Binnaz Abla

Ya cok tatli ya insallah

Kız emine de sana bi subay demiştiiiiiiii

O site robot deglmi ya.s.s.s ohaaa ben şok ben iptall

vay be net tarih verecek kadar güveniyo yani kendine

aman ne bileyim bluem gerçi bu ay öyle çok takıntım kalmadı sadece çıkıp çıkmayacaklarını merak ediyorum hakikaten...durum analizleri iyi olanlar ise vardı aralarında tabii ki...

selin imer den inanılmaz bir enerji almış ve çok inanmıştım, hakikaten en çok ondan hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

o zaman Aylin kuvvetle muhtemel ama olabilir, ama biz onların günahlarını almayalım.. öyle bir şey varsa bizim günahlarımız geçsin :) zaten günaha göre eşitiz ama olsun onlar bi tık daha önde olsun :)

Ben de beğendim selin imeri ama o da diğerleriyle aynı konuştu bana. yani bendeki durum ya toplu patlayarak big bang olacak ya da ben harbi mutlu olacam

yuhhhhhhhhhhhhhh, bunu emine de mi demişti

o siteyi ben duymamıştım ve hakikaten şokkkk

o zaman Aylin kuvvetle muhtemel ama olabilir, ama biz onların günahlarını almayalım.. öyle bir şey varsa bizim günahlarımız geçsin :) zaten günaha göre eşitiz ama olsun onlar bi tık daha önde olsun :)
ama ne yaaa FAMA

Kız emine de sana bi subay demiştiiiiiiii

ay eminem gülüm yaa yok bi daha aylindir meryemdir fal mal baktırmıyorum arada bir emeneciğime baktırırım eğlenmek için o kadar kadının dediğine göre tüm izmir benim peşimde bütün alfabeyi saydı seninle ilgileniyo şu harf diye

Beğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
Kız yok bilmiş emine seni beğenen bir subay var demişti şu anda çocuklar duymasındaki çaycı gibi emineeeeeeeeğğğ diye haykırıyorum

Beğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
YAVERLER BİR SONRAKİ HEDEFİMİZ, EMİNEDİR !!!!!!!! İLERİİİİİİİİ
ALAH ALALLAHH ALLAHHHHH ..........
EMİNE ZIPLAYACAK 22.50 , 30 LARA
AND OSCAR GOES TO EMİNE YEAHHHH :)

aboooooooooooo ohaaaaaaaa emıneee benı at bınmeye yolladın bacımm ama olsunn senı sevıyoruzz
ayrıcaa o subaydaa azcık paraya kıysaymıss faceden evlenme mı teklıf edılır len
vermıyoruzzz senı cherry bedavaya gıtmene ızın vermem bu herıf cımrı cherry bosverr

Ahahahahaah kiz falciya gidip falcinin falini da mi degistiriysn.d.D.D..dD yaa uctu kafalar bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…