Binnaz Abla

Bir o kaldi benim baktirmadigim ummadik tas bas yararmis pinar da oyle olmus

Rezzan ablanın falı bana da çıktı :)

Ardkslar bana cikan birkac onemsiz fal vardi aslnda bazisi onemlide cikmayanlari yazmistim bde cikanlari yazayim..falsepeti zeus bir yil kadr once baktirmistm sz bariscaksnz sana cok guzel bir supriz yapacak demisti.oldu 2gn snra.birde bz ayrildgmzda yazin bir olay yasayip kavga edicek o arkdslariyla aralarndaki bag kopcak demisti,kavga ettler bir ay falan kus kaldilar ama snra geri baristlae o da kismen oldu yani,,selin imerde bana gecmiste bir olay olmus ve bikac kisnin gercek yuzunu gormus demisti o da o kismi dgru bilmis.kehanetide yne olaylar olacak ancak birkac darbe daha yerse anlar dedi..bakalim .s .s bunlar da benden cikan fallar.

kızlar acil yardım, fena kudurdum kahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
kuzumm zeusu tavsiyee etmemm hislii değill kardeşimm kardeşimm deyip duruyoo barışıı ablamm beğenirr ama kısaa yazıyoo yüz verince dee iyicee kısa yazıyoo sen bilirsinn kiminin beğendiğinii kimii beğenmiyoo kimininn beğenmediğii kiminee çat çat cıkıyoo

anda süperdi.gecmişte de agzım acık kaldı tatlım.ama gelecek için daha var oyyyyhhh derıne mı kahve atsam netsem kızlar nokta atışı ıstıyorum
Derine ben yine bugün kahve attım, enerji işi diyoruz ama ben de yine durumu özetle çok iyi geçmiş Yettim.. o kadın bir de dürüst yalandan ümit vermem,hak yerim diyor, mesaj hakkın dolup aklında bişeyler kalmışsa mesaj kutusu açıyor,cafetye geliyor hakkını vermek isterim diyor.. biz seviyoreee onu, tabi enerji işi

tarot attım ve merakla bekliyorum yorumunu, dürüst olsun hakikaten fetheder

kızlar tellwede bathsheba var.çok ıddıalı tanıtmıs kendını?? kararsız kaldım uleeeynnn. üşenmezseniz bir bakar mısınız bu hatun gercekcı mı dersınız ıddıasında??

tarot attım ve merakla bekliyorum yorumunu, dürüst olsun hakikaten fetheder
Dürüstlüğüne kefil olacak kadar inandım ben, zira en önemlisi de bu.. bi önceki postta dediklerini aynen ben yaşadım, cafede konuştım,yetmedi mesaj atttıı.. bugün yine ayn ı özen yine boş yere ümit vermek istemem ne hissediyorsam söylerim e getirdi.. burdan @deepbluem a teşekkürler, kız yengeç yükselen akrep hissiyatlı hatun o da..o keşfetti.. :)

kızlar acil yardım, fena kudurdum kahvede zeus ve barıs can yüceli nasıl bilirsiniz? hani sağlam bakan ve denemedıgım bırı olsun ıstıyorum.selin imer uygun ama 1kere baktırdım ona.
Zeusa baktirmadim ancak baris can yuceli begenmemistim ben

kızlar tellwede bathsheba var.çok ıddıalı tanıtmıs kendını?? kararsız kaldım uleeeynnn. üşenmezseniz bir bakar mısınız bu hatun gercekcı mı dersınız ıddıasında??
kuzum o bence eski falcı, yeniden gelmiş ama yorumların birine bak dedşikleriniz maalesef olmadı demiş biriisi.. ama isim ve fal ücretleri çok fiyakalı bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…