Binnaz Abla

kuzumm iyi bişeydirr inşallaaah cook sevindimm darısı tüm faldaşlarımaa
İyi bişey kuzum çok oluyor falı çıkalı eylül ayında baktırmıştm.. Benimkiyle ayrıydık ozaman barışacaksınız demişti.. Dediği oldu birde ocak Şubat ayı gibi çok daha iyi olacaksınız demişti aynen dediği gibiyiz.. Allah bozmasın

Hisli hatun vesselam.. Severim kendisini bir daha baktıracağım mutlaka.. Çıkmasa da dedikleri çok tatlı bir enerjisi var ya..

bebem diğer falcılarla parelelmi peki

Ayyy masallah kimdi bu

ya git akşam aksam kahve içirticen şimdi
Bekle kuzum istersen. benim tecrübem valla bu oldu. ben bir de insanlığa önem veririm valla bu hatunun o güzel enerjisini çok sevdim ve gerçekten ohaaa dedirtti yani. A audrey_24 bırak diziyi foruma gel, halk açıklama bekliyor

Kimin??

bebem diğer falcılarla parelelmi peki
Evet kesinlikle hatta klothoya da benzettim ama bu daha farklı klothodan. hisleri çok değişik ve temiz hisleri var. okurken şimdi bu bunu nerden bildi diyosun? audrey diziye daldı sanırım şu kadar söyliyeyim. audreyin ağzından çıkanları bugün derin2013 falını gönderdiğinde falda okudu

hiçbirine baktırmadım desem ama yanlış hatırlamıyosam tahayla rad mirzaya aynı diyolardı

hiçbirine baktırmadım desem ama yanlış hatırlamıyosam tahayla rad mirzaya aynı diyolardı
onu biliyorum yani duydum da Ednanın da girip 3lemesi olmuş olabilir mi.. onu merak ettim.. birinin yazılı söylediğini diğeri aynısını sesli dedi de :)

kızlar biz benimkiyle ayrıyken rezzana fal yollamıştım. bana demişti ki beklenmedik bi zamanda aynı ortamda olucaksınız diye. ben de net patlar demiştim çünkü okullar ayrı o bi yakada ben bi yakada o hep avrupa yakasında ben anadolu ortak arkadaşlar vardı baya ama ayrı ayrı görüşüyoduk onlarla da. neyse dediği gibi oldu pat diye ne olduğunu anlamadan bir araya geldik biz. zaten bana da aralık ayında barışıcaksınız demişti öyle de oldu ama dediğiniz gibi rezzan abla hislidir ama ucu açık konuşur hep

la bu derine 3*5 kişi kahve atmıs, onlar da buradan kanımca dıgerlerı hep tarot, katına...ayyyhhh bılemedım hangısınde daha ıyı acep

kızlar biryolunvar daki puanımla codee ye attım uzun bir faldı gelecek bilmem ama benzer tarihler herkesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…