Binnaz Abla

ayy allah korusun eğer vefat varsa da allah sıralı ölüm versin gençlere bişey olmasın...

Hiç düşünmüyorum işin bu tarafını, emineyi dillendiremiyorum bile bu anlamda ama güzel olan şeylerin hepsi çıksın canım

Rezzanı bende inanılmaz merak ediyorum, yorumları okudukça kadına sarılasım geliyor

ay dur hem emine hgem rezzan aba online şu an içip atayım bari yorumlar gelince de paylaşırım burdaa

meryeme baktırıp memnun olan var mııı ya da memnun olamayann? bugün emine meryem rezzan ablaya fal atmayı düşünüyorum da birinden vaz mı geçsem acabaa

Meryem bence kahveye güzel bakıyor ama aynı zamanda falcı Aylin ise o kişi, bu şekilde değerlendirmek lazım...

Emine malum, olay kadın modunda şuan forumda :)))

Rezzan içinse iddialı yorumlar var cidden..

Rezzanda sıra olabilir ama Emine'yi dene istersen canım

meryeme baktırıp memnun olan var mııı ya da memnun olamayann? bugün emine meryem rezzan ablaya fal atmayı düşünüyorum da birinden vaz mı geçsem acabaa

ohhhh masallahh kuzum allah artırsın ..
basss bassss paralarıı falcılaraaaaaa aferınnn ohhhh yandann

manyakmısın kızzz rahat durr 3 unee bırden meryemı sevmedım ben arkadaşımın falınıda gordum onada sacmalamıstı soruda yorumunda ..
emınee ıstee tekerleme modunda ama abla sasırttı bızı cıkan falları ıle :)
rezaanda akıl danısılabılcek bı ınsan hıslerı olduguna ınanıyorum ben ama fazla baktırmıycaksın ona sonra ıs abla muhabetıne donuyor faldan cıkıyor olayy

Canim bende ilk basta senin basina geldi sandim.. Okuyunca sevindim bende eskiden israrciydim beynimde ama uzundur farkli dusunuyorum yinede iyiki paylasmissin okumak yine farkindaligimi arttirdi
Yok hayatim benm degl cok sukur
kimsenin ahı kimsede kalmaz canım belki de kızcağzı o kadar üzmesinin ettiklerinin cezasını buldu kim bilir
O da yorumlar kismina ole yazmisti ama tam 10 yil sonra olmus bu dusunsene ya 10 hil ahini almak icin bekliyosun..

Ayy canimm burda bile ayni seui yasamisiz:)))

Elif isik da hic iyi bakmaz o ayri.s.s.s ayyy valla o arabasini gorsemmm hayatta baktirmam kiz kimbilir nesibe neler almistim fiyatinida 40 yapmis ne zaman girsem 10 kisi aliyo gunluk 400 lira aylik 12bin bunu benm diyen doktor hakim almiyor be!

Elif isik da hic iyi bakmaz o ayri.s.s.s ayyy valla o arabasini gorsemmm hayatta baktirmam kiz kimbilir nesibe neler almistim fiyatinida 40 yapmis ne zaman girsem 10 kisi aliyo gunluk 400 lira aylik 12bin bunu benm diyen doktor hakim almiyor be!
En son ucak alip kacicaklar maldivleree :):) bari koymasaymis face :)

ayy bari mercedes falan almış diyin de kalpten gideyim

Ya canim benm kader ardkdsm belki onceki yorunlarimi okumussundur ben nesibeyi cok guzel cozdum ve de yazdim.. okumadysanda gecmis sayfalara bir goz atarsa nekdr benzedigimizi anlayacaksin ilkay gur konusunda da nesibede selma aydin baris can umut isik ,serra gundogdu mu ne onu begenmistim 2.3.falda kendi dediklerne taban tabana farkli soyledi ve bende allahin bana iyi bir ders verdgni dusunuyorum cunku sanki bende o fal tarihlerine guvenp bi salma oldu eminim ki buna o fal tarihleri olmasa ben Allaha yana yakila dua ederdim Rabbime daha once ne zaman ole dua etsem ya istedgmi yadadaha guzelini vermisti ama ben o fal tarihlerine guvenp a olcak ztn dye dua yi hic oyle aglaya sizlaya etmedim sanki adet yerini bulsun dye ettim ve 7 ayda bir tane fal ble cikmadi ztn cikmasin da yazik halime aciyorummm(((

Bakicam canim simdi yorumlarina nesibe de foss cikti..okadar ovduler kadini..o araba degil villa almistir kesin...

Kizlar sinavlardandolayi hic uyuyamadim gece mesjlari tek tek okucam gece gorusmek uzere diyip yatyrum birde ben bi rezzana baktiramadim.s.s.s cok merak edyrum ya.s.s off.s

Bakicam canim simdi yorumlarina nesibe de foss cikti..okadar ovduler kadini..o araba degil villa almistir kesin...
nesibe bana da fass çıktı ve fiyatını 40 yapmış oha dedim 40 lira ne ya 4 paket sigara parası benim için bende de hesaplar böyle öğrenci kafası işte

kimlere baktırdın daha önce ve ne falı baktırmak istiyosunn şu an bizde seçenek çok valla seç beğen al

valla baya kişiye baktım tellwe ye hiç atmıyorum şu son konuşulanlardan emineye atmadım sadece aslında mert reikiyi bekliyorum ama gireceği yok rezzan ablaya da atmayı düşündüm ama geçmişte zaten patlamıştı dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…