Binnaz Abla

Canim bende ilk basta senin basina geldi sandim.. Okuyunca sevindim bende eskiden israrciydim beynimde ama uzundur farkli dusunuyorum yinede iyiki paylasmissin okumak yine farkindaligimi arttirdi

Rezzan ablaya cok fal atmisimdir asil konu disinda yasadiklarim olmustur ama onda soyle birsey en basta ne hissediyorsa ve bunu aynen devam ettiriyorsa zamana takilmamak gerekir diye dusunuyorum.1.5 senedir taniyorum ve moralim bozuldukca fal atarim sohbet amacli ilk gunden beri bir konuda ayni seyi soyluyor benim duymak istemedigimi bildigi halde o yuzden ben o kadinin hislerine guveniyorum birseyi cok tekrar ediyorsa onu hissediyor demektir sadece zamani gelmemistir bana gore

Kızlar dün gece topicte konuşmuştuk heves edip gecenin köründe kahve yapıp ilkaya fal atmıştım. Uyanır uyanmaz da dinledim ama hayal kırıklığı yaa.. bi de bişey daha sorucam size kızlar biraz saçma olucak belki ama kafama takıldı nedense. Ben bugün emine ve meryeme kahve falı atıcam ikisine de aynı fincanı mı atsam yoksa iki kahve mi içsem ya da dün gece ilkaya attığım fincanı mı atsam

Canim ikisine ayni mi farkli mi atacaksin bilemem ama yenisini ic bence ya taze taze olsun :)

Kizlar bende bugn codden bilen birine fal atmak istiyorum mert reiki diye dusundum ama online degil onu bekleyemem herhalde kime atsam

Sevmedigim biriyle evli barkli olmaktansa sevdigim adamla elektrigi suyu kesik bi evde yasamayi tercih ederim acikcasi

kuzum aynı falı atmaa bencee eskı falınıda atmaaa aynı falı ıkı kere yorumlamasınlar :S ılkayı begenmedın dımı soylemek ıcın gec kalmıstım kuzum bende begenmem onu ve dedıklerıde cıkmaz akıl verır ancaa erkek dusmanı bıde galıba bırazcık ahhahaha

Kizlar bu arada eylul acar fena patladi bu kisinin hala sana hissiyati var demisti ama adam suratima suratima seni istemiyorum dedi dun gece belki bi kahve atip bak oyle olmadi iste derim bilmiyorum

Kizlar bu arada eylul acar fena patladi bu kisinin hala sana hissiyati var demisti ama adam suratima suratima seni istemiyorum dedi dun gece belki bi kahve atip bak oyle olmadi iste derim bilmiyorum

canımm hayırlısı olsun binnaz abladaki kimseye güvenmeyen birinin falı bile çıkmış değil bana

bu durumu bılen olmusmuydu pekı gercekten cok uzuldum ınsallah cok mutlu olucagın seyler yasarsın sıkma canını nolur, atmaa bosver degmezz parana yazık gercekten sen tut kenını dınle bıraz en guzelı zor bılıyorum ama bazen en ıyısı-kendı kendımızzle kalmak olabılıyorrr

canımm hayırlısı olsun binnaz abladaki kimseye güvenmeyen birinin falı bile çıkmış değil bana

Hayirlisi boyleymis demekki canim ama insanlara verilen umut o kadar kotu ki ne bileyim yani bakamiyorsan birak degil mi sonucta fal tamam caiz degil ama dinimizde olan bi sey ve bu isten gercekten anlayan insanlar var. Sen yapamiyorsan elaleme umut dagitmanin alemi ne dimi ama

Sadece acelya tugra hislerinde azalma var evet ama o da seni ozlemis bitmemis demisti yani olumsuz olarak azalma var demisti ama ohoo adam bizi gömmüş helvamizi yemis 40imizi cikarmis hayatina drvam ediyor

Bu arada kizlar gercekten cok uzuldum hic bi kapatici gozlerimin sisini indiremedi derse falan da giremedim ama esma okuyorum ben de elimden geldigince bakalim allah sesimi duyar insallah size de tavsiye ediyorum ben ya vekili okuyorum aslinda ask meskle hic alakasi yok ama allahim sana havale ettim manasinda onu zikrediyorum napayim

Sadece acelya tugra hislerinde azalma var evet ama o da seni ozlemis bitmemis demisti yani olumsuz olarak azalma var demisti ama ohoo adam bizi gömmüş helvamizi yemis 40imizi cikarmis hayatina drvam ediyor

canım acelyayı falan bosver sen o kadınında hıc bır falı cıkmazzz bır olumlu konusur bır olumsuzz,
falı falanda gectım sen kendıne gel dua et bolbol nolur kendıne yazık etmee burda hepımız zor gunler yasıyoruzz bırbırmıze destek verıcezz yanında olucak sen kendını dınle bıraz falda baktırma nolur aklımızı karıstırmaktan baska bır ıse yaramıyor sen otur dusun aglaaa ıcını dok ama nolur bugunden sonra kendı hayatına onune bak her zaman burdayızzz merak etmee..

Cok cok cok tesekkur ederim canim cok mutlu oldum ya kimin derdi ne bilmiyorum ama allah hic birinize sevdigi asik oldugu adamdan bu kadar agir sozler duymayi layik gornesin hatta hic bi kiza ya dusmanima bile yasatmasin allah vallahi cok zor

Salla eylul acar i

Canim simdi gmail hesabima baktim cunku falcilarin isimlerini hatirlamiyorum genel olarak soylenenleri hatirliyorum ama rabia barika ki en umutsuz oldugum oydu bana demis ki bu adam boyle yani seni anlasa bile yillar yillar sonra anlar umudu kes demis yani bilmis. Bi de cagan ariman su an yasadigimiz herseyi bilmis onun bana tavrini falan ama o da mart nisan icin bana umut vermis o yizden pek inandirici gelnedi

Kizlar bende medyum denizi denedim bir yolun varda bir yorumu dogru cikti hatta sasirdim gelecekle ilgili subat mart dedi bilmiyorum cikarmi baktiran var mi aranizda

Canım ona bende baktırmıtım , valla bana şubat mart dedi bekliyorum :)
Gerçi bekliyorum yaa umutlanmayayım şimdii

emine çok olumlu konuştu çiçek böcek falan da aman aman bilmiş diceğim bişey yoktu o yüzden sordum. bu arada eminenin olumsuz konuştuğu var mı aranızda yoksa herkese çiçek böcek mi

Emine'nin en olumsuz konuştuğu ben olmalıyım çünkü hanede ya da yakın akrabada vefat olacak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…