Ufak tefekler evet ama asıl sorumun zmni var canım.Ilkayin dedikleri ciktimi sana canim
ya git akşam aksam kahve içirticen şimdivalla ikinci seansım ve ağzım açık. audrey gelse de kendi falını okurken ne hissettiğini kendi söylese :))) ben resmen sizinle yaşamış dedim o derece yani ağızmız açıktı :))
Idareli kullanalımBuda 2. 3.ne bileym 6.7.densnra bozmasin canim ya((
İyi bişey kuzum çok oluyor falı çıkalı eylül ayında baktırmıştm.. Benimkiyle ayrıydık ozaman barışacaksınız demişti.. Dediği oldu birde ocak Şubat ayı gibi çok daha iyi olacaksınız demişti aynen dediği gibiyiz.. Allah bozmasınkuzumm iyi bişeydirr inşallaaah cook sevindimmdarısı tüm faldaşlarımaa
bebem diğer falcılarla parelelmi pekiTabiki yazarım bitanemmm. hiç şüphen olmasın aslında vaktim olsa fal orucunu bozduğum andan itibaren cozutup eski baktırdıklarımın üstüne bi dünta fal baktırdım ya opnları da değerlendirip paylaşıcam ama şu sıralar hiç vaktim yok. öncekileri liste olarak paylaşmıştım zaten
Ayyy masallah kimdi buİyi bişey kuzum çok oluyor falı çıkalı eylül ayında baktırmıştm.. Benimkiyle ayrıydık ozaman barışacaksınız demişti.. Dediği oldu birde ocak Şubat ayı gibi çok daha iyi olacaksınız demişti aynen dediği gibiyiz.. Allah bozmasın
Hisli hatun vesselam.. Severim kendisini bir daha baktıracağım mutlaka.. Çıkmasa da dedikleri çok tatlı bir enerjisi var ya..
Kimin??İyi bişey kuzum çok oluyor falı çıkalı eylül ayında baktırmıştm.. Benimkiyle ayrıydık ozaman barışacaksınız demişti.. Dediği oldu birde ocak Şubat ayı gibi çok daha iyi olacaksınız demişti aynen dediği gibiyiz.. Allah bozmasın
Hisli hatun vesselam.. Severim kendisini bir daha baktıracağım mutlaka.. Çıkmasa da dedikleri çok tatlı bir enerjisi var ya..
Evet kesinlikle hatta klothoya da benzettim ama bu daha farklı klothodan. hisleri çok değişik ve temiz hisleri var. okurken şimdi bu bunu nerden bildi diyosun? audrey diziye daldı sanırım şu kadar söyliyeyim. audreyin ağzından çıkanları bugün derin2013 falını gönderdiğinde falda okudubebem diğer falcılarla parelelmi peki
hiçbirine baktırmadım desemben ilk soruda detay vermedim isabetli olduğunu görünce soru cevap kısmında açtım daha detaylı yorum alayım diye,daha sağlıklı .. 2. falımda ise zaten durumu bildiği için yine aynı doğrultuda ama farklı tespitlerde bulunmui.. duruma bakış açısı değişmedi sadece bu fincanda yeni gördüğü 1kaç bişeyden bahsetti..
bermuda sen belki hatırlıyosunda Edna,Taha,Mirza aynı mı leennn isimlerin kafiyeli ve orijinallikleri de benzer de.. aynı olma ihtimalleri nedir?
onu biliyorum yani duydum da Ednanın da girip 3lemesi olmuş olabilir mi.. onu merak ettim.. birinin yazılı söylediğini diğeri aynısını sesli dedi de :)hiçbirine baktırmadım desemama yanlış hatırlamıyosam tahayla rad mirzaya aynı diyolardı
şu an kahve kapattım siz insana yemin bozdurtursunuzya git akşam aksam kahve içirticen şimdi
Rezzan abla kızlar..Ayyy masallah kimdi bu
çok fena bunlar ya bu kahve içmektende mide haşat olacak vallaşu an kahve kapattım siz insana yemin bozdurtursunuz
bana da 1ay kadar once tek bır olumsuz sey soyledı ve 2hafta ıcınde cıka cıka o cıktıRezzan abla kızlar..
hatunlar peki uzun muydu derinin yorumu? selin ımer kompozısyon yazmıstı resmen.sevmiştım cok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?