Binnaz Abla

Bana yaklaşık bi o kadar kısmet çıkmıştı Emineeeeeğğğğğ
ben de niye kısmet darlığı oldu leeeynnnn, sanırsam heralde zannımca ben tek bir kişiye odakladığımdan yoksa Emineeeeğğğğğmmm görürdü bende de, yani ben bi kişi yüzünden gözü kapalıysam Emineeeğğğimin suçu yok ki

Benim de gözüm bi kişi yüzünden kapalı ama bi dünya kısmet saydı o kişiyi dahil olmak üzere bir de garson gibi biri daha var seni beğenen demeyi de ihmal etmedi emineeeeeğğğğ büyüksün

Benim de gözüm bi kişi yüzünden kapalı ama bi dünya kısmet saydı o kişiyi dahil olmak üzere bir de garson gibi biri daha var seni beğenen demeyi de ihmal etmedi emineeeeeğğğğ büyüksün
kız dur bana da bi kişi daha demişti, ama ben onu tınmıcam diye şimdi hatırladım, pardıon Eminem :)

kızlaaar yaktını beni fal orucuna girmiştim niyetimi bozdunuz çok fena hangi sitede o meryemmm meryemi bulun banaa! meryeemm nerdesin
yalnız Emineeeeeğğğğ mi, meryemmmm mi , Aylinnnnnnnnnnnn mi, gerçi Aylinlen Meryem aynı familyadanmı değil mi muamma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…