Binnaz Abla

Selena kanima girmeee :)

Ne tesadüfki ben de ayline tarot meryem e kahve atmıştım ve sonuç ben aşırı benzetiyorum ve kendimi aynen salak gibi hissediyorum

Ne tesadüfki ben de ayline tarot meryem e kahve atmıştım ve sonuç ben aşırı benzetiyorum ve kendimi aynen salak gibi hissediyorum

hakikaten benziyorlar ve ben bu forumun dışarıdan takip edildiğine bugün şahit oldum hakikaten, elbette fal siteleri de takip ediyor ama bu olay sıkıcı, yani bir yerde isim yapmak varken o site senin bu site benim dolaşmak

Ortalık aylingillerden famagillerden geçilmez oldu yeminle. Olan bizim paramıza oluyo bak bugün de yazdım bi gün aylin ya da diğeri bana "kızım mal mısın sana kaç tane farklı falcı adımla aynı cevabı verdim daha ne baktırıyosun" diye cevap vermesinden endişeleniyorum

ahahahaha barkielin bana amma çok fal baktırıyorsun demesi gibi, bana bile ikinci defa baktırıyorsun demişti

hahhahaha ben bunların kız ogrencı yurdundakı kızlar oldugunu dusunuyorum calısma masasının etrafında toplanıp kızzz bu sana yollamıstı dımı bak bak yıne gelmıss kerizz ne yazmıstın lan bu mal 4.kez baktırıyor falan dıyee muhabetler donuyor kesınn puzzle parcaları bırlestırır gıbı haytaımızdakı bılgılerı bırlestırıp hoppp en basarılısını cıakrtıyorlar sonraa ay sonunda bızım paracıklarlaa geziyorlarr

Valla o da mümkün bitanem

içlerinden bizimlen ilgili hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorum.. çıkıp da biri demiyor ki baktırma bana artık, yeter üzülüyorum bu haline diye...
Aynıgillerden olanlara sesleniyorum : burdan aynı kişilere litfeenn reca ediyorum üstüste bakım yapmayın ( bakın burda sizin reklamınızı yapıyoz,dışardan takip edliyoruz,yani bir nevi basın danışmanınız,menajeriniz gibiyiz ) ama lütfen aynı kişi olduğuna inandıklarınıza iade edin, enerji almadım deyin, bu faldan bi halt çıkmaz deyin bir şey deyin.. aynı isimler altında kapınızı çok çalmamıza mani olun
saygılarımla arz ederim..

bana dıyen vardı ama artık ortada yok kadın baktırmaa sırf banada degıl baskasınada hele 15 gun hıc bır falcıya ust uste kart falı baktırma dıyordu ama ortada yok nesıbede bı kere ıptal ettı ama o burdakı yazılanlardandı bence paramı dusundugundan oldugunu zannetmıyorum ztn kredıyı odemısım para gıtmıs yanı ıptal etsen nolur vee benım arkdaşımın annesının bı cafesı vardı bende arada gıderdım bunu burda oncedende yazmıstım artık durmadan fal baktıranlara sorunlu gozuyle baktırıyorlardı arkdaşımda demıstı pskolojılerı bozuk bu gelenlerın delı gozuyle bakıyoruz dıye tabı ben o zaman fal baktırmıyorum salak mı len bu mıllet dıyorum sonra aldım basıma bela ve cafede durmadan dedıkodu donuyordu elalemın hayatı hakkında ondan dolayı bence bu sanal falcılarda kendı grupları falan var hele telweeden yuzde yuzz emınımm ama gel gorkı bızz yınee baktırıyoruzz

aynen öyle AUDREY İM, aman dalga geçerlerse geçsinler, istisnaları hariç çoğunluğu için diyorum.. eğer şahane,düzgün giden yaşamları olmasaydı onlar da 7/24 pc başında oturmazlardı.. piyango miyango oynarlardı veya madem çooookk hisliler,hayatlarına hisleriyle hep güzel olayları,insanları çekerlerdi... baktıran kadar bakanların da psikolojiyse psikoloji,aşksa aşk ,işse iş sağlıklı bir düzende olduklarını düşünmüyorum.. bazısı emekli amca/teyze, bazısı ergen/emo, bazısı 3kağıtçı dolandırıcı aylak aylak gezip 3 5 kazanmaya çalışan tip.. istisnalar mı? onların da elbette kendilerinin bile aşamadığı sorunları var.. biz her şeyin farkındayız aslında da.. da sı baktırıyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…