- 2 Kasım 2014
- 411
- 766
- 408
kızlar tellwede bathsheba var.çok ıddıalı tanıtmıs kendını?? kararsız kaldım uleeeynnn. üşenmezseniz bir bakar mısınız bu hatun gercekcı mı dersınız ıddıasında??
kuzum o bence eski falcı, yeniden gelmiş ama yorumların birine bak dedşikleriniz maalesef olmadı demiş biriisi.. ama isim ve fal ücretleri çok fiyakalı bilemiyorum..
bir yıl öncesi aslında bi ay öncesi oluyo, ben de ilk öyle düşünmüştüm ama yeni yıla daha yeni girdik :))))) çok uzak 1 yıl değildir ohakikaten çok iddialı hakkında kısmı ama bilemedim, 1 yıl önce mi bakmış en son yoksa yeni yorum ben mi göremedim
dua demışken ben nette bır dua buldum onu yapıcam perşembe gunu hayırlısı bakalım kız kendı deneyımını yazmış brı yıl sonrakı sevglsı donmuş bende o amaçla bır bakıcam denıcem
Kahve ya da katina, tarotta olabilir ya bu hatun hisleriyle bakıyo gerçekten ve biliyo. enerjiside temiz diğerleri gibi ağırlık bırakmıyo insanda ve soru dilediğin kadar souyosun yetmezse cafe ye de geçiyo o derece. ben bir de kahve atacam ben katina baktırdım audrey de katina atmıştı
rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor
Vay vay vay faturam gelsn bi rezzan abla derin ve bathsebayi yazdim ilk 3ne baktircam
genelde yorumlar haziran 2014 ondan sonra yorum yok hazirandan beri yokmuş demekkibir yıl öncesi aslında bi ay öncesi oluyo, ben de ilk öyle düşünmüştüm ama yeni yıla daha yeni girdik :))))) çok uzak 1 yıl değildir o
eneeeee kafamı hangi kuma gömsembir yıl öncesi aslında bi ay öncesi oluyo, ben de ilk öyle düşünmüştüm ama yeni yıla daha yeni girdik :))))) çok uzak 1 yıl değildir o
canım sendemi 2.ciye attın allah allah şimdi fiyatlarıda arttırır biz baktırana kadar çok detay veriyormusunuz
Valla bitanem benimki gerçekten hem katina hem şimdi kahve 12'den vurdu, audrey'in kahvesi geldi ve resmen onlarla yaşamış gibi ve dahası resmen ağzından çıkan şeyleri söylemiş şoka girdik. kendi de foruma gelince söyler zaten. üzüldüm kuzum bize acayip tuttu ve ben başkasına artık gitmem o kadar falcıdan sonra artık tek danışacağım o olur atarım kahvemi ohh misssBen şimdi okudum Derin2013 tarot yorumumu arkadaşlar ve keyif almadım açıkçası
konulardan ikisine de zaman vermiş elbette ama beni aaa uuu diye şaşırtmadı söylediklerikarakter analizi 2-3 cümle olarak gayet güzel diyeyim.
Aman ne bileyim, yorumsuzum şuan arkadaşlar
Kahvesine daha da bayıldım biz önce katina baktırdık 12 den vurdu. audreyin falı çıktı verdiği tarihte oldu ve kahve attı gelince kendi de söyler ohaaaaa ddiye diye okudukkahve mi attınız siz hatunlar??? Bende kahve mi atsam bir de acaba?
rad mirza taha aynı ama ednayı bilmiyorum canım öyle söylüyorlardı yani 3 üde aynı kişi diyeŞimdi bunu şeşif için demiyorum ama Rad Mirza, Taha Turna mı ne neyse bi de edna Taurna aynı kişi midir??? lütfen iyi tahlil eden,bilen ,eden söylesin.. aynı kişi olmalarını bu kez çok istiyorum , dengesizim farkındayım ama aynı kişi olduğunu düşünen var mıdır?
Ilkaya inanırımİlkay Gür'ü tek geçerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?