- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bir o kaldi benim baktirmadigim ummadik tas bas yararmis pinar da oyle olmusYani bana direk merhabalardan sonra karamsarsın diye girmiş, kendimden yaşça büyük bir kişi ile yaşayacağım bir olumsuzluktan bahsetmiş hatta direk sana zarar vermek isteyen biri demiş...Hatta eşimin bir duygu durumundan bahsetmiş ve benim kendimi eleştirdiğim şeyle ilgili aynı düşünceyle beni eleştirmiş...Ben hakikaten analizlerinden etkilendim canım ama tavsiye eder miyim, çok olumsuz yorum okuduğum için bu anlamda baktırın-baktırmayın diyemem
Rezzan ablanın falı bana da çıktı :)pardon canım bende baktım sımdı eskı falıma katınaymıss ama dedıgım gıbı ben kahvesını daha cok begendımmm ve olumsuz bıseydı bana soyledıgı o ve melek bılmıstı nesıbee hayır yok oyle bısey demıstı kı rezzanla -melegın dedıgı sekılde cıktı olay ..bı sure sonra ablaya baglasada ben o kadını sevıyorum :)
sana damıı olabilirdee olmayabilirdeee yaptııya benle kimsenin enerjisi uymuyor herhalde rezzan abla bana patlayalı yıl oldu
kuzumm iyi bişeydirr inşallaaah cook sevindimmRezzan ablanın falı bana da çıktı :)
bana göre benimkide patladı asıl mevzu tam tersi oldu aslındaya benle kimsenin enerjisi uymuyor herhalde rezzan abla bana patlayalı yıl oldu
sana damıı olabilirdee olmayabilirdeee yaptıı
kızlar acil yardım, fena kudurdumkahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
kuzumm zeusu tavsiyee etmemm hislii değill kardeşimm kardeşimm deyip duruyookızlar acil yardım, fena kudurdumkahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
kızlar acil yardım, fena kudurdumkahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
anda süperdi.gecmişte de agzım acık kaldı tatlım.ama gelecek için daha varSelin İmer in falı çıktı mı peki sana
rezzan ablaa deneyimlii ablaa gözümdee sadecee görmüşş geçirmişşbenim fal tozpembeydii nerde bizde öyle hayat yahuuu
Derine ben yine bugün kahve attım, enerji işi diyoruz ama ben de yine durumu özetle çok iyi geçmiş Yettim.. o kadın bir de dürüst yalandan ümit vermem,hak yerim diyor, mesaj hakkın dolup aklında bişeyler kalmışsa mesaj kutusu açıyor,cafetye geliyor hakkını vermek isterim diyor.. biz seviyoreee onu, tabi enerji işianda süperdi.gecmişte de agzım acık kaldı tatlım.ama gelecek için daha varoyyyyhhh derıne mı kahve atsam netsem kızlar nokta atışı ıstıyorum
Derine ben yine bugün kahve attım, enerji işi diyoruz ama ben de yine durumu özetle çok iyi geçmiş Yettim.. o kadın bir de dürüst yalandan ümit vermem,hak yerim diyor, mesaj hakkın dolup aklında bişeyler kalmışsa mesaj kutusu açıyor,cafetye geliyor hakkını vermek isterim diyor.. biz seviyoreee onu, tabi enerji işi
Dürüstlüğüne kefil olacak kadar inandım ben, zira en önemlisi de bu.. bi önceki postta dediklerini aynen ben yaşadım, cafede konuştım,yetmedi mesaj atttıı.. bugün yine ayn ı özen yine boş yere ümit vermek istemem ne hissediyorsam söylerim e getirdi.. burdan @deepbluem a teşekkürler, kız yengeç yükselen akrep hissiyatlı hatun o da..o keşfetti.. :)tarot attım ve merakla bekliyorum yorumunu, dürüst olsun hakikaten fetheder
Zeusa baktirmadim ancak baris can yuceli begenmemistim benkızlar acil yardım, fena kudurdumkahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
kuzum o bence eski falcı, yeniden gelmiş ama yorumların birine bak dedşikleriniz maalesef olmadı demiş biriisi.. ama isim ve fal ücretleri çok fiyakalı bilemiyorum..kızlar tellwede bathsheba var.çok ıddıalı tanıtmıs kendını?? kararsız kaldım uleeeynnn. üşenmezseniz bir bakar mısınız bu hatun gercekcı mı dersınız ıddıasında??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?