Binnaz Abla

YAA tesadüf mu bilmem ama bana da Aylin ve Meryem yorumları, gördükleri şekle ve kurdukları yorum cumlesine kadar aynı kuzlar
Simdi Meryeme baktirdim ilk defa,gercekten sastim ya..Aylinle ayni kisi olamaz,cunku Aylinle farkli seyler soylemis,ayrica daha fazla sey bilmisti Aylinden,Ayline cok daha fazla bilgi verdigim halde bu kadar cok sey bilememisti.Gelecek tutar tutmaz bilemiyorum ama Meryem gecmis ve ani acayip bildi..cidden sastim

ama canım fama,aylin,meryem çok benziyılar yaaaa.. öyle böyle değil.. memleket sorunu gibi oldu ben de... bunu çözmek.. yok tellwe lehçesi aynı, 3 aşağı 5 yukarı söylenenler aynı.. .. acaba falcıların da kk da şifreli konuştukları bi topik var mıdır? he he şuna 3 farklı yerden baktım , 4. yerime de gelip aynı konuyla buldu beni, çıkıp itiraf edin ya :)) kurtarın bizi bu sherlock holmes şüphesinden.. resmen iz sürüyoruz.. familyagiller aynı bunların

Hepsi aylingillerden ya da famagillerden çıkacak

ben kendimi nasıl hissettiğimi yazarsam banlanırım o derece yani
bidaha banlanıp gitmene hele ki kendin yüzünden dayanamam gari... tut dilini tut, deme öyle deme.. bizim bunları iyi kötü yaşayacak olmamız olacak :), şimdilik bunları bilmemiz var dur bakalım

bidaha banlanıp gitmene hele ki kendin yüzünden dayanamam gari... tut dilini tut, deme öyle deme.. bizim bunları iyi kötü yaşayacak olmamız olacak :), şimdilik bunları bilmemiz var dur bakalım
Yaşamamız olacak diye diye öldük, bunları bilmemiz var ama akıllanmamız yok. onlarla aramızda keklenmemiz var, faturalardan oluşan kol böreği olması durumu var

fallardaki bu paralellik ve benzerlikleri gördükçe kendini nasıl hissediyorsun

Ben çok salak hissettim ya
Hakikaten ve bağlacını kullanımı, devrik cümleleri, olacak-var kelimeleri, sorduğum soruyla alaklı verilen cevaptaki partner tepkisi bile aynı...

Aylin'e tarot, Meryem'e kahve atmışım ve sonuç; eğer bu iki kişi tek vücutta birleşiyorsaaaa ben kahve bakımını beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…