- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
fallardaki bu paralellik ve benzerlikleri gördükçe kendini nasıl hissediyorsunAynen 3 ortak cumle yakaladım :)
Aynen 3 ortak cumle yakaladım :)
Dötünde mıknatıs varmış gibi hissediyorumfallardaki bu paralellik ve benzerlikleri gördükçe kendini nasıl hissediyorsun
tüyleri yolunmuş tavuk gibifallardaki bu paralellik ve benzerlikleri gördükçe kendini nasıl hissediyorsun
O kadar pararlel ki falı şaşmamak mümkün değil. hani kelime ya da cümlelerde oynama yapsa şüphelenicem
Simdi Meryeme baktirdim ilk defa,gercekten sastim ya..Aylinle ayni kisi olamaz,cunku Aylinle farkli seyler soylemis,ayrica daha fazla sey bilmisti Aylinden,Ayline cok daha fazla bilgi verdigim halde bu kadar cok sey bilememisti.Gelecek tutar tutmaz bilemiyorum ama Meryem gecmis ve ani acayip bildi..cidden sastimYAA tesadüf mu bilmem ama bana da Aylin ve Meryem yorumları, gördükleri şekle ve kurdukları yorum cumlesine kadar aynı kuzlar
Heee boynuzlandim ama uzulmemeliyim çünkü kalbi bende , şeyi başkasındaMukadessi beğendin mi ? :)
Hani benzer de bu kadar mı benzer diyo insanBende aylini meryeme benzettim acikcasi
Yaaa bu son olsun çok şekilli kahvem var nolur nolur :)yettigari yaaa fal mal yok atma canim fal tut kendini !pleaseeeee
Dötünde mıknatıs varmış gibi hissediyorum
tüyleri yolunmuş tavuk gibi
Huu huuu?Hatunlar :) tellwe kahvede
gelen, estanbul, Hydra , falstar ya da online olan birine şutlar misiniz beni ?aciiiilllll
ama canım fama,aylin,meryem çok benziyılar yaaaa.. öyle böyle değil.. memleket sorunu gibi oldu ben de... bunu çözmek.. yok tellwe lehçesi aynı, 3 aşağı 5 yukarı söylenenler aynı.. .. acaba falcıların da kk da şifreli konuştukları bi topik var mıdır? he he şuna 3 farklı yerden baktım , 4. yerime de gelip aynı konuyla buldu beni, çıkıp itiraf edin ya :)) kurtarın bizi bu sherlock holmes şüphesinden.. resmen iz sürüyoruz.. familyagiller aynı bunlarınSimdi Meryeme baktirdim ilk defa,gercekten sastim ya..Aylinle ayni kisi olamaz,cunku Aylinle farkli seyler soylemis,ayrica daha fazla sey bilmisti Aylinden,Ayline cok daha fazla bilgi verdigim halde bu kadar cok sey bilememisti.Gelecek tutar tutmaz bilemiyorum ama Meryem gecmis ve ani acayip bildi..cidden sastim
Hahahaha :)))))ben kendimi nasıl hissettiğimi yazarsam banlanırım o derece yani
Hepsi aylingillerden ya da famagillerden çıkacakama canım fama,aylin,meryem çok benziyılar yaaaa.. öyle böyle değil.. memleket sorunu gibi oldu ben de... bunu çözmek.. yok tellwe lehçesi aynı, 3 aşağı 5 yukarı söylenenler aynı.. .. acaba falcıların da kk da şifreli konuştukları bi topik var mıdır? he he şuna 3 farklı yerden baktım , 4. yerime de gelip aynı konuyla buldu beni, çıkıp itiraf edin ya :)) kurtarın bizi bu sherlock holmes şüphesinden.. resmen iz sürüyoruz.. familyagiller aynı bunların
bidaha banlanıp gitmene hele ki kendin yüzünden dayanamam gari... tut dilini tut, deme öyle deme.. bizim bunları iyi kötü yaşayacak olmamız olacak :), şimdilik bunları bilmemiz var dur bakalımben kendimi nasıl hissettiğimi yazarsam banlanırım o derece yani
Hepsi aylingillerden ya da famagillerden çıkacak
Yaşamamız olacak diye diye öldük, bunları bilmemiz var ama akıllanmamız yok. onlarla aramızda keklenmemiz var, faturalardan oluşan kol böreği olması durumu varbidaha banlanıp gitmene hele ki kendin yüzünden dayanamam gari... tut dilini tut, deme öyle deme.. bizim bunları iyi kötü yaşayacak olmamız olacak :), şimdilik bunları bilmemiz var dur bakalım
fallardaki bu paralellik ve benzerlikleri gördükçe kendini nasıl hissediyorsun
Ahahah kiyamam ya :)))))))Yaaa bu son olsun çok şekilli kahvem var nolur nolur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?