aslında canım ben şöyle düüşünüyorum br görev gbi degilde bazen bazı konuarda elınden somut olarak yapcak bısey gelmıyor.boyle zamanlarda hıc deglse dua okuyarak çabalamış oluyorsun.bende bazen oyle dusunuyordum olacagı varsa olur dye ama kendı hayatımda defalarca deneyımledımkı 'DUA GERCEKTEN bır vırajı almanı yada yenı bır yol cıkmasını saglıyor''valla o işler bize göre değil derin olmak lazım benim manevi tarafım o kadar derin değil yani dua okuyoruzda öyle geri dönsün ,gelsin birde Allah yazmadıysa ne yaparsan yap gelir gider zaten en güzeli içinden geldiği gibi hayırlısını istemek tatlım nasipse gelir yemenden nasip değilse ne gelir elden demişler istersen sabaha kadar oku bu benim düşüncem tabi
anistonn konumaa gelsenee kendii kendimee konusuyomm fal atmamaa konusu açtımmaslında canım ben şöyle düüşünüyorum br görev gbi degilde bazen bazı konuarda elınden somut olarak yapcak bısey gelmıyor.boyle zamanlarda hıc deglse dua okuyarak çabalamış oluyorsun.bende bazen oyle dusunuyordum olacagı varsa olur dye ama kendı hayatımda defalarca deneyımledımkı 'DUA GERCEKTEN bır vırajı almanı yada yenı bır yol cıkmasını saglıyor''
aynen sığınak gibi geliyor banada ve ferahlıyorum ve birşekilde olmasını çok istediğin durumdan soğuyorsun her şerde bir hayır vardır bu taraftan bakarsak zaten hiç falada ihtiyacımız kalmazda yapamıyoruz işteaslında canım ben şöyle düüşünüyorum br görev gbi degilde bazen bazı konuarda elınden somut olarak yapcak bısey gelmıyor.boyle zamanlarda hıc deglse dua okuyarak çabalamış oluyorsun.bende bazen oyle dusunuyordum olacagı varsa olur dye ama kendı hayatımda defalarca deneyımledımkı 'DUA GERCEKTEN bır vırajı almanı yada yenı bır yol cıkmasını saglıyor''
Emineden bir memnuniyet var gordugum kadar ile sen baktirdin mi lalecimaynen sığınak gibi geliyor banada ve ferahlıyorum ve birşekilde olmasını çok istediğin durumdan soğuyorsun her şerde bir hayır vardır bu taraftan bakarsak zaten hiç falada ihtiyacımız kalmazda yapamıyoruz işte
kıyamam kız dur gelcem:))))))))))anistonn konumaa gelsenee kendii kendimee konusuyomm fal atmamaa konusu açtımm
gel kızz kendii kendimee sıkıldımm diyet günlüğü gibi olduukıyamam kız dur gelcem:))))))))))
eğer ucu açırezzann ablaa bi bana mı kesinn bişii söylemiyorr çünkü hep ucu acıkk yanii öyledee olabilirr böyledee olabilirrseviyorumm hala ama fal atmam bir konudaa cok yanıldıı net cevapp ver dedimm fena patladıı
bebeğim burada azmı yazdım emineyi baktırdığımda reklamını yapar gibi durum tespiti mükemmeldi burcuna kadar yazmıştı ama geleceği bilmiyorum daha zamanı varEmineden bir memnuniyet var gordugum kadar ile sen baktirdin mi lalecim
Ozelden yaz bana thalixrezzan ablanin anlatipta yasamayi istedigim bir durum var insallah gerceklesir :) falim eski ama olsun
a cıdden oyle hatta zaman gecyr o cok ıstedgmz seye bıle iyiki olmamış dyblyruz ama o cok ıstedgmz zaman ıste hıc bunları dusunmuyoruz:///aynen sığınak gibi geliyor banada ve ferahlıyorum ve birşekilde olmasını çok istediğin durumdan soğuyorsun her şerde bir hayır vardır bu taraftan bakarsak zaten hiç falada ihtiyacımız kalmazda yapamıyoruz işte
yolladın mı kuzumm ?? bence hepberaber donmemızz lazım orayaa
Canim gecmisi okuyamadim kusura bakma sormak daha kolay geldi.. Sen begendiysen bende begenirim kesineğer ucu açı
bebeğim burada azmı yazdım emineyi baktırdığımda reklamını yapar gibi durum tespiti mükemmeldi burcuna kadar yazmıştı ama geleceği bilmiyorum daha zamanı var
ne kusuru bitanem bence baktır çok detay yazma ama kesin beğenirsinCanim gecmisi okuyamadim kusura bakma sormak daha kolay geldi.. Sen begendiysen bende begenirim kesin
Cok ilginc cok dusuktur puani vs
Canim gecmisi okuyamadim kusura bakma sormak daha kolay geldi.. Sen begendiysen bende begenirim kesin
Tesekkur ederim canim iyi olur deneyeyim tabi buemineyi deneyebilirsin bence canim degisik bir tarzi var söylediklerinden cikanlarda oldu topicten kizlarda..
Olumsuzda konusmus mu canim genelde binnazda olumsuz konusanlarin puanlari dusuk oluyorEvett hakikaten çok olumsuz şey duydum ama 149 puanım vardı ve bu 12.5 tl ye yetiyordu, bende o an Pınar Gökçe'ye kahve attım ve hakikaten ben çok ama çok beğendim.
Olumsuzda konusmus mu canim genelde binnazda olumsuz konusanlarin puanlari dusuk oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?