aynen öyle AUDREY İM, aman dalga geçerlerse geçsinler, istisnaları hariç çoğunluğu için diyorum.. eğer şahane,düzgün giden yaşamları olmasaydı onlar da 7/24 pc başında oturmazlardı.. piyango miyango oynarlardı veya madem çooookk hisliler,hayatlarına hisleriyle hep güzel olayları,insanları çekerlerdi... baktıran kadar bakanların da psikolojiyse psikoloji,aşksa aşk ,işse iş sağlıklı bir düzende olduklarını düşünmüyorum.. bazısı emekli amca/teyze, bazısı ergen/emo, bazısı 3kağıtçı dolandırıcı aylak aylak gezip 3 5 kazanmaya çalışan tip.. istisnalar mı? onların da elbette kendilerinin bile aşamadığı sorunları var.. biz her şeyin farkındayız aslında da.. da sı baktırıyoz işte
Kopardın beni gece gecebenim durumum daha vahim, cafelerdi sanal falcılardı derken, hergün falcı bacıya da atıyorum hatta farklı açıdan çekip çapraz sorgulamayla iki yorum alıyorum, benim psikoloji hepten gitmiş o halde
farkındamısınız eskiden ayn anda bu kadar falcı türemezdi birden aynı zamanlarda birsğrğ falcı ve bizim beğendiğimiz falcılar esdüfmu bilmedim hepsinin aynı anda ortaya cıkması fama ,barkiel ,meryem aylinVallah bu kadar çok kişi aylini meryeme benzetiyorsa vardir bunda doğruluk payi :)
Kopardın beni gece gece
Deseydin Kerem Avşar'a ilişki açılımını geç aorası tamam biz bebek açılımına geçtik orada durum neBen takıntılıyım arkadaş,yani baktırdığım şey netleşene kadar on bin kere sorarım :)))
amannn açıkça yazayım artık ben kasımdan beri hamile miyim muhabbetine baktırıyorum arkadaşlar,ciddi belirtiler olunca ayrıca döngüde feleğini şaşırınca bu konu üzerine baya düştüm. yani falları topluca size yazsam tek soru var o da merhabalar bla bla hanım, acebaa hamile miyim değilsem ne zaman olaciğimmm ahahaha şimdi komik geliyor tabii ama cevap beklerken ağzım açık :)))tarot-kahve şeklinde baktırdım ben hep...ooooo cinsiyet söyleyenler,düşük yaptıranlar,bu ay değilsin önümüzdeki ay diyenler,şubat-mart diyenler :)))))) hatta Kerem Avşar ile canlı da resmen koptum, yani adam ilişki açılımı diyor.dedim ki ilişkimle ilgili soracak bişeyim yok durum bu bu ahahahah hakikaten çok keyif aldığım bir sohbet oldu.
İşte en son emine de ultrasonu telvelerde görünce ahahahaha tamamdır dedim :))))
Bir de 19 aralıkta işten ayrılınca iş sorusunu da ekledim oldu mu sana iki konu :))))
biz burda alenen her şeyi konuştuğumuz sürece ohoooo daha kimler kimler çıkaarrrrrrr.. gerçekten fal dünyasında patlama oldu.. bi şiir vardı '' güzel insanlar, iyi atlara binip gittiler, demirin tuncuna,insanın puştuna kaldık'' diye...farkındamısınız eskiden ayn anda bu kadar falcı türemezdi birden aynı zamanlarda birsğrğ falcı ve bizim beğendiğimiz falcılar esdüfmu bilmedim hepsinin aynı anda ortaya cıkması fama ,barkiel ,meryem aylin
şimdi bunları okuyorlarsa halimize gülüyorlardır nihayet anlayabildiler diye paramızla rezil oluyoruz yabiz burda alenen her şeyi konuştuğumuz sürece ohoooo daha kimler kimler çıkaarrrrrrr.. gerçekten fal dünyasında patlama oldu.. bi şiir vardı '' güzel insanlar, iyi atlara binip gittiler, demirin tuncuna,insanın puştuna kaldık'' diye...
onu fal dünyasına uuarlarsak.. iyi falcılar 4o yılda bir hatrına gelen kahve gibi,ortalık mı kırıntılarla kaynıyor, biz de o kırıntıları büyük lokma diye yuturuyoruz, midemize kursağımıza oturuyo.. hazmedemiyoruz....
Evet valla emine nasıl gördü onu hayret :))) Şimdi sen doktorla da kavga edersin o farklı bi cinsiyet söyler sen açarsın falları emine yalan mı söylüyo? aylin yalan mı söylüyo? falanca falcı yalan mı söylüyo? bi daha bak şu ultrasona diyeBluem bana dedi ki haberi alınca bekliyorum beraber kahkahalarla gülelim ahahahaha ocağın ortasındayım daha haber maber yok ortada, valla merakla eminenin ultrason benzetmesini bekliyorum :)))
zaten hamiş olsam bile daha bunun cinsiyet baktırması varrr doğum şekli varrrr, fal baktırmak isteyene varda var :)))
Meryem bana ayline verdiğim detayları verdi detay vermediğim halde ve falı da aynıbiraz önce meryemin cevabı geldi ayline de baktırmıştım bence aynı kişiler değiller. meryeme çok az bilgi verdim söylemediğim her şeyi bütün olan biteni anlatmış ve cidden olumsuz sonuçlandırmış. ayline daha detaylı sormuştum o olumlu sonuçlandırmıştı. bilemiyorum ben farklı olduklarını hissettim ama meryemin bu kadar fazla detay bilmesi de biraz şaşırttı
Evet valla emine nasıl gördü onu hayret :))) Şimdi sen doktorla da kavga edersin o farklı bi cinsiyet söyler sen açarsın falları emine yalan mı söylüyo? aylin yalan mı söylüyo? falanca falcı yalan mı söylüyo? bi daha bak şu ultrasona diye
Ya kizlar canlar mutihssiniz ya yemin edyrum harcaaniyoruz burda bi mite bi cia girsek kim bilir ne adamlarin kimligini ortaya cikaricaz elimizdeki kisitli imkanlarla cumle cumle analiz yapip karakter eslestiriyoruz ya ! Eyyyy yetkililer size sesleniyorum bizi onemli kademelere getirin de ulke kalkkinsin♥♥♥♥♥♥♥farkındamısınız eskiden ayn anda bu kadar falcı türemezdi birden aynı zamanlarda birsğrğ falcı ve bizim beğendiğimiz falcılar esdüfmu bilmedim hepsinin aynı anda ortaya cıkması fama ,barkiel ,meryem aylin
Meryem bana ayline verdiğim detayları verdi detay vermediğim halde ve falı da aynı
Yok nerdeki o hatun canım ?
şimdi falları incelerken ocak 24 diye tarih veren Natali Demirsu nun yorumunu okudum, baktırdınız mı hiç?
Şimdi onlar da eminim burayı takip ediyo valla falları farklı yazmaya başlarlar emin olay meryem benim morallerimi bozdu aylin umutlandırmıştı
bu kadar konuşmadan sonra burayı takip ediyorlarsa önlemlerinide inide alması gerekir zaten ben meryemi denemedim yorum yapamıyorum amabiraz önce meryemin cevabı geldi ayline de baktırmıştım bence aynı kişiler değiller. meryeme çok az bilgi verdim söylemediğim her şeyi bütün olan biteni anlatmış ve cidden olumsuz sonuçlandırmış. ayline daha detaylı sormuştum o olumlu sonuçlandırmıştı. bilemiyorum ben farklı olduklarını hissettim ama meryemin bu kadar fazla detay bilmesi de biraz şaşırttı
varya biz topic olarak kafayı yedik hadi hayırlısıYa kizlar canlar mutihssiniz ya yemin edyrum harcaaniyoruz burda bi mite bi cia girsek kim bilir ne adamlarin kimligini ortaya cikaricaz elimizdeki kisitli imkanlarla cumle cumle analiz yapip karakter eslestiriyoruz ya ! Eyyyy yetkililer size sesleniyorum bizi onemli kademelere getirin de ulke kalkkinsin♥♥♥♥♥♥♥
Yok nerdeki o hatun canım ?
kesinlikle benimde aklıma o geldi tam zıt yorumlarŞimdi onlar da eminim burayı takip ediyo valla falları farklı yazmaya başlarlar emin ol
vay be net tarih verecek kadar güveniyo yani kendineBinnaz'da kahve atmışım ve tarot kartına danışmış bir soru için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?