Falalem'de bakıyormeryem hangi sitedeydi
falalem canımmeryem hangi sitedeydi
yok canım 2 gündür bugün bitiricem bugün bitiricem diyo ama bakalım
ben hakve atmıştımbi de on a katina mı atsam napsam yaa
İyi biliyo mu bu naazz pollyannacım? sen baktırmıştın sanırım?O zaman beklediğine değecek bence, ben memnun kalmıştım
Senin topluca ne zaman belli olacak fallar bluemm, en çok seni merak ediyorum benValla harfleri döktü onun dışında sadece başta yazdığı bi cümle alakasızdı ama derin düşününce hadi şundan dolayı böyle demiştir diyebiliyosun. gerisiyse tüm fallarımla aynı :))
O zaman beklediğine değecek bence, ben memnun kalmıştım
Benim topluca ilk hamle dedikleri bu ay içeirisnde. Geri kalan topluca gelişme ve sonuç en geç mart sonu olarak çıkıyo. genelde şubat sonundan mart sonuna kadar kesin sonuç :))))Senin topluca ne zaman belli olacak fallar bluemm, en çok seni merak ediyorum ben
İyi biliyo mu bu naazz pollyannacım? sen baktırmıştın sanırım?
İyiymiş o zaman. İnşallah güzel haberlerini alırız. Çocuk aslında bence en iyi kahvede çıkar şekillerden yaniBen yine iki konu üzerine soru sormuştum, öncelikle 1 çocuğum olduğunu söylemiş bunu ikinci defa biri falda söylüyor sanalda ve eğer bu forum takip ediliyorsa artık heppp duyarımVe sorduğum sorunun biriyle ilgili düşüncelerimi,duygularımı net olarak söylemiş bana, süre olarak 70 gün içinde demiş..İkinci konu ise iş ile alakalıydı, onun içinde gelecek ay olarak süre vermiş....baktırdığım tarih ise :6 ocak canım, bakalım merakla beklemedeyim.
yanlız ben kahve atmıştım ona, çocuğum olduğunu kahve ile görmesi mümkün değil sanıyorum değil mi
ben aylinle famanın aynı kişi olduğunu düşünüyorum daha önce de söylemiştim ama günahını almiyim kadıncağızın şimdi..famaysa da sevinirim zaten çok beğeniyodum onun falınıcheryy sen nesimee ye baktırdın mı ya şöyle sorayım? nesimee ,fama ve Aylin lehçe olarak yazım tarzı olarak hem isabet bakımından söyledikleri nüans derecesinde çok az farklı kişişer olarak ,hemen hemen aynı.. bu kadar olmaz dedirten cinstendi.. ben bu 3 lü arasında bi bermuda 3geni hissediyorum ama emin olmadığım için dile getiremiyorum.. sadece irdeliyorum şimdi
Banada farkli seyler soyledi famayla zitti fali kizlar.Ben daha önce famaya baktirmistim aylinle farklı şeyler söylediler bana
Ben famaya baktırmamıştım. tam baktırırm diye düşünürken ayrıldı tellwe den. ama famanın baktığı falları okuduğumda yani arkadaşlara baktığımda benzer bir lehçede yazıyo bunlar :)))Ben daha önce famaya baktirmistim aylinle farklı şeyler söylediler bana
senin bunu çok iyi anlaman olmuş canımBen famaya baktırmamıştım. tam baktırırm diye düşünürken ayrıldı tellwe den. ama famanın baktığı falları okuduğumda yani arkadaşlara baktığımda benzer bir lehçede yazıyo bunlar :)))
YAA tesadüf mu bilmem ama bana da Aylin ve Meryem yorumları, gördükleri şekle ve kurdukları yorum cumlesine kadar aynı kuzlarKısmet olmadı diyeyim, ççok bekleyince çekmiştim.
Aylin=Fama olabilir ama bence Meryem farklı biri. Meryem in bana 3 haftada dediği bir şey çıktı. Biri sana açılacak demişti, sarışın açıkt- tenli biri, sen sıcak bakmicaksın demişti Vallahi çıktı
Cok iddiali konusur ama hicbirdedigi cikmaz canimKizlar binnazda deniz devrimi deneyen varmo ben fal attim da hosuma gitti baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?