Binnaz Abla

evet bana da ısrarla olacak dıyor ama tarıh vermıyor ablam

Aynen bak bir de o insani yönü ve hak yeme korkusu ayrı kılıyo kendisini

ayyyyy kızlar geldım hayırlı bısey yazıcam yaa ınternetım kafayı yedı
ıkı saattır sınır oldumm burdaaaa yazmaya calısıyorumm

polyanacımmm sana hıc mı tuturmamıs yaa valla uzuldum begenmemene
yanı falı ne uzun ne kısaa ama destan yazıp sacmalamasındansa kısa oz olmasını tercıh ederımm her zamann !
banada ortaydı ne uzun ne kısa ılk katına attım cıkınca verdıgı tarıh bgn ıstee aynen o konusmayı yasadımm demınde kahvee attım demın dedıgım buraya yazdıktan sonra ıstee deeplee beraber okuduk vee ohaaaaaa kızz bu kadın sızınlemıydı oldu yavrumm

gercektende dedıgı bır lafı ozellıkle aynen sevgılıme soylemısımdır kı sok oldumm ..
zamanlar net olarak bu ay sonu ve subat ayının bası o zaman ztn sızee haber verırım deeptede tuturdugu seyler olmustu kı hastalıgaa kadar ..

ben begendım kendı adımaa derını bende bılen falcılarlaa paraleldı ama oylee pembee tablocuda degıl olmıycak seylerıde soylemıs,zorluk cekıcegım seylerı net bır sekılde bana o yuzden sevdımm kendısınıı ben ..yanı bundan sonra ben sahsen melek gırerse tabı o ztn her zaman benım ıcın ozel onu bulamazsam bu hatunaa yollarım arada dertlesmek ıstersem cok sıkılırsam rezzanı denerım dıyorumm belırlı falcılarlaa devammmm dıyebılırımmm :):)

ya yuhhh bir ben mi tarot atmışım şansıma ve aklıma mıçayım yaaa
kıyamam kız sana yazıyoruz kime ne fal attıysak sanırım gözünden kaçmış ben genelde hangi falcıya ne attıysam örneğin derin2013 katina, kahe ya da klotho tarot, aylin kahve şeklinde belirtirim mutlaka

Biz Pir olmuşuz haberimiz yok leen akşam adamı gördüm vay anasını sayın seyirciler ^^ MEŞREBİNDE KORKMAK OLMAYAN HERKES GELSİN ^'^YAZMIŞ bi de yeni yorumcu kahve 30,katina 25 düzmüş.. dedim ki denemek de yarar var, 30 dan ksahve yorumu 1 sayfa geldi, bir an yok ki geçmişi tutsun, burç özellikleri ,kişilik yorumları bi de vefk e bağlamasın mı... sen misin diyen.. benim şarteller kısa devre.. alakası yok.. kan kustum CODE 30 TL Yİ KODU OTURTTU DİYE!!
Ama Atart hakkını yedirtir mi len orda İlkay GÜR BİLE 22,50 DEN BAKIYO SEN KİMSİN?? İptal ettirdim ve yarım saaat içinde pıssssss fiyatlar 10 tl lere indi :))) söndü yani.. meşrebinde bayağı bi atmasyon olması varmış onun ama ben 1 vakte kadar çıkarmış olmam oldu onu

ayyyh sevındık valla tatlım. hadı darısı bıze ınsallah

yani şöyle hiç tutturamadı berbattı diyemem ama nasıl diyeyim, ben sıcaklık duymadım ona karşı okurken ve sanki bıkkınlıkla yorumlamış hissi aldım...dediğim gibi 2-3 cümle arasında karakter analizi güzeldi...tabii verdiği tarihlerin biri yaz başı ya da yaz sonu, diğeri de üçlü bir vade...
yani çok havada bir yorum oldu benim açımdan...

ama bu kadar beğenilen bir falcının benden enerji alamadığını da düşünmeliyim aslında sonuçta bu çok ama çok etkili

ya benim telin kotası dolunca bizimkinin de telini alıp gizli gizli iş yapınca dikkat etmedim tabii ahahahahaah

olabılır bıtanem enerjısı de olmayabılır kendısının :S ama ınsallah verdıgı tarıhler cıkar sanada bızde guzel haberler alırızz benımde ılk falım okuyunca normal gelmıstı deeple konustuk hatta onaa benden fazlaaa bılmıss kadın gercekten ama benım tarıh cıkıncaa cok sasaırdım ve bazı gercekten ozel dıyebılcegım noktaları bılmıss ınsallah senınde haberını alırızz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…