- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Ayy subat mart fiks menu mu acabaCanım ona bende baktırmıtım , valla bana şubat mart dedi bekliyorum :)
Gerçi bekliyorum yaa umutlanmayayım şimdii
Cağan ariman bilemiyor canim peme pembe maalesef tutmamisti bendeCanim simdi gmail hesabima baktim cunku falcilarin isimlerini hatirlamiyorum genel olarak soylenenleri hatirliyorum ama rabia barika ki en umutsuz oldugum oydu bana demis ki bu adam boyle yani seni anlasa bile yillar yillar sonra anlar umudu kes demis yani bilmis. Bi de cagan ariman su an yasadigimiz herseyi bilmis onun bana tavrini falan ama o da mart nisan icin bana umut vermis o yizden pek inandirici gelnedi
Bana acelya demeyincanım acelyayı falan bosver sen o kadınında hıc bır falı cıkmazzz bır olumlu konusur bır olumsuzz,
falı falanda gectım sen kendıne gel dua et bolbol nolur kendıne yazık etmee burda hepımız zor gunler yasıyoruzz bırbırmıze destek verıcezz yanında olucak sen kendını dınle bıraz falda baktırma nolur aklımızı karıstırmaktan baska bır ıse yaramıyor sen otur dusun aglaaa ıcını dok ama nolur bugunden sonra kendı hayatına onune bak her zaman burdayızzz merak etmee..
denemedim ama onun aynı prpfil resimli halini bir yolun var da doa sonsöz de gördüm, bunu paylaşmıştım çok önce.. ve yarım saat bile olmadan doa sonsözün nostra resmi gitti, başka bi resim geldi.. yani sanırım aynı kişişler, ve burayı sıkı takip ediyorlar.. şahsen baktırmam asla onlarafalsepetinde ki nostra yı deneyen var mı???
şubat-mart-nisan en geç ağustos la kapanıyor sanırım 2015 vade menüsü, eylül den sonra 2016 atışları başlar çünküAyy subat mart fiks menu mu acaba
aynen ya şimdi nesibenin geçmiş fallarını dinledim bak geçen yıldan beri sen bu çocuğu unutacaksın başka biri olacak dedi durdu önce bahar sonra yaz sonu sonra kış gelmeden en son kış ortasışubat-mart-nisan en geç ağustos la kapanıyor sanırım 2015 vade menüsü, eylül den sonra 2016 atışları başlar çünkü
Zaten durum olumsuzsa direk olmaz bu is direk baskasi diyor..katina atiyoruz.maşallah diger adamla ilgili her ayrıntıyı veriyor asil adamla ilgili bir iki cumle..aynen ya şimdi nesibenin geçmiş fallarını dinledim bak geçen yıldan beri sen bu çocuğu unutacaksın başka biri olacak dedi durdu önce bahar sonra yaz sonu sonra kış gelmeden en son kış ortasıYok anam yok ne ben eskiyi unuttum ne başka biriiii
Reiki artık ne zaman gelir muamma, sanırım o başka bir sektöre geçti yani eskiden de belki işi var,falcılığı da devam ettiriyordu.. ama sanki şu bir yılda hem şehir hem iş değiştirerek, yoğunluğunu başka alanlara verdi gibi geliyor... ben ondan artık umutsuzum 40 yılda bir girer artık Venüs gibi..Mert reikiyi beklemekten iliğim kurudu. Sanırım emine'yi deneyeceğim. Fiyatı yükseltmiş 15 lira olmuş. Değer mi sizce kızlar? Yoksa reiki'yi beklemeye devam mı etsem
Reiki artık ne zaman gelir muamma, sanırım o başka bir sektöre geçti yani eskiden de belki işi var,falcılığı da devam ettiriyordu.. ama sanki şu bir yılda hem şehir hem iş değiştirerek, yoğunluğunu başka alanlara verdi gibi geliyor... ben ondan artık umutsuzum 40 yılda bir girer artık Venüs gibi..
Emine herkeste olduğu gibi bende de, bir kompozisyon yazmıştır, ama benim diyenlerden daha iyi iş çıkarıyo, fincandan rütbeli birini çıkardı daha ne olsun :)))))))))))
yok Eminneeeğğmmmiz, zaten tanıtıcı yazısında çiçek,böcek kuş söylemem,ne görürsem onu yazarım demişBurda anlatılanlara bakılırsa kendisinin ilginç bir üslubu var o yüzden biraz muallakta kaldım. Selin imerde sen egzotik bir çiçeksin filan diye garip konuşmuştu. Yine bu tarz bir şey mi çıkacak
bi banamı 3 cümle yazdı bu kadın yaa sizinki uzunmuydu kızyok Eminneeeğğmmmiz, zaten tanıtıcı yazısında çiçek,böcek kuş söylemem,ne görürsem onu yazarım demişama teşbihte hata olmaz, beni de karşı tarafın gözünde deniz kızına benzetmiş, o ise denizaltı gibi ketum duruyormuş ama denizaltını su yüzeyine çıkarma vakti gelmiş .. mehter takımı gibi bir ileri 2 geri adım atacakmış :) , valla ben demiyom Emineeeğğğğmm dedi.. teşbihleri bile has yani..
Şaka bi yana ; samimiyetine inanıyorum o enerjiyi sana yansıtıyor sanki karşındaymış gibi sıralı cümleleri peş peşe getiriyor gibi.. çıkarsa ne ala ...
benim ilk iki falı 7,5 tl iken 10-12 satırdı.. ama 15 tl olan 3. falım neredeyse bi dayfaydı.. giriş-gelişme-sonuç şeklinde düzensizdi. uzun denebilirbi banamı 3 cümle yazdı bu kadın yaa sizinki uzunmuydu kız
gerçi dur bacım anistona da o kadarr kısaa yazmışş sinir oldumm falı göndericemm bida yazcam yaa uzatsın yine göndersinn o zamanbenim ilk iki falı 7,5 tl iken 10-12 satırdı.. ama 15 tl olan 3. falım neredeyse bi dayfaydı.. giriş-gelişme-sonuç şeklinde düzensizdi. uzun denebilir
inşallahh sana uzun yazar bacımda paran boşa gitmezzÇok merak ettim ve attım. Fincanım 3 günlük ama sorun olmaz heralde
nesibe ve selena ya çok mu baktırdın zezi? yani 2sinin de dedikleri çıktı mı? 2side bana hemen hemen aynı şeyleri söyledi yani tabi herkes aynı şeyi diyor da ,bu 2sinden en çok Selenadan umutluyum açıkçası..kzlar gelişmelerden haber vereyimm size benimki pişman oldu ama hemen affetmedimselenayı öpüyorum burdan yine söylüyorum hakkını yedim ama bildi nesibem zaten hep cıkıyor gerçekten enerji diyorlar daa inanmıyodumm su emine aylin ne bilem ben beğenmedimm zaten orda yazılı bakıyoo burda başkasıı anlamadım bu işten eminede iade istedim 3 cümle fal olurmu diye vermedilerr beğenmesem de uzun yazsa yaa bunların bi sınırı olsun cok saçma nostra biryolunda fama aylin okudukça midem bulandı artık kendimi tutucam burda okuyorum dua edelim allahtan isteyelim diye hak verdim gerçekten biri araba almış elifmi ne iyi dee alır alır o zaman bizim sayemizde zengin olan birsürü yer var alışveriş yapıoz tel kullanıozz makyaj kuaförr aklımız var kullanalım baktırmayalım ben kararımı verdim bacılarr selenaya nesibeye atarım aradaa yenisi geldi eskisi gitti şu falcı bildi o bilmedi hep zararr cebime etkileniyorum burdan gitmem dertleşmeye kalırımm ama inşallaaah kendimi tutarım yeni denemem ben uyum sağladığımm falcıların artık fikirlerinii alırım şanslıyım da buldum tutturan inşallah sizde bulursunuzz kızlar ya burda okuduklarıma kendimde dahil üzülüyorum allah yardımcımız olsun
Kizlar bende medyum denizi denedim bir yolun varda bir yorumu dogru cikti hatta sasirdim gelecekle ilgili subat mart dedi bilmiyorum cikarmi baktiran var mi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?