ayy allah korusun eğer vefat varsa da allah sıralı ölüm versin gençlere bişey olmasın...
ay dur hem emine hgem rezzan aba online şu an içip atayım bari yorumlar gelince de paylaşırım burdaaHiç düşünmüyorum işin bu tarafını, emineyi dillendiremiyorum bile bu anlamda ama güzel olan şeylerin hepsi çıksın canım
Rezzanı bende inanılmaz merak ediyorum, yorumları okudukça kadına sarılasım geliyor
meryeme baktırıp memnun olan var mııı ya da memnun olamayann? bugün emine meryem rezzan ablaya fal atmayı düşünüyorum da birinden vaz mı geçsem acabaa
meryeme baktırıp memnun olan var mııı ya da memnun olamayann? bugün emine meryem rezzan ablaya fal atmayı düşünüyorum da birinden vaz mı geçsem acabaa
Yok hayatim benm degl cok sukurCanim bende ilk basta senin basina geldi sandim.. Okuyunca sevindim bende eskiden israrciydim beynimde ama uzundur farkli dusunuyorum yinede iyiki paylasmissin okumak yine farkindaligimi arttirdi
O da yorumlar kismina ole yazmisti ama tam 10 yil sonra olmus bu dusunsene ya 10 hil ahini almak icin bekliyosun..kimsenin ahı kimsede kalmaz canım belki de kızcağzı o kadar üzmesinin ettiklerinin cezasını buldu kim bilir
Ayy canimm burda bile ayni seui yasamisiz:)))ben ılkayı begenmemıstım kuzumcıkmadı bana hıc bır dedıgı olmadı yanı,
sırf akıl vermıstı ama senınle fal enerjımız aynı degıl kuzum sana bılenler bana bılemıyor,sana tuturabılır haberlerını beklıyoruz :)
Elif isik da hic iyi bakmaz o ayri.s.s.s ayyy valla o arabasini gorsemmm hayatta baktirmam kiz kimbilir nesibe neler almistim fiyatinida 40 yapmis ne zaman girsem 10 kisi aliyo gunluk 400 lira aylik 12bin bunu benm diyen doktor hakim almiyor be!Merhaba kizlar....Size deneyimlerimi aktarmak istiyorum.sitede yeniyim.eskiden bir uyeligim vardi sifreyi unuttugum icin giremedim neyse......
Ben yaklasik 2 seneden beri online fal baktiriyorum....
Binnaz ablada basladim.diger sitelerede bulastim..sonuc hayal kirikligi bosa giden paralar en onemliside bos umutlar...
Binnaz abla
Elif isik:facebookunda ovgu dolu sozlere inanarak 2 kez fal baktirdim.her zaman olumsuz konustu baktirdigim kisiler hakkinda...ilk falinda evlenicegim kisinin bu aylarda karsima cikicagini soyledi.ama kimse yok.ikinco falinda da bu tarih ileriye atildi.cok foss bir falci...falci diye ortalarda dolanmasin hic...
Bilge ozdogru:iki kez attim.bir fali olumsuz diğeri olumluydu..olumlu olan falida cikmadi.olumsuz olan fali zaten olumsuz bir olaydi...
Elmas?mazuka,ece,eylül,elmas,sema aydin hepsi olumlu konustu ama sonuc malum...
Fal sepeti
Melek oz:cidden beni sinir etmisti...olumsuz konustu orasini anladik da kullandigi kelimeler ve uslubu inanilmaz cirkindi..hatta yaptigi yorumda sacmaydi..tabi olay olumsuz oldugu icin olumsuz yorum yapti bildi sayilmaz.kime sorsam aynisini soylerdi zaten...ikinci falinda olumlu konustu toz prmbe tablo cizdi ama oda olmadi..
Ilkay gür:tamamen atmasyon...gelecekkle ilgili dedigi birsey cikmadi mevcut durumu bile bilemedi....
Rezzan abla:digerlerinden farkliydi..hoslandigim adamin tipini karekterini hatta en belirgin ozelligini soyledi agzim acik kaldi...ama bir falinda olumlu digerinde olumsuz konustu...kafami karıştırdı..
telwe
sibelle:berbat otesi issiz gucsuz biri..
Fama:berbatti..birde hastalık gecirceksin dedi..allahima şükür sagligim yerinde....yaziklar olsun ...
nazlumluydu ama sonuc fos gibi..
bunlarin disinda mercury,esince,medyum emel hepsi fos...aslinda daha cok var ama aklima gelen bunlar...cogu sarlatan faldan anlamayan insanlarin bosluklarindan mutsuzluklarindan nemalanan insanlar..simdi cikip birileri bu yazdiklarima kizicak belki ama inanin umrumda degil..cunku bu sitede bile takiliyorlar bence bir sürü uyelikleri olduguna eminim...
aa birde unutmadan nesibe tekbaser var..okadar ovulmesine ve sevilmesine ragmen ani bile bilemedi bende birakin gelecegi..karekterime taban tabana zit pembe bir tablo cizdi...
sonuc olarak ben fal baktirdikca rabbim beni cezalandirdi sanki...isim gücüm rast gitmedi...olan paralarima oldu..birde sacma sapan konusup sinirlerimi daha cok bozdular...ben fal isinden kurtuldum cok şükür ....bedava bile baktirmiyorum okadar tiksindim..gelecegi gaybi yuce rabbimiz bilir.bu sarlatanlar kurana göre lanetlenmisler zaten....hepsinden nefret ediyorum.bu yazimi fazla kaptirmayin kendinizi paralarinizi kaptirmayin diye yaziyorum..cogumuz trilyoner ailelerden gelmiyoruz.belki alicagimiz bir kazak bir pantolon fiyatina gidip fal baktiriyoruz...elif isik hanimefendinin faceden aldigi arabayi gordum...kadin bizim paralarimizla altina araba cekiyor...biz burda hala cikti cikmadi muhabbetindeyiz....
En son ucak alip kacicaklar maldivleree :):) bari koymasaymis face :)Elif isik da hic iyi bakmaz o ayri.s.s.s ayyy valla o arabasini gorsemmm hayatta baktirmam kiz kimbilir nesibe neler almistim fiyatinida 40 yapmis ne zaman girsem 10 kisi aliyo gunluk 400 lira aylik 12bin bunu benm diyen doktor hakim almiyor be!
Ahahah bir yila kadr koyar canimm yaEn son ucak alip kacicaklar maldivleree :):) bari koymasaymis face :)
ayy bari mercedes falan almış diyin de kalpten gideyimElif isik da hic iyi bakmaz o ayri.s.s.s ayyy valla o arabasini gorsemmm hayatta baktirmam kiz kimbilir nesibe neler almistim fiyatinida 40 yapmis ne zaman girsem 10 kisi aliyo gunluk 400 lira aylik 12bin bunu benm diyen doktor hakim almiyor be!
Ya canim benm kader ardkdsm belki onceki yorunlarimi okumussundur ben nesibeyi cok guzel cozdum ve de yazdim.. okumadysanda gecmis sayfalara bir goz atarsa nekdr benzedigimizi anlayacaksin ilkay gur konusunda da nesibede selma aydin baris can umut isik ,serra gundogdu mu ne onu begenmistim 2.3.falda kendi dediklerne taban tabana farkli soyledi ve bende allahin bana iyi bir ders verdgni dusunuyorum cunku sanki bende o fal tarihlerine guvenp bi salma oldu eminim ki buna o fal tarihleri olmasa ben Allaha yana yakila dua ederdim Rabbime daha once ne zaman ole dua etsem ya istedgmi yadadaha guzelini vermisti ama ben o fal tarihlerine guvenp a olcak ztn dye dua yi hic oyle aglaya sizlaya etmedim sanki adet yerini bulsun dye ettim ve 7 ayda bir tane fal ble cikmadi ztn cikmasin da yazik halime aciyorummmMerhaba kizlar....Size deneyimlerimi aktarmak istiyorum.sitede yeniyim.eskiden bir uyeligim vardi sifreyi unuttugum icin giremedim neyse......
Ben yaklasik 2 seneden beri online fal baktiriyorum....
Binnaz ablada basladim.diger sitelerede bulastim..sonuc hayal kirikligi bosa giden paralar en onemliside bos umutlar...
Binnaz abla
Elif isik:facebookunda ovgu dolu sozlere inanarak 2 kez fal baktirdim.her zaman olumsuz konustu baktirdigim kisiler hakkinda...ilk falinda evlenicegim kisinin bu aylarda karsima cikicagini soyledi.ama kimse yok.ikinco falinda da bu tarih ileriye atildi.cok foss bir falci...falci diye ortalarda dolanmasin hic...
Bilge ozdogru:iki kez attim.bir fali olumsuz diğeri olumluydu..olumlu olan falida cikmadi.olumsuz olan fali zaten olumsuz bir olaydi...
Elmas?mazuka,ece,eylül,elmas,sema aydin hepsi olumlu konustu ama sonuc malum...
Fal sepeti
Melek oz:cidden beni sinir etmisti...olumsuz konustu orasini anladik da kullandigi kelimeler ve uslubu inanilmaz cirkindi..hatta yaptigi yorumda sacmaydi..tabi olay olumsuz oldugu icin olumsuz yorum yapti bildi sayilmaz.kime sorsam aynisini soylerdi zaten...ikinci falinda olumlu konustu toz prmbe tablo cizdi ama oda olmadi..
Ilkay gür:tamamen atmasyon...gelecekkle ilgili dedigi birsey cikmadi mevcut durumu bile bilemedi....
Rezzan abla:digerlerinden farkliydi..hoslandigim adamin tipini karekterini hatta en belirgin ozelligini soyledi agzim acik kaldi...ama bir falinda olumlu digerinde olumsuz konustu...kafami karıştırdı..
telwe
sibelle:berbat otesi issiz gucsuz biri..
Fama:berbatti..birde hastalık gecirceksin dedi..allahima şükür sagligim yerinde....yaziklar olsun ...
nazlumluydu ama sonuc fos gibi..
bunlarin disinda mercury,esince,medyum emel hepsi fos...aslinda daha cok var ama aklima gelen bunlar...cogu sarlatan faldan anlamayan insanlarin bosluklarindan mutsuzluklarindan nemalanan insanlar..simdi cikip birileri bu yazdiklarima kizicak belki ama inanin umrumda degil..cunku bu sitede bile takiliyorlar bence bir sürü uyelikleri olduguna eminim...
aa birde unutmadan nesibe tekbaser var..okadar ovulmesine ve sevilmesine ragmen ani bile bilemedi bende birakin gelecegi..karekterime taban tabana zit pembe bir tablo cizdi...
sonuc olarak ben fal baktirdikca rabbim beni cezalandirdi sanki...isim gücüm rast gitmedi...olan paralarima oldu..birde sacma sapan konusup sinirlerimi daha cok bozdular...ben fal isinden kurtuldum cok şükür ....bedava bile baktirmiyorum okadar tiksindim..gelecegi gaybi yuce rabbimiz bilir.bu sarlatanlar kurana göre lanetlenmisler zaten....hepsinden nefret ediyorum.bu yazimi fazla kaptirmayin kendinizi paralarinizi kaptirmayin diye yaziyorum..cogumuz trilyoner ailelerden gelmiyoruz.belki alicagimiz bir kazak bir pantolon fiyatina gidip fal baktiriyoruz...elif isik hanimefendinin faceden aldigi arabayi gordum...kadin bizim paralarimizla altina araba cekiyor...biz burda hala cikti cikmadi muhabbetindeyiz....
Bakin facede var elif araba almis mercedes degil ama iyi bir markaydi hatirlamiyorum su an...bizim gibilerin paralari iste..bilseler canim yanmaz...canim cicim cicegim balim diyerek parayi götürdüler...En son ucak alip kacicaklar maldivleree :):) bari koymasaymis face :)
Bakicam canim simdi yorumlarina nesibe de foss cikti..okadar ovduler kadini..o araba degil villa almistir kesin...Ya canim benm kader ardkdsm belki onceki yorunlarimi okumussundur ben nesibeyi cok guzel cozdum ve de yazdim.. okumadysanda gecmis sayfalara bir goz atarsa nekdr benzedigimizi anlayacaksin ilkay gur konusunda da nesibede selma aydin baris can umut isik ,serra gundogdu mu ne onu begenmistim 2.3.falda kendi dediklerne taban tabana farkli soyledi ve bende allahin bana iyi bir ders verdgni dusunuyorum cunku sanki bende o fal tarihlerine guvenp bi salma oldu eminim ki buna o fal tarihleri olmasa ben Allaha yana yakila dua ederdim Rabbime daha once ne zaman ole dua etsem ya istedgmi yadadaha guzelini vermisti ama ben o fal tarihlerine guvenp a olcak ztn dye dua yi hic oyle aglaya sizlaya etmedim sanki adet yerini bulsun dye ettim ve 7 ayda bir tane fal ble cikmadi ztn cikmasin da yazik halime aciyorummm(((
nesibe bana da fass çıktı ve fiyatını 40 yapmış oha dedim 40 lira ne ya 4 paket sigara parası benim için bende de hesaplar böyle öğrenci kafası işteBakicam canim simdi yorumlarina nesibe de foss cikti..okadar ovduler kadini..o araba degil villa almistir kesin...
kimlere baktırdın daha önce ve ne falı baktırmak istiyosunn şu an bizde seçenek çok valla seç beğen alkızlar bana önereceğiniz biri var mı ayy bulamadım kimseyi
kimlere baktırdın daha önce ve ne falı baktırmak istiyosunn şu an bizde seçenek çok valla seç beğen al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?