- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Aynı kanıdayım kesinlikleben de aynı şeyi düşünüyorum işte ama tarih konusunda 2si az farklı... ben de ya fama-nesimee çünkü birebir aynıydı, ya aylin-fama , ya da nesimee-aylin olarak düşünüyorum.. bulcam az kaldı
Anladim canim bana kahve bakti da kisa
Anladim canim uzun bakiyor mu bana kahvede tarih vermedi tarot atmayi düşünüyorum
Aliye hanim nerede canim
O konuda endişelenme burada herkes kimin nasıl olduğunu az çok biliyor benim pozitif enerji yumağımmmMarple Aliye abla İstanbul-Merter'de kendi evinde bakıyor.
Şimdi siteye girip te 5 adet aliye abla nosu msjı görünce şaşırmakla birlikte buraya yazmakta istedim; şimdi ben ailece küçüklüğümden beridir tanıyorum arkadaşlar, anneannemin vefatından, benimle ilgili evlilik vs olaylarına ve arkadaş çevremde baktığı kişilerin yaşadıklarına kadar herşeye şahitim. 90 TL ücreti fazla bulmamla birlikte baktığı kahve falına güvenirim.
Ama burada ki tek endişem beni yanlış anlamanız, elbette numarasını veririm hatta benden aldığınızı da söyleyebilirsiniz ama reklam vs tarzında düşünmeyin nolur. Bunu tekrardan belirtmek istedim
TopukluPollyanna , canım bu Aliye abla konusunda bir koordinatörlük yap, ortak bir noktada bulup minibüs kiralayalım baskın yapalım , kesinlikle reklam falan yaptığını düşünmedim çünkü yaşamında gerçekleşen olayları bu kadar önceden öngörebilmesi, ve çok küçük yaşlara dayanan bağınız.. böyle hatunlar hisli işte.. kahveymiş,kartmış, suymuş.. yok.. Allah ın az kişiye bu durugöz yetisini verdiğine çok inanıyorum, Türkan Şoraya da mesela daha genç kızken yoldaki kadının teki eline bakarak sen ilerde büyük bir yıldız olacaksın demiş...
maddi çıkarları için piyasada gezinen kişilerden bıktık yeminlen!. ( bizim de akıllanmayıp hala dönüp dolaşıp farklı isimlerle aynı kişilere fal baktırmaktamız da ayrı bi topic konusu zaten)
olabilir gerçektenBakın bu olur vallahi, toplanıp gidelim hem en azından benimde içim rahat etmiş olur, aklınızda soru işareti de kalmaz
Ya
sUan dusundugum sey gereksiz insanlara 20 30 dagitacagima birkere giderim 90 veririm daha da o ay hic ugrasmam
buna bağımlılık diyoruz sanırım.. peki aliye abla sadece kahve mi bakıyor Polli ? yani telefon isteyenler olmuş ya bakım yaptığı herhangi bir yöntem de var mı görmeden?Doymayız ki, en son Aliye ablaya arkadaşımla gitmiştim ama bana baktığından tatmin olmamıştım yani iş değişimi toplu para vs vs...ne bileyim şaşırtmadı beni...bir de annemden dolayı artık hayatımı da biliyor zaten çok önemli bişey olmadıkça danışmıyorum. Demem o ki doyumsuzuzzzz çünkü Aliye abladan sonra symbole de gittim hem Nişantaşı' ndakine hem Cadde'dekine,bir de bu forumu keşfettiğimden beri sanallar var ooooo onları saymıyorum, özellikle tellwe de '' bunun ismini de nerden blmuşumda baktırmışım'' dediğim çok kişi olmuş
olabilir gerçekten, seninle ilgili şahsım adına reklama dahil zerre kuşkum yok ki bahsettim iletimde.. telefon yerine bence kişinin birebir ordaki varlığı birebir iletişimi ve kahve için daha doğru olur diye düşünüyorum..
Naazza fal atmıştım kaç gün önce hala bekliyorum ya gına geldi valla iptal edicem bu ne böyle ama
İsim ve soyisimdeki tüm harflerini döktü Ceherrycim o yüzden kafamda soru işareti oluştu ve ona hiç bilgi vermedim
buna bağımlılık diyoruz sanırım.. peki aliye abla sadece kahve mi bakıyor Polli ? yani telefon isteyenler olmuş ya bakım yaptığı herhangi bir yöntem de var mı görmeden?
ben baktırmıştım,o anki ruh halini,karşı tarafı çok iyi okuyor ama çok uzun oldu bakrıralı.. sanıyorum yaşlamadım dediklerini...Kizlar binnazda deniz devrimi deneyen varmo ben fal attim da hosuma gitti baya
Naazz bir süre bakamayacağını duvarına yazmıştı sanırım, ona en son kahve attığımda sağlık sebebiyle ara verdiğini yazmıştı,istersen bir profiline bak
Ya haklisin canim aslnda cunku bu bi hastalik oldu bizde.. ihtiyac gbi.. bde sanki milletin saglamasini yapiyorz bu da iyi mi acaba falan dye birbirinn aynisi cumleler arasindaki bir farkli cumle icin 20 30 lira veriyoruz.. keske kurtulabilsek.. ama kurtulmayida gercektn istiyomuyuz bilmiyorum.))))Doymayız ki, en son Aliye ablaya arkadaşımla gitmiştim ama bana baktığından tatmin olmamıştım yani iş değişimi toplu para vs vs...ne bileyim şaşırtmadı beni...bir de annemden dolayı artık hayatımı da biliyor zaten çok önemli bişey olmadıkça danışmıyorum. Demem o ki doyumsuzuzzzz çünkü Aliye abladan sonra symbole de gittim hem Nişantaşı' ndakine hem Cadde'dekine,bir de bu forumu keşfettiğimden beri sanallar var ooooo onları saymıyorum, özellikle tellwe de '' bunun ismini de nerden blmuşumda baktırmışım'' dediğim çok kişi olmuş
Valla harfleri döktü onun dışında sadece başta yazdığı bi cümle alakasızdı ama derin düşününce hadi şundan dolayı böyle demiştir diyebiliyosun. gerisiyse tüm fallarımla aynı :))Meryem'den bahsediyorsan canım bugün geçmiş falları gözden geçirirken resmen isim ve soyisimdeki tüm harfleri bana yazmış ve hakikaten o arkadaşımla dediği gibi bir ortamı yaşadım
Valla harfleri döktü onun dışında sadece başta yazdığı bi cümle alakasızdı ama derin düşününce hadi şundan dolayı böyle demiştir diyebiliyosun. gerisiyse tüm fallarımla aynı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?