Binnaz Abla

ben de aynı şeyi düşünüyorum işte ama tarih konusunda 2si az farklı... ben de ya fama-nesimee çünkü birebir aynıydı, ya aylin-fama , ya da nesimee-aylin olarak düşünüyorum.. bulcam az kaldı
Aynı kanıdayım kesinlikle

Aliye hanim nerede canim

Marple Aliye abla İstanbul-Merter'de kendi evinde bakıyor.

Şimdi siteye girip te 5 adet aliye abla nosu msjı görünce şaşırmakla birlikte buraya yazmakta istedim; şimdi ben ailece küçüklüğümden beridir tanıyorum arkadaşlar, anneannemin vefatından, benimle ilgili evlilik vs olaylarına ve arkadaş çevremde baktığı kişilerin yaşadıklarına kadar herşeye şahitim. 90 TL ücreti fazla bulmamla birlikte baktığı kahve falına güvenirim.

Ama burada ki tek endişem beni yanlış anlamanız, elbette numarasını veririm hatta benden aldığınızı da söyleyebilirsiniz ama reklam vs tarzında düşünmeyin nolur. Bunu tekrardan belirtmek istedim

O konuda endişelenme burada herkes kimin nasıl olduğunu az çok biliyor benim pozitif enerji yumağımmm

Bakın bu olur vallahi, toplanıp gidelim hem en azından benimde içim rahat etmiş olur, aklınızda soru işareti de kalmaz

Bakın bu olur vallahi, toplanıp gidelim hem en azından benimde içim rahat etmiş olur, aklınızda soru işareti de kalmaz
olabilir gerçekten , seninle ilgili şahsım adına reklama dahil zerre kuşkum yok ki bahsettim iletimde.. telefon yerine bence kişinin birebir ordaki varlığı birebir iletişimi ve kahve için daha doğru olur diye düşünüyorum..

Ya

sUan dusundugum sey gereksiz insanlara 20 30 dagitacagima birkere giderim 90 veririm daha da o ay hic ugrasmam

Doymayız ki, en son Aliye ablaya arkadaşımla gitmiştim ama bana baktığından tatmin olmamıştım yani iş değişimi toplu para vs vs...ne bileyim şaşırtmadı beni...bir de annemden dolayı artık hayatımı da biliyor zaten çok önemli bişey olmadıkça danışmıyorum. Demem o ki doyumsuzuzzzz çünkü Aliye abladan sonra symbole de gittim hem Nişantaşı' ndakine hem Cadde'dekine,bir de bu forumu keşfettiğimden beri sanallar var ooooo onları saymıyorum, özellikle tellwe de '' bunun ismini de nerden blmuşumda baktırmışım'' dediğim çok kişi olmuş

buna bağımlılık diyoruz sanırım.. peki aliye abla sadece kahve mi bakıyor Polli ? yani telefon isteyenler olmuş ya bakım yaptığı herhangi bir yöntem de var mı görmeden?

bende öyle düşünüyorum, belki telefonda bakıyordur ama sonuçta içtiğiniz fincanı kendi kapatıyor size kapattırmıyor,o zaman orada içmek daha mantıklı...Valla ben 19 Aralık itibariyle ev hanımlığı moduna geçiş yaptım arkadaşlar, uygun zamanda size uymaya çalışırım diyeyim

Naazza fal atmıştım kaç gün önce hala bekliyorum ya gına geldi valla iptal edicem bu ne böyle ama

Naazz bir süre bakamayacağını duvarına yazmıştı sanırım, ona en son kahve attığımda sağlık sebebiyle ara verdiğini yazmıştı,istersen bir profiline bak

İsim ve soyisimdeki tüm harflerini döktü Ceherrycim o yüzden kafamda soru işareti oluştu ve ona hiç bilgi vermedim

Meryem'den bahsediyorsan canım bugün geçmiş falları gözden geçirirken resmen isim ve soyisimdeki tüm harfleri bana yazmış ve hakikaten o arkadaşımla dediği gibi bir ortamı yaşadım

buna bağımlılık diyoruz sanırım.. peki aliye abla sadece kahve mi bakıyor Polli ? yani telefon isteyenler olmuş ya bakım yaptığı herhangi bir yöntem de var mı görmeden?

İşte ben onu bilmiyorum yani telefondan baktığı ise sorun, o konuda bilgim hiç yok. tarot vs bakmıyor, sadece kahve canım.

Ya haklisin canim aslnda cunku bu bi hastalik oldu bizde.. ihtiyac gbi.. bde sanki milletin saglamasini yapiyorz bu da iyi mi acaba falan dye birbirinn aynisi cumleler arasindaki bir farkli cumle icin 20 30 lira veriyoruz.. keske kurtulabilsek.. ama kurtulmayida gercektn istiyomuyuz bilmiyorum.))))

Meryem'den bahsediyorsan canım bugün geçmiş falları gözden geçirirken resmen isim ve soyisimdeki tüm harfleri bana yazmış ve hakikaten o arkadaşımla dediği gibi bir ortamı yaşadım
Valla harfleri döktü onun dışında sadece başta yazdığı bi cümle alakasızdı ama derin düşününce hadi şundan dolayı böyle demiştir diyebiliyosun. gerisiyse tüm fallarımla aynı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…