Binnaz Abla

Ayy hadi ya.s biri 1.5 yildir 5 6 kez baktrdim hic yanildgni gormedim yazmis bi bzm fallarmz cikmiyor.s
Ben o yorumlara inanmiyorum 2 kere baktirmistim hatta ismi farkliydi isim degisikligi yapti cok bilmis konusur ama gelecek twk kelime olmadi bende umarim sende tutar canim

Ben o yorumlara inanmiyorum 2 kere baktirmistim hatta ismi farkliydi isim degisikligi yapti cok bilmis konusur ama gelecek twk kelime olmadi bende umarim sende tutar canim
Yok hayatim ya ztn burda cpgumuz numuneyiz sizede tutmamissa bana da tutmaz gecmisi iyi bilmisti sasirmistm bende

Anlamam oldu ama falların çıkması olmadı. Daha vadesi var, ya patlamam olacak ya mutlu olmam olacak
şimdilik bunları görebilmemiz oldu :))) inşallah hepimizin mutlu olması var olacak olarak çıkmıştır.. o değil ben hepsinin çıkmasını da istemem ayol, bu kez yine dön dolaş baktırırız.. içimize sinmeyenler patlasın ki, en azından elensin.. çıkan fallar da iyi kişilerinki çıksın.. onlara gidelim.. hepsi çıkarsa beni ya düşünen adam heykelinin önünde ya da sultanahmet camii önünde görürsünüz yoksa

O zaman benim durumum içler acısı zira tüm falcılar aynı şeyi söylüyo, yani çıkarsa hepsi çıkacak ben yine aynı kapıları çalacam

Yok hayatim ya ztn burda cpgumuz numuneyiz sizede tutmamissa bana da tutmaz gecmisi iyi bilmisti sasirmistm bende
Bebem olumlu dusun olumlu olsun enerji isi bu ben ilk baktirdigimda nasihat falanda vermisti hakliydi icimi okumustu tamam demistim gelecekte tutar ama maalesef keske sorup atsaydin fali

[QUOTE="lale1973, post: 38808525, m olumlu dusun olumlu olsun enerji isi bu ben ilk baktirdigimda nasihat falanda vermisti hakliydi icimi okumustu tamam demistim gelecekte tutar ama maalesef keske sorup atsaydin fali[/QUOTE]
Keske canm ya ama ben bgn atmadim daha once atmistim simdi sormak aklma geldi:)

Hatunlar :) tellwe kahvede
gelen, estanbul, Hydra , falstar ya da online olan birine şutlar misiniz beni ? aciiiilllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…