yakında bizim eminee bize ve diğer kişilere baktığı fallardan ötürüMEryem fal alemde ama falı çıkan bizim emineeeeğğğ :))
yakında bizim eminee bize ve diğer kişilere baktığı fallardan ötürü
Parmağında yüzüklerrr,kolunda bileziklerrr Emineeeee olacak..
valla olmaz 5i bir yerdesi benden , hoş şu durumda bi Trabzonburma da Cherry nin takması lazım ona
eminenin falı bana çok sıradan gelmişti sizde çok mu ayrıntı verdi kııııızzz? aylinin hastasıyım bi de meryemi denicem sonra da fal defterini kapatıcahsdghjagdhag(çarpıldı)MEryem fal alemde ama falı çıkan bizim emineeeeğğğ :))
Emine çok ayrıntı vermedi ama her telden başlı başına bi ayrıntı diyeyim :)))))))) kendine has bi yorumu var. Meryem falalemdeeminenin falı bana çok sıradan gelmişti sizde çok mu ayrıntı verdi kııııızzz? aylinin hastasıyım bi de meryemi denicem sonra da fal defterini kapatıcahsdghjagdhag(çarpıldı)
off benimle mi enerjisi tutmadı acaba bi daha mı yollasam naapsamEmine çok ayrıntı vermedi ama her telden başlı başına bi ayrıntı diyeyim :)))))))) kendine has bi yorumu var. Meryem falalemde
Demeni tavsiye ederim canım, gerisi sana kalmış :))) o kadar falcı içinde bu onunkiler patır patır çıkıyo :)))off benimle mi enerjisi tutmadı acaba bi daha mı yollasam naapsam
Bnde aylinin hastasiyim emineylede taban tabana zit konustu aylin gumgumgum aylin gumgumgum oley oley oleyyy ooooooo aylinn ooooo aylinnn yedim ben kafayi yedimmmmmeminenin falı bana çok sıradan gelmişti sizde çok mu ayrıntı verdi kııııızzz? aylinin hastasıyım bi de meryemi denicem sonra da fal defterini kapatıcahsdghjagdhag(çarpıldı)
Melih gunu hic iyi bilmem hayatim 3 kere baktirdim cok net knustu cok net tarih verdi ama hicbrsey cikmadi dedigindenben de bır denk getıremedım emıneyı :) cok guldüm emine yorumlarınızaşu aralar tek neşemsiniz valla sag olun var olun canlar bu arada melih gün ün kahvesini nasıl bılırsınız kızlar? attım da
emine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek miDemeni tavsiye ederim canım, gerisi sana kalmış :))) o kadar falcı içinde bu onunkiler patır patır çıkıyo :)))
valla mı la?!Melih gunu hic iyi bilmem hayatim 3 kere baktirdim cok net knustu cok net tarih verdi ama hicbrsey cikmadi dediginden
sorunun dışında bi dünya şey de söylediği için onlar da çıkıy ama benim sorumla ilgili detay vermediğim halde harfini de tipini de bilid. söylediği şeyler de diğerleriyle paralel :))emine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek mi
ilkay gür online ona atmış mıydın senn?valla mı la?!gıtti 20tl desene ne bıleyim kımseyi bulamadım gece gece...yorumları da cok olumlu olunca....
ona da tarot baktırmıştım durum analizini beğendim gelecekle ilgil olarak o da diğerleriyle pararleldi :)bu arada ilkay gür online ne diyosunuz kahve içmeme değer mi bu saatte?
inşallah olumlular çıkar balım iyi haberlerini alırızz :) ama sanki çok fazla tarihe odaklanıyosun gibi geldi bana mesela dediklerinden sonra çıkan da oldu önce de o yüzden sonuca odaklan senn en iyisisorunun dışında bi dünya şey de söylediği için onlar da çıkıy ama benim sorumla ilgili detay vermediğim halde harfini de tipini de bilid. söylediği şeyler de diğerleriyle paralel :))
Hayr yaaa bana yardirdi dyrum ya kac mesjdir hayatim iyi ne guzel knusmus sana ben o fali iki kere okusam aglamaktan gozum siser bir kere okuyup cope yolladimemine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek mi
Insallah sana cikarda canim beni baya bi umutlandirmiati harika bi faldi ya agustosun 15ni bekledim bir bucuk ay boyunca snra da mal mal bekledim iste ocak oldu tarihler :)))))))))valla mı la?!gıtti 20tl desene ne bıleyim kımseyi bulamadım gece gece...yorumları da cok olumlu olunca....
kıyamam kuzuum üzülme takma bu kadar olumsuz fallaraaHayr yaaa bana yardirdi dyrum ya kac mesjdir hayatim iyi ne guzel knusmus sana ben o fali iki kere okusam aglamaktan gozum siser bir kere okuyup cope yolladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?