- 23 Ağustos 2012
- 52.097
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.812
- 898
E yani uyandığımızı anlayacaklar elbetkesinlikle benimde aklıma o geldi tam zıt yorumlar
Ya cok tatli ya insallahDeseydin Kerem Avşar'a ilişki açılımını geç aorası tamam biz bebek açılımına geçtik orada durum neay inşallah çok ama çok tatlı bib bebişin olur ayyy kendimi şimdiden teyze olmuş sayıyorum
Kız emine de sana bi subay demiştiiiiiiiiÇıkan fal haberiyle karşınızdayım dostlar, kahvemvefalim.com
Bana demiş ki, falında asker,subay biri var sana evlenme teklif edecekBen de okurken gülmüştüm zırva diye,bir tek asker tanıdığım yok.
Az önce facebooktan ortaokul arkadaşım evlenme teklif etti, subaymış
O site robot deglmi ya.s.s.s ohaaa ben şok ben iptallÇıkan fal haberiyle karşınızdayım dostlar, kahvemvefalim.com
Bana demiş ki, falında asker,subay biri var sana evlenme teklif edecekBen de okurken gülmüştüm zırva diye,bir tek asker tanıdığım yok.
vay be net tarih verecek kadar güveniyo yani kendine
o zaman Aylin kuvvetle muhtemel ama olabilir, ama biz onların günahlarını almayalım.. öyle bir şey varsa bizim günahlarımız geçsin :) zaten günaha göre eşitiz ama olsun onlar bi tık daha önde olsun :)biraz önce meryemin cevabı geldi ayline de baktırmıştım bence aynı kişiler değiller. meryeme çok az bilgi verdim söylemediğim her şeyi bütün olan biteni anlatmış ve cidden olumsuz sonuçlandırmış. ayline daha detaylı sormuştum o olumlu sonuçlandırmıştı. bilemiyorum ben farklı olduklarını hissettim ama meryemin bu kadar fazla detay bilmesi de biraz şaşırttı
Kız emine de sana bi subay demiştiiiiiiii
Ben de beğendim selin imeri ama o da diğerleriyle aynı konuştu bana. yani bendeki durum ya toplu patlayarak big bang olacak ya da ben harbi mutlu olacamaman ne bileyim bluem gerçi bu ay öyle çok takıntım kalmadı sadece çıkıp çıkmayacaklarını merak ediyorum hakikaten...durum analizleri iyi olanlar ise vardı aralarında tabii ki...
selin imer den inanılmaz bir enerji almış ve çok inanmıştım, hakikaten en çok ondan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
yuhhhhhhhhhhhhhh, bunu emine de mi demiştiÇıkan fal haberiyle karşınızdayım dostlar, kahvemvefalim.com
Çıkan fal haberiyle karşınızdayım dostlar, kahvemvefalim.com
Sen zaten emineye koşmak için zor duruyodun
Ay valla emineye kosucam simdiiii
ama ne yaaa FAMAo zaman Aylin kuvvetle muhtemel ama olabilir, ama biz onların günahlarını almayalım.. öyle bir şey varsa bizim günahlarımız geçsin :) zaten günaha göre eşitiz ama olsun onlar bi tık daha önde olsun :)
Kız yok bilmiş emine seni beğenen bir subay var demiştiBeğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
Ben de beğendim selin imeri ama o da diğerleriyle aynı konuştu bana. yani bendeki durum ya toplu patlayarak big bang olacak ya da ben harbi mutlu olacam
YAVERLER BİR SONRAKİ HEDEFİMİZ, EMİNEDİR !!!!!!!! İLERİİİİİİİİBeğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
Çıkan fal haberiyle karşınızdayım dostlar, kahvemvefalim.com
Ahahahahaah kiz falciya gidip falcinin falini da mi degistiriysn.d.D.D..dD yaa uctu kafalar bizdeBeğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?