Binnaz Abla

Kuzum bizim icin at binmeye gitsen nolur yani :)

Emine benim sevglmi p.... yapip cikartti dunyanin en ahlaksiz adami oymus yani yalacymis adam olmazmis kandirip birakirmis.s.s.s.s.s ben sevmyrum emineyi ben ble ayrildgmda eski askma okdr yurumemistm

Ne diyorsa doğru, bana seni beğenen 3 kişi var, biri subay demişti.Diğer 2sinin birini tanıyoruum, çıkma teklif etti ama 3yü çıkaramadım

Ne diyorsa doğru, bana seni beğenen 3 kişi var, biri subay demişti.Diğer 2sinin birini tanıyoruum, çıkma teklif etti ama 3yü çıkaramadım

cheryy kısmetlerı dızmıssın bacım bızde bır tanee okuzzuu bekleyelım burdaaa ayıp ama
subayy facebooktan dırek olaya dalmıss ama tuttum ben onu
bı kac gundur modumuz dusmustu ıyı oldu bu haberrr

Ayyyyyy yok, ortaokulldan beri toplamda 3 kez konuşmuşuzdur ne evlenmesigitmiyorum korkmayın

cheryy kısmetlerı dızmıssın bacım bızde bır tanee okuzzuu bekleyelım burdaaa ayıp ama
subayy facebooktan dırek olaya dalmıss ama tuttum ben onu
bı kac gundur modumuz dusmustu ıyı oldu bu haberrr

VEEEE UMUT MEŞALESİ BİR KEZ DAHA YANDI.. BUNU CHERRY YAKTI, HADİ BAKALIM HAYIRLISI :))))))))

Aslında en garantisi emineye baktırmak. aylingiller famagiller psikolojini onda yaşamayız çünkü taklidi imkansıza yakın yeminle
ŞAHSINA MÜNHASIR, FEVKALEDİN FEVKİNDE TAM BİR EŞRAF İ İNSAN KIVAMINDA EFENNİM, TEVECCÜHLERİMİZİ EN DERİN,EN KALBİ MİNNETARLIKLARIMIZLA İLETİYORUZ KENDİLERİNE.. EN AZINDAN KENDİSİNİN BİR FAMİLYASI YOK,TEK TABANCA,, YÜRÜ BE EMİNEEE

ahahahaha eminenin ne dediğini çözmek biraz güç de olsa olsun bizim için beyin sporu bi nevi bi taşla iki kuş
Aslında olumlu düşünelim. fal baktırdıkça mallaşıyoruz ama emine öyle mi falını okurken resmen bulmaca, kripto vs için kafa patlatıp kafa çalıştırıyoruz

emine burayı okursa yarın fiyatıda görürüz koşa koşamı gideriz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…