Binnaz Abla

sık sık baktırımca ister istemez ablaya bağlanır diye düşünüyorum..banada öyle oldu artık diyecek bişay bulamıyor bana ama en başından beri beri aynı şeyi söylüyor samimi bi şekilde bakalım nasıl olacak sonuç ama zamanda çok iddalı değil zamanda pek vermez zaten belki mahçup olmak istemiyordur..

aslında canım ben şöyle düüşünüyorum br görev gbi degilde bazen bazı konuarda elınden somut olarak yapcak bısey gelmıyor.boyle zamanlarda hıc deglse dua okuyarak çabalamış oluyorsun.bende bazen oyle dusunuyordum olacagı varsa olur dye ama kendı hayatımda defalarca deneyımledımkı 'DUA GERCEKTEN bır vırajı almanı yada yenı bır yol cıkmasını saglıyor''

rezzann ablaa bi bana mı kesinn bişii söylemiyorr çünkü hep ucu acıkk yanii öyledee olabilirr böyledee olabilirr seviyorumm hala ama fal atmam bir konudaa cok yanıldıı net cevapp ver dedimm fena patladıı

anistonn konumaa gelsenee kendii kendimee konusuyomm fal atmamaa konusu açtımm

aynen sığınak gibi geliyor banada ve ferahlıyorum ve birşekilde olmasını çok istediğin durumdan soğuyorsun her şerde bir hayır vardır bu taraftan bakarsak zaten hiç falada ihtiyacımız kalmazda yapamıyoruz işte

Emineden bir memnuniyet var gordugum kadar ile sen baktirdin mi lalecim

rezzann ablaa bi bana mı kesinn bişii söylemiyorr çünkü hep ucu acıkk yanii öyledee olabilirr böyledee olabilirr seviyorumm hala ama fal atmam bir konudaa cok yanıldıı net cevapp ver dedimm fena patladıı
eğer ucu açı
Emineden bir memnuniyet var gordugum kadar ile sen baktirdin mi lalecim
bebeğim burada azmı yazdım emineyi baktırdığımda reklamını yapar gibi durum tespiti mükemmeldi burcuna kadar yazmıştı ama geleceği bilmiyorum daha zamanı var

y
a cıdden oyle hatta zaman gecyr o cok ıstedgmz seye bıle iyiki olmamış dyblyruz ama o cok ıstedgmz zaman ıste hıc bunları dusunmuyoruz:///

eğer ucu açı

bebeğim burada azmı yazdım emineyi baktırdığımda reklamını yapar gibi durum tespiti mükemmeldi burcuna kadar yazmıştı ama geleceği bilmiyorum daha zamanı var
Canim gecmisi okuyamadim kusura bakma sormak daha kolay geldi.. Sen begendiysen bende begenirim kesin

Olumsuzda konusmus mu canim genelde binnazda olumsuz konusanlarin puanlari dusuk oluyor

Yani bana direk merhabalardan sonra karamsarsın diye girmiş, kendimden yaşça büyük bir kişi ile yaşayacağım bir olumsuzluktan bahsetmiş hatta direk sana zarar vermek isteyen biri demiş...Hatta eşimin bir duygu durumundan bahsetmiş ve benim kendimi eleştirdiğim şeyle ilgili aynı düşünceyle beni eleştirmiş...Ben hakikaten analizlerinden etkilendim canım ama tavsiye eder miyim, çok olumsuz yorum okuduğum için bu anlamda baktırın-baktırmayın diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…