Binnaz Abla

falların çıkmasıda önemli tabi yakın zaman varmı sende

vuhuuuu!! o derece mı kızzz?!! enemmmm ben de cok umutlandım bak yalnız olumsuz dermiş döt olurmuşum hahahha

Buda 2. 3.ne bileym 6.7.densnra bozmasin canim ya((

kızlaar derine fal atınca ayrıntıya girdiniz mi siz sorarken falann?
ben ilk soruda detay vermedim isabetli olduğunu görünce soru cevap kısmında açtım daha detaylı yorum alayım diye,daha sağlıklı .. 2. falımda ise zaten durumu bildiği için yine aynı doğrultuda ama farklı tespitlerde bulunmui.. duruma bakış açısı değişmedi sadece bu fincanda yeni gördüğü 1kaç bişeyden bahsetti..
bermuda sen belki hatırlıyosunda Edna,Taha,Mirza aynı mı leennn isimlerin kafiyeli ve orijinallikleri de benzer de.. aynı olma ihtimalleri nedir?

ben şimdi resmen ilk defa bir falcıya bilgi vererek,bunu bunu yaşadım şimdi böyle böyle oldu bu mu o mu diye net bir yorum istedim soruda, bakalım cvp ne olacak

o zaman senide bekleyip öyle atmak daha mantıklı fiyatı bayagı tuzlu çünkü anında yaz tamammı tatlımm
Tabiki yazarım bitanemmm. hiç şüphen olmasın aslında vaktim olsa fal orucunu bozduğum andan itibaren cozutup eski baktırdıklarımın üstüne bi dünta fal baktırdım ya opnları da değerlendirip paylaşıcam ama şu sıralar hiç vaktim yok. öncekileri liste olarak paylaşmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…