melih bey ve ilkay hanıma baktırıp, gelecek yorumları cıkan var mı??
Lidya baktırdık arkadasımla felaket kötüydü vasattı ya hiç bilemedi.
İlkayı tek geçerim.[/QUO
ben lidyaya bir yıldır baktırdım ne derse de yaşadım şu günkü halimi bana bir yıl önce söylemişti nokta atışları var
ya kızlar binnazabladan birine fal baktırıcam kimi önerirsiniz??hülya demir bilen var mı nasıldır mesela??
tarot için Haleh Çetiner' i öneririm.
İlkay gür hala kahve falı bakıyor mu bende sadece yıldızname ve tarotta çıktı
ilkay gür birkaç haftadır kahve bakmıyor bırakmış canım
bir kaç gündür fal sepetine bakıyorumda lidyada 7 bekleyen fal oluyor diğerleri boş hayırdır inşallah lidya'ya büyük ilgi var anlaşılan
bir kaç gündür fal sepetine bakıyorumda lidyada 7 bekleyen fal oluyor diğerleri boş hayırdır inşallah lidya'ya büyük ilgi var anlaşılan
herşeye rağmen seviyorum ben lidyayı beni en çok rahatlatan falcıdır. samimi arkadaş gibi derdini dinler yorumlarken samimi olduğunu hissedersin zaten.bilemiyorum telefonuma da iki falını attım dinliyorum.çıkmadı gibi falı ama fal bu yanıltır bu ara lidya çok fal alıyo ama çok ilgi var demekki.ilkay da iyi ama mesafeli bir bayan.onu da sevdim ben.nedense fal sepeti daha iyi gibi,binnaz ablaya göre.
lidya için nasıl iyi niyetliymişimburada olanlardan sonra keşke şu mesajı silebilsem
ya ben anlamıştım da isim vererek zan altında bırakmak istemedim...en yakınını tanıyamıyor insan kaldı ki sanal :)
insanları tanıyamıyorsun işte canım
ya ben anlamıştım da isim vererek zan altında bırakmak istemedim...en yakınını tanıyamıyor insan kaldı ki sanal :)
neyse artık bu da bize ders oldu yalnız lidya yine falları sıralamış siteye bi baktım da...
ben şahsen onlardan çoğunun kk kadınlarının oldugunu düşünüyorum.yakındır fal sayısının düşmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?