- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
bu arada ben de kahve attım ikincisine ve gayet 12'den di yineKahvesine daha da bayıldım biz önce katina baktırdık 12 den vurdu. audreyin falı çıktı verdiği tarihte oldu ve kahve attı gelince kendi de söyler ohaaaaa ddiye diye okuduk
falların çıkmasıda önemli tabi yakın zaman varmı sendeValla bitanem benimki gerçekten hem katina hem şimdi kahve 12'den vurdu, audrey'in kahvesi geldi ve resmen onlarla yaşamış gibi ve dahası resmen ağzından çıkan şeyleri söylemiş şoka girdik. kendi de foruma gelince söyler zaten. üzüldüm kuzum bize acayip tuttu ve ben başkasına artık gitmem o kadar falcıdan sonra artık tek danışacağım o olur atarım kahvemi ohh misss
Kahve attım bu defa bitanem ben detay metay vermemiştim aynen oturttu, sorumu sordum sadece :)))))canım sendemi 2.ciye attın allah allah şimdi fiyatlarıda arttırır biz baktırana kadar çok detay veriyormusunuz
Zaman olarak yakın denecek kadar diyeyim. zaten anında yazacamfalların çıkmasıda önemli tabi yakın zaman varmı sende
vuhuuuu!! o derece mı kızzz?!! enemmmm ben de cok umutlandım bak@audrey_24 bugün çıkan falından sonra ona kahve attı ben de attım. benim fal da geldi ağzımı kapatmakta zorlanıyorum. Ben falcımı buldum derin2013 artıkın tek favorim. oh be en azından onu dolaş bunu gez ona at derdi bitti
o zaman senide bekleyip öyle atmak daha mantıklı fiyatı bayagı tuzlu çünkü anında yaz tamammı tatlımmZaman olarak yakın denecek kadar diyeyim. zaten anında yazacam
manyak kızzvuhuuuu!! o derece mı kızzz?!! enemmmm ben de cok umutlandım bakyalnız olumsuz dermiş döt olurmuşum hahahha
ben sadece soru sordum bır de dogum tarıhı verdım anne adı ılekızlaar derine fal atınca ayrıntıya girdiniz mi siz sorarken falann?
Ilkayin dedikleri ciktimi sana canimIlkaya inanırım
Buda 2. 3.ne bileym 6.7.densnra bozmasin canim ya@audrey_24 bugün çıkan falından sonra ona kahve attı ben de attım. benim fal da geldi ağzımı kapatmakta zorlanıyorum. Ben falcımı buldum derin2013 artıkın tek favorim. oh be en azından onu dolaş bunu gez ona at derdi bitti
bi dur fazla yazma istersen canım :))ben sadece soru sordum bır de dogum tarıhı verdım anne adı ıleo kadar :))) ne kavga ne ayrılık ne bılmem ne tek kelıme etmedım
Olumsuz hissettiğini de aynen söyler merak etme. Çok şükür umut taciri değilvuhuuuu!! o derece mı kızzz?!! enemmmm ben de cok umutlandım bakyalnız olumsuz dermiş döt olurmuşum hahahha
ben ilk soruda detay vermedim isabetli olduğunu görünce soru cevap kısmında açtım daha detaylı yorum alayım diye,daha sağlıklı .. 2. falımda ise zaten durumu bildiği için yine aynı doğrultuda ama farklı tespitlerde bulunmui.. duruma bakış açısı değişmedi sadece bu fincanda yeni gördüğü 1kaç bişeyden bahsetti..kızlaar derine fal atınca ayrıntıya girdiniz mi siz sorarken falann?
Valla bitanem benimki gerçekten hem katina hem şimdi kahve 12'den vurdu, audrey'in kahvesi geldi ve resmen onlarla yaşamış gibi ve dahası resmen ağzından çıkan şeyleri söylemiş şoka girdik. kendi de foruma gelince söyler zaten. üzüldüm kuzum bize acayip tuttu ve ben başkasına artık gitmem o kadar falcıdan sonra artık tek danışacağım o olur atarım kahvemi ohh misss
Tabiki yazarım bitanemmm. hiç şüphen olmasın aslında vaktim olsa fal orucunu bozduğum andan itibaren cozutup eski baktırdıklarımın üstüne bi dünta fal baktırdım ya opnları da değerlendirip paylaşıcam ama şu sıralar hiç vaktim yok. öncekileri liste olarak paylaşmıştım zateno zaman senide bekleyip öyle atmak daha mantıklı fiyatı bayagı tuzlu çünkü anında yaz tamammı tatlımm
valla ikinci seansım ve ağzım açık. audrey gelse de kendi falını okurken ne hissettiğini kendi söylese :))) ben resmen sizinle yaşamış dedim o derece yani ağızmız açıktı :))Buda 2. 3.ne bileym 6.7.densnra bozmasin canim ya((
ben her falcı da olduğu gibi girmedim, ama ilk defa soruda net bir olay söyleyip yorum istedim. bakalım bakalım...kızlaar derine fal atınca ayrıntıya girdiniz mi siz sorarken falann?
çok ilgili ve çok kibar biri merak etmeben şimdi resmen ilk defa bir falcıya bilgi vererek,bunu bunu yaşadım şimdi böyle böyle oldu bu mu o mu diye net bir yorum istedim soruda, bakalım cvp ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?