FALIN FALLANDI ARTIK CHERRY,EMİNE 1 DEĞİL 2 DEĞİL EVET SAYIN SEYİRCİLER TAM TAMINA 3 KISMET ÇIKARDI FİNCANIN İÇİNDEN.. ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMAK DA NEYMİŞ..Vallahi herkes peşimde lanet olsun
Aslında olumlu düşünelim. fal baktırdıkça mallaşıyoruz ama emine öyle mi falını okurken resmen bulmaca, kripto vs için kafa patlatıp kafa çalıştırıyoruz
ya varya sen alemsinFALIN FALLANDI ARTIK CHERRY,EMİNE 1 DEĞİL 2 DEĞİL EVET SAYIN SEYİRCİLER TAM TAMINA 3 KISMET ÇIKARDI FİNCANIN İÇİNDEN.. ŞAPKADAN TAVŞAN ÇIKARMAK DA NEYMİŞ..
fena mı oluyor kız Lalem, :))))))))ya varya sen alemsin
kesinlikle canım benimBirleşsek MİT, KGB yaparız valla
hiç gülmediğim kadar güldüm canım benim allah razı olsun sizlerden fena olurmu hiçççfena mı oluyor kız Lalem, :))))))))
bence emineye bi takma isim verelim kendinden bahsettiğimizi anlamasın böylece fiyatları da uçmamış olur çok güzel fikir bence
Aklınla bin yaşa emibence emineye bi takma isim verelim kendinden bahsettiğimizi anlamasın böylece fiyatları da uçmamış olur çok güzel fikir bence
Bana yaklaşık bi o kadar kısmet çıkmıştıEmineğğ bende 4 ledi var mı arttıran
ben de niye kısmet darlığı oldu leeeynnnn, sanırsam heralde zannımca ben tek bir kişiye odakladığımdan yoksa Emineeeeğğğğğmmm görürdü bende de, yani ben bi kişi yüzünden gözü kapalıysam Emineeeğğğimin suçu yok kiBana yaklaşık bi o kadar kısmet çıkmıştıEmineeeeeğğğğğ
Benim de gözüm bi kişi yüzünden kapalı ama bi dünya kısmet saydı o kişiyi dahil olmak üzere bir de garson gibi biri daha var seni beğenen demeyi de ihmal etmedi emineeeeeğğğğ büyüksünben de niye kısmet darlığı oldu leeeynnnn, sanırsam heralde zannımca ben tek bir kişiye odakladığımdan yoksa Emineeeeğğğğğmmm görürdü bende de, yani ben bi kişi yüzünden gözü kapalıysam Emineeeğğğimin suçu yok ki
kız dur bana da bi kişi daha demişti, ama ben onu tınmıcam diye şimdi hatırladım, pardıon Eminem :)Benim de gözüm bi kişi yüzünden kapalı ama bi dünya kısmet saydı o kişiyi dahil olmak üzere bir de garson gibi biri daha var seni beğenen demeyi de ihmal etmedi emineeeeeğğğğ büyüksün
kadının her tarafı yanıyor şuan varyaBenim de gözüm bi kişi yüzünden kapalı ama bi dünya kısmet saydı o kişiyi dahil olmak üzere bir de garson gibi biri daha var seni beğenen demeyi de ihmal etmedi emineeeeeğğğğ büyüksün
Çok andık çooook :))))kadının her tarafı yanıyor şuan varya
Mazlumu getirin banaaaaa der gibi oldu buuuu şaban filmlerindekikızlaaar yaktını beni fal orucuna girmiştim niyetimi bozdunuz çok fena hangi sitede o meryemmm meryemi bulun banaa! meryeemm nerdesin
yalnız Emineeeeeğğğğ mi, meryemmmm mi , Aylinnnnnnnnnnnn mi, gerçi Aylinlen Meryem aynı familyadanmı değil mi muamma :)kızlaaar yaktını beni fal orucuna girmiştim niyetimi bozdunuz çok fena hangi sitede o meryemmm meryemi bulun banaa! meryeemm nerdesin
MEryem fal alemde ama falı çıkan bizim emineeeeğğğ :))kızlaaar yaktını beni fal orucuna girmiştim niyetimi bozdunuz çok fena hangi sitede o meryemmm meryemi bulun banaa! meryeemm nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?