremiyorum.. sadece irdeliyorum şimdi
Yaw aynı olması biyana aynıysa da aynı kişilere para dökmekte saçma yahuKısmet olmadı diyeyim, ççok bekleyince çekmiştim.
Aylin=Fama olabilir ama bence Meryem farklı biri.
ben de aynı şeyi düşünüyorum işte ama tarih konusunda 2si az farklı... ben de ya fama-nesimee çünkü birebir aynıydı, ya aylin-fama , ya da nesimee-aylin olarak düşünüyorum.. bulcam az kaldıKısmet olmadı diyeyim, ççok bekleyince çekmiştim.
Aylin=Fama olabilir ama bence Meryem farklı biri. Meryem in bana 3 haftada dediği bir şey çıktı. Biri sana açılacak demişti, sarışın açıkt- tenli biri, sen sıcak bakmicaksın demişti Vallahi çıktı
ahahaa o kadar vicdanlı olduklarını sanmıyorum, keşke olsalar...Yaw aynı olması biyana aynıysa da aynı kişilere para dökmekte saçma yahubi gün fal cevabı olarak "mal mısın kızım sana kaç farklı isimde aynı yorumu yapıyorum daha ne baktırıyosun" diye bi cevap gelmesinden endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?