- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim bende ilk basta senin basina geldi sandim.. Okuyunca sevindim bende eskiden israrciydim beynimde ama uzundur farkli dusunuyorum yinede iyiki paylasmissin okumak yine farkindaligimi arttirdiMerhaba arkadaşlar, siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan 10 yıl önce birine aşık oldum. 7 ay kadar görüştük, sonra beni başkası için terk etti. O kadar acı çekiyordum ki, zaman zaman öldüğümü ve bu acının kabir azabı olduğunu düşünüyordum. Aylarca hiç durmadan dua ettim geri dönsün diye. O acıyla bir çok büyü, terkip ve celb yaptım. O kadar çok işlem yaptım ki, neredeyse bir çok işlemi ve duasını ezbere biliyordum. Bu acı ve dönmesi için uğraşmalar tam 227 gün sürdü. Arada bir bana dönüyor gibi oluyordu ama hemen gidiyordu. Kısacası o kadar duaya, işleme, ameliyeye dağlar yerinden oynardı ama ben sonuç alamadım. Velhasıl bıraktım uğraşmayı, içimdeki ateş de yavaş yavaş sönüyordu, acılarım azalıyordu. O beni terk ettikten 8 ay sonra kendime gelebildim ve hayatım normale döndü. 1 yıl sonra ben başkasıyla evlendim. Bu arada son 5 yılda bana faceden birkaç kere mesaj attı ama sıradan, dostane mesajlar. En son bir kaç ay önce evlendiğini, bir kızı olduğunu yazmıştı. Ben de hayırlı olsun falan yazdım. Geçenlerde faceden tekrar mesaj atmış beni arar mısın çok önemli diye, numarasını yazmış, aradım. Çok kötüydü, ne olur bir yerde bir kahve içelim, bir dosta çok ihtiyacım var dedi. Üzüldüm haline, buluştuk bir yerde. İşsiz olduğunu, elektrik ve suyunun kesik olduğunu, evine bakamadığı için karısının bebeği alıp evi terk ettiğini, elindeki bütün parayı batırdığını ve kendini alkole verdiğini söyledi. Hali o kadar kötüydü ki, konuşmaları tutarsız, bir cümleden bir cümleye atlıyor, hiç bir cümlenin sonunu getiremiyordu. Bence yarı deliydi. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonrası için dedim. Yapabileceği bir şey olmadığını, böyle devam edeceğini söyledi...Allah yardımcın olsun deyip kalktım eve geldim. Gelir gelmez abdest alıp şükür namazı kıldım...İyi ki Allah o zaman ettiğim duaları kabul etmemiş, iyi ki bana onunla bir kader yazmamış. Şimdi anladım ki Rabbim beni sevdiği için o kadar duamı kabul etmemiş...Siz de birisi için ya da bir şey için çok ısrar etmenize rağmen Allah kabul etmiyorsa üzülmeyin nedenini yıllar sonra anlarsınız...Selametle.
Kizlar yatmadan once gezinirken bunu bir sitede gordum..hosuma gitti paylasmak istefim..hemde biraz vicdanen rahatladim.. cunku cok fazla fal baktirdigim icin Allahin rahmetinden uzaklastigimi hatta belkide kovuldugumu dusunuyordum.ama hikayede kizin yaptigi onca seye ragmen Allah yine ona hayirli bi kapi acmis.icim ferahladi bu arada artik fal baktirmayarak aranizda olucam sizleri coook sevyrum iyiki varsiniz yatmadan bunu da diyeyim dedim:))) iyi geceler ve iyi sabahlar:)))
Rezzan ablaya cok fal atmisimdir asil konu disinda yasadiklarim olmustur ama onda soyle birsey en basta ne hissediyorsa ve bunu aynen devam ettiriyorsa zamana takilmamak gerekir diye dusunuyorum.1.5 senedir taniyorum ve moralim bozuldukca fal atarim sohbet amacli ilk gunden beri bir konuda ayni seyi soyluyor benim duymak istemedigimi bildigi halde o yuzden ben o kadinin hislerine guveniyorum birseyi cok tekrar ediyorsa onu hissediyor demektir sadece zamani gelmemistir bana goreKizlar sabah sabah şöyle birsey aklima geldi fallar bazen cikmiyor olabilecek olaylar geciktigi icin olaylarin vakti gelmedigi icinde olabilir insan hayatinda 7/24 bisi yasamiyor sonucta
Gecen yil bi kiz arkadasim rezzan ablaya fal atti ve o ne dediyse hepsinide yasadi hepside olumlu olaylardi (hamile kalicaksin kiz cocuk hissettim dedi cok sukur bir kizi oldu, dukkan acicaksin dedi acti..)
Ama ben kac kez attim icinden cikan seyler önemsiz denebilecek seyletdi halende duruyor fallarim
Bisiyler yoluna girmeye basliycaktir illaki ama fala kendinizi kaptirmayin yeter.. herseyin hayirlisi makbul
Kızlar dün gece topicte konuşmuştuk heves edip gecenin köründe kahve yapıp ilkaya fal atmıştım. Uyanır uyanmaz da dinledim ama hayal kırıklığı yaa..bi de bişey daha sorucam size kızlar biraz saçma olucak belki ama kafama takıldı nedense. Ben bugün emine ve meryeme kahve falı atıcam ikisine de aynı fincanı mı atsam yoksa iki kahve mi içsem ya da dün gece ilkaya attığım fincanı mı atsam
Merhaba arkadaşlar, siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan 10 yıl önce birine aşık oldum. 7 ay kadar görüştük, sonra beni başkası için terk etti. O kadar acı çekiyordum ki, zaman zaman öldüğümü ve bu acının kabir azabı olduğunu düşünüyordum. Aylarca hiç durmadan dua ettim geri dönsün diye. O acıyla bir çok büyü, terkip ve celb yaptım. O kadar çok işlem yaptım ki, neredeyse bir çok işlemi ve duasını ezbere biliyordum. Bu acı ve dönmesi için uğraşmalar tam 227 gün sürdü. Arada bir bana dönüyor gibi oluyordu ama hemen gidiyordu. Kısacası o kadar duaya, işleme, ameliyeye dağlar yerinden oynardı ama ben sonuç alamadım. Velhasıl bıraktım uğraşmayı, içimdeki ateş de yavaş yavaş sönüyordu, acılarım azalıyordu. O beni terk ettikten 8 ay sonra kendime gelebildim ve hayatım normale döndü. 1 yıl sonra ben başkasıyla evlendim. Bu arada son 5 yılda bana faceden birkaç kere mesaj attı ama sıradan, dostane mesajlar. En son bir kaç ay önce evlendiğini, bir kızı olduğunu yazmıştı. Ben de hayırlı olsun falan yazdım. Geçenlerde faceden tekrar mesaj atmış beni arar mısın çok önemli diye, numarasını yazmış, aradım. Çok kötüydü, ne olur bir yerde bir kahve içelim, bir dosta çok ihtiyacım var dedi. Üzüldüm haline, buluştuk bir yerde. İşsiz olduğunu, elektrik ve suyunun kesik olduğunu, evine bakamadığı için karısının bebeği alıp evi terk ettiğini, elindeki bütün parayı batırdığını ve kendini alkole verdiğini söyledi. Hali o kadar kötüydü ki, konuşmaları tutarsız, bir cümleden bir cümleye atlıyor, hiç bir cümlenin sonunu getiremiyordu. Bence yarı deliydi. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonrası için dedim. Yapabileceği bir şey olmadığını, böyle devam edeceğini söyledi...Allah yardımcın olsun deyip kalktım eve geldim. Gelir gelmez abdest alıp şükür namazı kıldım...İyi ki Allah o zaman ettiğim duaları kabul etmemiş, iyi ki bana onunla bir kader yazmamış. Şimdi anladım ki Rabbim beni sevdiği için o kadar duamı kabul etmemiş...Siz de birisi için ya da bir şey için çok ısrar etmenize rağmen Allah kabul etmiyorsa üzülmeyin nedenini yıllar sonra anlarsınız...Selametle.
Kizlar yatmadan once gezinirken bunu bir sitede gordum..hosuma gitti paylasmak istefim..hemde biraz vicdanen rahatladim.. cunku cok fazla fal baktirdigim icin Allahin rahmetinden uzaklastigimi hatta belkide kovuldugumu dusunuyordum.ama hikayede kizin yaptigi onca seye ragmen Allah yine ona hayirli bi kapi acmis.icim ferahladi bu arada artik fal baktirmayarak aranizda olucam sizleri coook sevyrum iyiki varsiniz yatmadan bunu da diyeyim dedim:))) iyi geceler ve iyi sabahlar:)))
Kızlar dün gece topicte konuşmuştuk heves edip gecenin köründe kahve yapıp ilkaya fal atmıştım. Uyanır uyanmaz da dinledim ama hayal kırıklığı yaa..bi de bişey daha sorucam size kızlar biraz saçma olucak belki ama kafama takıldı nedense. Ben bugün emine ve meryeme kahve falı atıcam ikisine de aynı fincanı mı atsam yoksa iki kahve mi içsem ya da dün gece ilkaya attığım fincanı mı atsam
Kizlar bu arada eylul acar fena patladi bu kisinin hala sana hissiyati var demisti ama adam suratima suratima seni istemiyorum dedi dun gece belki bi kahve atip bak oyle olmadi iste derim bilmiyorum
Kizlar bu arada eylul acar fena patladi bu kisinin hala sana hissiyati var demisti ama adam suratima suratima seni istemiyorum dedi dun gece belki bi kahve atip bak oyle olmadi iste derim bilmiyorum
canımm hayırlısı olsun binnaz abladaki kimseye güvenmeyen birinin falı bile çıkmış değil bana
bu durumu bılen olmusmuydu pekıgercekten cok uzuldum ınsallah cok mutlu olucagın seyler yasarsın sıkma canını nolur, atmaa bosver degmezz parana yazık gercekten sen tut kenını dınle bıraz en guzelı zor bılıyorum ama bazen en ıyısı-kendı kendımızzle kalmak olabılıyorrr
Sadece acelya tugra hislerinde azalma var evet ama o da seni ozlemis bitmemis demisti yani olumsuz olarak azalma var demisti ama ohoo adam bizi gömmüş helvamizi yemis 40imizi cikarmis hayatina drvam ediyor
canım acelyayı falan bosver sen o kadınında hıc bır falı cıkmazzz bır olumlu konusur bır olumsuzz,
falı falanda gectım sen kendıne gel dua et bolbol nolur kendıne yazık etmee burda hepımız zor gunler yasıyoruzz bırbırmıze destek verıcezz yanında olucak sen kendını dınle bıraz falda baktırma nolur aklımızı karıstırmaktan baska bır ıse yaramıyor sen otur dusun aglaaa ıcını dok ama nolur bugunden sonra kendı hayatına onune bak her zaman burdayızzz merak etmee..
Salla eylul acar iKizlar bu arada eylul acar fena patladi bu kisinin hala sana hissiyati var demisti ama adam suratima suratima seni istemiyorum dedi dun gece belki bi kahve atip bak oyle olmadi iste derim bilmiyorum
Salla eylul acar i
bu durumu bılen olmusmuydu pekıgercekten cok uzuldum ınsallah cok mutlu olucagın seyler yasarsın sıkma canını nolur, atmaa bosver degmezz parana yazık gercekten sen tut kenını dınle bıraz en guzelı zor bılıyorum ama bazen en ıyısı-kendı kendımızzle kalmak olabılıyorrr
Kizlar bende medyum denizi denedim bir yolun varda bir yorumu dogru cikti hatta sasirdim gelecekle ilgili subat mart dedi bilmiyorum cikarmi baktiran var mi aranizda
emine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek mi
ayy allah korusun eğer vefat varsa da allah sıralı ölüm versin gençlere bişey olmasın...Emine'nin en olumsuz konuştuğu ben olmalıyım çünkü hanede ya da yakın akrabada vefat olacak demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?