Binnaz Abla

kızlar tellwede bathsheba var.çok ıddıalı tanıtmıs kendını?? kararsız kaldım uleeeynnn. üşenmezseniz bir bakar mısınız bu hatun gercekcı mı dersınız ıddıasında??

hakikaten çok iddialı hakkında kısmı ama bilemedim, 1 yıl önce mi bakmış en son yoksa yeni yorum ben mi göremedim

Ya aglayasim var zeus la enerjmz ortusuyodu ama o da kac aydir olcak olcak dyooo bekletiyomu napiyo.s.s.s.s of baris canda bana onla barisman 7 lilerdendir dedi ahahah heralde7 ayi kastedyr ocak sonu demek buda.s

kuzum o bence eski falcı, yeniden gelmiş ama yorumların birine bak dedşikleriniz maalesef olmadı demiş biriisi.. ama isim ve fal ücretleri çok fiyakalı bilemiyorum..

onunla ilgili eski bir yorum buldum
Bathsheba ya ilk baktırdığım fal ...Birebir tarif ettiği kişiyle tanıştım..Ve aynı şu an dediklerini yaşıyorum..Kendini geri çekicek o kişi sonra açılacaksınız birbirinize dedi...Gerçektende öyle oldu...Kendini geri çekti...(Ben dün mesaj attım artık düşüncelerin nedir öğrenmek istiyorum diye...O da 2. kez görüşmek istediğini söyledi , benimle aynı duygulara sahipmiş çok mutlu oldum )..Ama yaşını , kariyerini , karakterini birebir tarif etti diyebilirim..daha dedikleride var inşallah çıkar ... Allah bilir tabiki

hakikaten çok iddialı hakkında kısmı ama bilemedim, 1 yıl önce mi bakmış en son yoksa yeni yorum ben mi göremedim
bir yıl öncesi aslında bi ay öncesi oluyo, ben de ilk öyle düşünmüştüm ama yeni yıla daha yeni girdik :))))) çok uzak 1 yıl değildir o

dua demışken ben nette bır dua buldum onu yapıcam perşembe gunu hayırlısı bakalım kız kendı deneyımını yazmış brı yıl sonrakı sevglsı donmuş bende o amaçla bır bakıcam denıcem

o ne o ne o neeee

rezzan abla sizi tanımıyorsa yani ilk falınızsa kesinlikle atın derim benden söylemesi evet da sonra sohbete dönüyor ne varsa ilk falında var çıkıyor

Vay vay vay faturam gelsn bi rezzan abla derin ve bathsebayi yazdim ilk 3ne baktircam

aklımı çelmeyin ya aklımı çelmeyinnnn

Yettim derinnnnn
A audrey_24 bugün çıkan falından sonra ona kahve attı ben de attım. benim fal da geldi ağzımı kapatmakta zorlanıyorum. Ben falcımı buldum derin2013 artıkın tek favorim. oh be en azından onu dolaş bunu gez ona at derdi bitti

Şimdi bunu şeşif için demiyorum ama Rad Mirza, Taha Turna mı ne neyse bi de edna Taurna aynı kişi midir??? lütfen iyi tahlil eden,bilen ,eden söylesin.. aynı kişi olmalarını bu kez çok istiyorum , dengesizim farkındayım ama aynı kişi olduğunu düşünen var mıdır?

Ben şimdi okudum Derin2013 tarot yorumumu arkadaşlar ve keyif almadım açıkçası
konulardan ikisine de zaman vermiş elbette ama beni aaa uuu diye şaşırtmadı söyledikleri karakter analizi 2-3 cümle olarak gayet güzel diyeyim.
Aman ne bileyim, yorumsuzum şuan arkadaşlar

kahve mi attınız siz hatunlar??? Bende kahve mi atsam bir de acaba?

canım sendemi 2.ciye attın allah allah şimdi fiyatlarıda arttırır biz baktırana kadar çok detay veriyormusunuz

Valla bitanem benimki gerçekten hem katina hem şimdi kahve 12'den vurdu, audrey'in kahvesi geldi ve resmen onlarla yaşamış gibi ve dahası resmen ağzından çıkan şeyleri söylemiş şoka girdik. kendi de foruma gelince söyler zaten. üzüldüm kuzum bize acayip tuttu ve ben başkasına artık gitmem o kadar falcıdan sonra artık tek danışacağım o olur atarım kahvemi ohh misss

kahve mi attınız siz hatunlar??? Bende kahve mi atsam bir de acaba?
Kahvesine daha da bayıldım biz önce katina baktırdık 12 den vurdu. audreyin falı çıktı verdiği tarihte oldu ve kahve attı gelince kendi de söyler ohaaaaa ddiye diye okuduk

rad mirza taha aynı ama ednayı bilmiyorum canım öyle söylüyorlardı yani 3 üde aynı kişi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…