Binnaz Abla

bu arada ilkay gür online ne diyosunuz kahve içmeme değer mi bu saatte?
Bence degmez canim o kadini eskiden bilirim ben falsepetindeyken taaa yorumlari bendr hep bos cikti fal denilen hicbrsey yoktu nasihatmi verdi o da yoktu bosbos konustu .s.s ztn gelecege ait bi kehanetide yoktu.s.s duzelir dye dr 3 4 fal attgm oldu yok yani ondan bsey olmaz

emine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek mi

ay olur mu bana sorduğum konuda olumsuz konuştu onun dışında bi sürü kısmet saydı ama en sonunda harf vermekten sıkılıp aman bi sürü var işte sen tek kişiye odaklandığın için takmıyosun demişti

bu arada ilkay gür online ne diyosunuz kahve içmeme değer mi bu saatte?

ya ben ilkay gürü çok beğenmiştim neden olumsuz konuştunuz şimdi bak ben de bi işkillendim şimdi dedikleri çıkmazsa diye

fal atıyorum ilkaya şimdi üşenmedim kahve yaptım fal gelince yazarım buaraya nasıl olduğunuu :)

inşallah olumlular çıkar balım iyi haberlerini alırızz :) ama sanki çok fazla tarihe odaklanıyosun gibi geldi bana mesela dediklerinden sonra çıkan da oldu önce de o yüzden sonuca odaklan senn en iyisi
Yok tarihe odaklanmıyorum aslında. verdikleri süreç zaten aynen işliyo ve sadece belirttikleri sürecin için asıl ilk gelişmeyi yaşarsam gerisi de tamamdır

Merhaba arkadaşlar, siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan 10 yıl önce birine aşık oldum. 7 ay kadar görüştük, sonra beni başkası için terk etti. O kadar acı çekiyordum ki, zaman zaman öldüğümü ve bu acının kabir azabı olduğunu düşünüyordum. Aylarca hiç durmadan dua ettim geri dönsün diye. O acıyla bir çok büyü, terkip ve celb yaptım. O kadar çok işlem yaptım ki, neredeyse bir çok işlemi ve duasını ezbere biliyordum. Bu acı ve dönmesi için uğraşmalar tam 227 gün sürdü. Arada bir bana dönüyor gibi oluyordu ama hemen gidiyordu. Kısacası o kadar duaya, işleme, ameliyeye dağlar yerinden oynardı ama ben sonuç alamadım. Velhasıl bıraktım uğraşmayı, içimdeki ateş de yavaş yavaş sönüyordu, acılarım azalıyordu. O beni terk ettikten 8 ay sonra kendime gelebildim ve hayatım normale döndü. 1 yıl sonra ben başkasıyla evlendim. Bu arada son 5 yılda bana faceden birkaç kere mesaj attı ama sıradan, dostane mesajlar. En son bir kaç ay önce evlendiğini, bir kızı olduğunu yazmıştı. Ben de hayırlı olsun falan yazdım. Geçenlerde faceden tekrar mesaj atmış beni arar mısın çok önemli diye, numarasını yazmış, aradım. Çok kötüydü, ne olur bir yerde bir kahve içelim, bir dosta çok ihtiyacım var dedi. Üzüldüm haline, buluştuk bir yerde. İşsiz olduğunu, elektrik ve suyunun kesik olduğunu, evine bakamadığı için karısının bebeği alıp evi terk ettiğini, elindeki bütün parayı batırdığını ve kendini alkole verdiğini söyledi. Hali o kadar kötüydü ki, konuşmaları tutarsız, bir cümleden bir cümleye atlıyor, hiç bir cümlenin sonunu getiremiyordu. Bence yarı deliydi. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonrası için dedim. Yapabileceği bir şey olmadığını, böyle devam edeceğini söyledi...Allah yardımcın olsun deyip kalktım eve geldim. Gelir gelmez abdest alıp şükür namazı kıldım...İyi ki Allah o zaman ettiğim duaları kabul etmemiş, iyi ki bana onunla bir kader yazmamış. Şimdi anladım ki Rabbim beni sevdiği için o kadar duamı kabul etmemiş...Siz de birisi için ya da bir şey için çok ısrar etmenize rağmen Allah kabul etmiyorsa üzülmeyin nedenini yıllar sonra anlarsınız...Selametle.

Kizlar yatmadan once gezinirken bunu bir sitede gordum..hosuma gitti paylasmak istefim..hemde biraz vicdanen rahatladim.. cunku cok fazla fal baktirdigim icin Allahin rahmetinden uzaklastigimi hatta belkide kovuldugumu dusunuyordum.ama hikayede kizin yaptigi onca seye ragmen Allah yine ona hayirli bi kapi acmis.icim ferahladi bu arada artik fal baktirmayarak aranizda olucam sizleri coook sevyrum iyiki varsiniz yatmadan bunu da diyeyim dedim:))) iyi geceler ve iyi sabahlar:)))

kimsenin ahı kimsede kalmaz canım belki de kızcağzı o kadar üzmesinin ettiklerinin cezasını buldu kim bilir

Oy oy eminee nedir bu güzellikler nedir bu güzelliklerrr
Valla falin cikmasi 10 numara olmus
Emine havalara ucacak ya iyi cinletmissiniz kadinin kulagini

Kizlar sabah sabah şöyle birsey aklima geldi fallar bazen cikmiyor olabilecek olaylar geciktigi icin olaylarin vakti gelmedigi icinde olabilir insan hayatinda 7/24 bisi yasamiyor sonucta
Gecen yil bi kiz arkadasim rezzan ablaya fal atti ve o ne dediyse hepsinide yasadi hepside olumlu olaylardi (hamile kalicaksin kiz cocuk hissettim dedi cok sukur bir kizi oldu, dukkan acicaksin dedi acti..)
Ama ben kac kez attim icinden cikan seyler önemsiz denebilecek seyletdi halende duruyor fallarim
Bisiyler yoluna girmeye basliycaktir illaki ama fala kendinizi kaptirmayin yeter.. herseyin hayirlisi makbul

Merhaba kizlar....Size deneyimlerimi aktarmak istiyorum.sitede yeniyim.eskiden bir uyeligim vardi sifreyi unuttugum icin giremedim neyse......
Ben yaklasik 2 seneden beri online fal baktiriyorum....
Binnaz ablada basladim.diger sitelerede bulastim..sonuc hayal kirikligi bosa giden paralar en onemliside bos umutlar...
Binnaz abla
Elif isik:facebookunda ovgu dolu sozlere inanarak 2 kez fal baktirdim.her zaman olumsuz konustu baktirdigim kisiler hakkinda...ilk falinda evlenicegim kisinin bu aylarda karsima cikicagini soyledi.ama kimse yok.ikinco falinda da bu tarih ileriye atildi.cok foss bir falci...falci diye ortalarda dolanmasin hic...
Bilge ozdogru:iki kez attim.bir fali olumsuz diğeri olumluydu..olumlu olan falida cikmadi.olumsuz olan fali zaten olumsuz bir olaydi...
Elmas?mazuka,ece,eylül,elmas,sema aydin hepsi olumlu konustu ama sonuc malum...
Fal sepeti
Melek oz:cidden beni sinir etmisti...olumsuz konustu orasini anladik da kullandigi kelimeler ve uslubu inanilmaz cirkindi..hatta yaptigi yorumda sacmaydi..tabi olay olumsuz oldugu icin olumsuz yorum yapti bildi sayilmaz.kime sorsam aynisini soylerdi zaten...ikinci falinda olumlu konustu toz prmbe tablo cizdi ama oda olmadi..
Ilkay gür:tamamen atmasyon...gelecekkle ilgili dedigi birsey cikmadi mevcut durumu bile bilemedi....
Rezzan abla:digerlerinden farkliydi..hoslandigim adamin tipini karekterini hatta en belirgin ozelligini soyledi agzim acik kaldi...ama bir falinda olumlu digerinde olumsuz konustu...kafami karıştırdı..
telwe
sibelle:berbat otesi issiz gucsuz biri..
Fama:berbatti..birde hastalık gecirceksin dedi..allahima şükür sagligim yerinde....yaziklar olsun ...
nazlumluydu ama sonuc fos gibi..
bunlarin disinda mercury,esince,medyum emel hepsi fos...aslinda daha cok var ama aklima gelen bunlar...cogu sarlatan faldan anlamayan insanlarin bosluklarindan mutsuzluklarindan nemalanan insanlar..simdi cikip birileri bu yazdiklarima kizicak belki ama inanin umrumda degil..cunku bu sitede bile takiliyorlar bence bir sürü uyelikleri olduguna eminim...
aa birde unutmadan nesibe tekbaser var..okadar ovulmesine ve sevilmesine ragmen ani bile bilemedi bende birakin gelecegi..karekterime taban tabana zit pembe bir tablo cizdi...
sonuc olarak ben fal baktirdikca rabbim beni cezalandirdi sanki...isim gücüm rast gitmedi...olan paralarima oldu..birde sacma sapan konusup sinirlerimi daha cok bozdular...ben fal isinden kurtuldum cok şükür ....bedava bile baktirmiyorum okadar tiksindim..gelecegi gaybi yuce rabbimiz bilir.bu sarlatanlar kurana göre lanetlenmisler zaten....hepsinden nefret ediyorum.bu yazimi fazla kaptirmayin kendinizi paralarinizi kaptirmayin diye yaziyorum..cogumuz trilyoner ailelerden gelmiyoruz.belki alicagimiz bir kazak bir pantolon fiyatina gidip fal baktiriyoruz...elif isik hanimefendinin faceden aldigi arabayi gordum...kadin bizim paralarimizla altina araba cekiyor...biz burda hala cikti cikmadi muhabbetindeyiz....

Hafta sonu giremedim neler neler konuşulmuş :)
Fakat tek tek okurken kahkaha attım çok yaşayın kızlar emi :)
Emine den bahsedince bana neler demişti diye tekrar baktım yazdıklarına :)
Ciddi ciddi konudan konuya atlamış kadın ,
Ayakkabı ile ilgili bir problem yaşayacaksın ama çözüceksin demiş valla yaşamıştım gereksiz ayrıntı
31 ocakta hoşlandığım çocukla yemek yiyecekmişim , bana sinyal yakıyormuş ama anlaya aşk olsun demiş
Sanırım salaksın demeye getiriyor

bunaa gercekten ınanıyorum bırseyler olmuyor dıyee cok uzuluyoruzz,aglıyoruz,ısyan edıyoruz ama sonrakı yasıycagımız mutlulukları goremıyoruz dusunuyorum hayatımda boyle seyler cok oldu sırf askla ılgılı degıl ıstedıgımız seylerın bızım ıcın hayırlı olup olmıycagını bılemıyoruz allah hayırlısını nasıp etsın herseyden oncee .. canım benım sende super bır karar vermısın ınsallah bu kararlarımıza uyarızz

fal atıyorum ilkaya şimdi üşenmedim kahve yaptım fal gelince yazarım buaraya nasıl olduğunuu :)

ben ılkayı begenmemıstım kuzum cıkmadı bana hıc bır dedıgı olmadı yanı,
sırf akıl vermıstı ama senınle fal enerjımız aynı degıl kuzum sana bılenler bana bılemıyor,sana tuturabılır haberlerını beklıyoruz :)

Canim yardimci olmakla reklam yapmayi ayirabilecek kadar reklam gorduk burada rahat ol

ben baktırmıştım,o anki ruh halini,karşı tarafı çok iyi okuyor ama çok uzun oldu bakrıralı.. sanıyorum yaşlamadım dediklerini...
Kizlar bende medyum denizi denedim bir yolun varda bir yorumu dogru cikti hatta sasirdim gelecekle ilgili subat mart dedi bilmiyorum cikarmi baktiran var mi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…