Kız yok bilmiş emine seni beğenen bir subay var demiştişu anda çocuklar duymasındaki çaycı gibi emineeeeeeeeğğğ diye haykırıyorum
emine diyorum başka birsey demiyorumBeğenen subay biri var yazmıştı o da, ben de şekli yanlış yorumladı, falda subay değişen çevre demektir diye düşünmüştüm
Kuzum bizim icin at binmeye gitsen nolur yani :)aboooooooooooo ohaaaaaaaaemıneee benı at bınmeye yolladın bacımm ama olsunn senı sevıyoruzz
ayrıcaa o subaydaa azcık paraya kıysaymıss faceden evlenme mı teklıf edılır len
vermıyoruzzz senı cherry bedavaya gıtmene ızın vermembu herıf cımrı cherry bosverr
Emine benim sevglmi p.... yapip cikartti dunyanin en ahlaksiz adami oymus yani yalacymis adam olmazmis kandirip birakirmis.s.s.s.s.s ben sevmyrum emineyi ben ble ayrildgmda eski askma okdr yurumemistmaboooooooooooo ohaaaaaaaaemıneee benı at bınmeye yolladın bacımm ama olsunn senı sevıyoruzz
vermıyoruzzz senı cherry bedavaya gıtmene ızın vermembu herıf cımrı cherry bosverr
ay eminem gülüm yaa yok bi daha aylindir meryemdir fal mal baktırmıyorum arada bir emeneciğime baktırırım eğlenmek için o kadarkadının dediğine göre tüm izmir benim peşimde bütün alfabeyi saydı seninle ilgileniyo şu harf diye
Ne diyorsa doğru, bana seni beğenen 3 kişi var, biri subay demişti.Diğer 2sinin birini tanıyoruum, çıkma teklif etti ama 3yü çıkaramadım
aboooooooooooo ohaaaaaaaaemıneee benı at bınmeye yolladın bacımm ama olsunn senı sevıyoruzz
Allah nazardan saklasın canım bide eminenin falı için pembe tablo demiştinNe diyorsa doğru, bana seni beğenen 3 kişi var, biri subay demişti.Diğer 2sinin birini tanıyoruum, çıkma teklif etti ama 3yü çıkaramadım
cheryy kısmetlerı dızmıssın bacım bızde bır tanee okuzzuu bekleyelım burdaaa ayıp ama
subayy facebooktan dırek olaya dalmıss ama tuttum ben onu
bı kac gundur modumuz dusmustu ıyı oldu bu haberrr
Aslında en garantisi emineye baktırmak. aylingiller famagiller psikolojini onda yaşamayız çünkü taklidi imkansıza yakın yeminle
Allah nazardan saklasın canım bide eminenin falı için pembe tablo demiştin
ŞAHSINA MÜNHASIR, FEVKALEDİN FEVKİNDE TAM BİR EŞRAF İ İNSAN KIVAMINDA EFENNİM, TEVECCÜHLERİMİZİ EN DERİN,EN KALBİ MİNNETARLIKLARIMIZLA İLETİYORUZ KENDİLERİNE.. EN AZINDAN KENDİSİNİN BİR FAMİLYASI YOK,TEK TABANCA,, YÜRÜ BE EMİNEEEAslında en garantisi emineye baktırmak. aylingiller famagiller psikolojini onda yaşamayız çünkü taklidi imkansıza yakın yeminle
VEEEE UMUT MEŞALESİ BİR KEZ DAHA YANDI.. BUNU CHERRY YAKTI, HADİ BAKALIM HAYIRLISI :))))))))
Aslında olumlu düşünelim. fal baktırdıkça mallaşıyoruz ama emine öyle mi falını okurken resmen bulmaca, kripto vs için kafa patlatıp kafa çalıştırıyoruzahahahaha eminenin ne dediğini çözmek biraz güç de olsa olsun bizim için beyin sporu bi nevi bi taşla iki kuş
emine burayı okursa yarın fiyatıda görürüz koşa koşamı gideriz bilemiyorumŞAHSINA MÜNHASIR, FEVKALEDİN FEVKİNDE TAM BİR EŞRAF İ İNSAN KIVAMINDA EFENNİM, TEVECCÜHLERİMİZİ EN DERİN,EN KALBİ MİNNETARLIKLARIMIZLA İLETİYORUZ KENDİLERİNE.. EN AZINDAN KENDİSİNİN BİR FAMİLYASI YOK,TEK TABANCA,, YÜRÜ BE EMİNEEE
Vallahi herkes peşimde lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?