Binnaz Abla

Valla harfleri döktü onun dışında sadece başta yazdığı bi cümle alakasızdı ama derin düşününce hadi şundan dolayı böyle demiştir diyebiliyosun. gerisiyse tüm fallarımla aynı :))
Senin topluca ne zaman belli olacak fallar bluemm, en çok seni merak ediyorum ben

Senin topluca ne zaman belli olacak fallar bluemm, en çok seni merak ediyorum ben
Benim topluca ilk hamle dedikleri bu ay içeirisnde. Geri kalan topluca gelişme ve sonuç en geç mart sonu olarak çıkıyo. genelde şubat sonundan mart sonuna kadar kesin sonuç :))))

İyi biliyo mu bu naazz pollyannacım? sen baktırmıştın sanırım?

Ben yine iki konu üzerine soru sormuştum, öncelikle 1 çocuğum olduğunu söylemiş bunu ikinci defa biri falda söylüyor sanalda ve eğer bu forum takip ediliyorsa artık heppp duyarım Ve sorduğum sorunun biriyle ilgili düşüncelerimi,duygularımı net olarak söylemiş bana, süre olarak 70 gün içinde demiş..İkinci konu ise iş ile alakalıydı, onun içinde gelecek ay olarak süre vermiş....baktırdığım tarih ise :6 ocak canım, bakalım merakla beklemedeyim.

yanlız ben kahve atmıştım ona, çocuğum olduğunu kahve ile görmesi mümkün değil sanıyorum değil mi

İyiymiş o zaman. İnşallah güzel haberlerini alırız. Çocuk aslında bence en iyi kahvede çıkar şekillerden yani Bu da iyi yorumladığını gösterir

ben aylinle famanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum daha önce de söylemiştim ama günahını almiyim kadıncağızın şimdi..famaysa da sevinirim zaten çok beğeniyodum onun falını

Ben daha önce famaya baktirmistim aylinle farklı şeyler söylediler bana
Ben famaya baktırmamıştım. tam baktırırm diye düşünürken ayrıldı tellwe den. ama famanın baktığı falları okuduğumda yani arkadaşlara baktığımda benzer bir lehçede yazıyo bunlar :)))

YAA tesadüf mu bilmem ama bana da Aylin ve Meryem yorumları, gördükleri şekle ve kurdukları yorum cumlesine kadar aynı kuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…