Binnaz Abla

ya bacımm selena bi konudaa cok kötü patlamıştıı birilerine özelden anlatmıştımm sana da yazarımm istersen ama sonra nesibeyle selanaya aynı konudaa attım ikisi de paralel ama aynu kapıyaa cıktı yani ikisidee küslük olacak barışılıncakk dedi biri yazar biri ararr dedi nesibenin dediği oldu mesela ama sonucta barıştıkk ben ikisinidee seviyorum bi onlarla devamm etcem artıkk ama enerjii işte ben bunlarlan uyumm sağladımm sen mesela yiğite hiç baktırdınmıı onudaa seviyom ama bazen cok ukalaa bu ara baktırmıcamm ona

gerçi dur bacım anistona da o kadarr kısaa yazmışş sinir oldumm falı göndericemm bida yazcam yaa uzatsın yine göndersinn o zaman
kız uzunluğa ne takılıyosun, niceliği değil niteliği önemli.. ben de taha turan ( rad mirzaya ) baktırmıştıım veya Ruhani onlar da uzunun uzununu yazıyolar ama hep aynı cümlelerin tekrarı.. Nesibe de öyledir sesli falları çok kısa tutar, bazen aynı cümleleri tekrarlar vs.. bence önemli olan öz olması.. bilmediklerimizi söylesinler, bildiklerimizi ısıtıp ısıtıp önümüze sunmasınlar..

bende gordum canım aynı fotografı bızden kacmazzz

yok bi kere aradım meşguldü, sonra dönmedim tekrardan... sevindim senin adına çok.. bizim de tek dileğimiz o yanişu süreç bi olsun .. eleme yapalım.. belli başlı kişilerle devam edelim modundayız.. tabi o zamana kadar herkese mal mülk,takı,toka aldırmaya devam ediyoruz böyleeeee

yok nesibee bende tavsiye tekrarı yapar ona uyuzumm sanki salağa anlatıyo ama falın içidee boşş yani onane benim c vitamini almam gerektiğindenn öyle boş bi fal ruhaniye baktırmadımm anlatmak istediğim doyurucu değil ama ona görede cok kısaa bacımm

inşallaaah bulursunuz bacım ben artık kendimi tutuyomm yeni falcı denememeyee calışıomm hepsi aynı geleceği tam tutturan azz bir kısmı tutuyoo bir kısmı allaha emanett o yüzden danışma gibi görüyom bendede tutturanlarıı buldum onlarlan devam edecmm napimm 3 ona 5 buna 10 birine derken dünya para geliyoo birimize tutturan diğerinee tutturamıyoo böyle tuhaf bir durumm saç kesimi boyası gibi olsaa neyse

Arkadaşlar bugün şoktayım biliyorsunuz burayı her gün takip ederim sizleri okumadan yatmam ama pek bir şey yapmam kimseyle paylaşmadan size yazıyorum bır çok kişiye fal baktırdım esin güven anda harika en son burdan okuduklarımda Aylin ve Emine ye baktırdım hatta ikisine de soru bile sormadım kendi kendime amma saçmalamış EMINE dedim yok aber Çubur yeme Göbek yapr yok balık sever ama bır ay içinde biriyle tanışacaksın dedi ve adam bugün bana açıldı şok oldum hatta başkası vardı aman hıç bır şey bilmed dedm kadının verdiği harfler s U. Adamın adında ş ve ü var şoktayım ama değerlendirme bile yapmadım bır daha atamam yapacak bir şey yok cok farklı düşünüyordum çok farklı oldu

Iyi Akşamlar size

nesibenin tekrarları meşhurdur, ben artık su falına baktıklarından bile şüphe duyuyorum.. hayret sen Nesibe için ölürdün ?? :)) demek ki bi süreden sonra gerçeklerin ayırdına varıyor değil mi insan ?

Emineeeeeeeeeeeeğğmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok bacımm hala beğeniyorumm hala cıkıyorr ama bazen sıkıyorumm onu oda tekrarlıyoo ondan dedimm benim falcım o suya baktığından eminimm çünkü kameralı falda atmıştım ben onaa taa ne zaman ama bu benim düşüncem bacımm diyorum yaa saç kesim boya gibi kıyafett gibi değill selena nesibee benim favorimm yani herkesde patlasaa falları bende cıkıyoo ondan etkilenmem ama yeni falcı bende bildii denilince etkilenipp atıyorum orda ayarım yok

ablam onu 3 günn beklemiştii ama hatırlamadımm beğenip beğenmediğinii o kadar beklediysee beğenmiştirr sonradan tantanasını duymadım
Klotho iyi bir yorumcudur, gelecek-vadeyi geçersen anı yorumlaması farklıdır ama seniiiii aaaaaaaaaaaaaa dedirtecek kadar da farklı, bilinemeyecek detaylar da vermez hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…