evet bana da ısrarla olacak dıyor ama tarıh vermıyor ablamkızlar biz benimkiyle ayrıyken rezzana fal yollamıştım. bana demişti ki beklenmedik bi zamanda aynı ortamda olucaksınız diye. ben de net patlar demiştim çünkü okullar ayrı o bi yakada ben bi yakada o hep avrupa yakasında ben anadolu ortak arkadaşlar vardı baya ama ayrı ayrı görüşüyoduk onlarla da. neyse dediği gibi oldu pat diye ne olduğunu anlamadan bir araya geldik biz. zaten bana da aralık ayında barışıcaksınız demişti öyle de olduama dediğiniz gibi rezzan abla hislidir ama ucu açık konuşur hep
code deme bana , bana code deme, deme code banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar biryolunvar daki puanımla codee ye attım uzun bir faldı gelecek bilmem ama benzer tarihler herkesle
code deme bana , bana code deme, deme code banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahha ben de bu anı beklıyordum tatlım :))))code deme bana , bana code deme, deme code banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ilk falım katina 2. kahveydi.. bence 2si de güzel, yani hislerini kullanıyor kart bahane..kızlaaar derine kahve mi katina mı tarot muu?
Aynen bak bir de o insani yönü ve hak yeme korkusu ayrı kılıyo kendisiniDerine ben yine bugün kahve attım, enerji işi diyoruz ama ben de yine durumu özetle çok iyi geçmiş Yettim.. o kadın bir de dürüst yalandan ümit vermem,hak yerim diyor, mesaj hakkın dolup aklında bişeyler kalmışsa mesaj kutusu açıyor,cafetye geliyor hakkını vermek isterim diyor.. biz seviyoreee onu, tabi enerji işi
ilk falım katina 2. kahveydi.. bence 2si de güzel, yani hislerini kullanıyor kart bahane..
kıyamam kız sanaya yuhhh bir ben mi tarot atmışım şansıma ve aklıma mıçayım yaaa
code deme bana , bana code deme, deme code banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biz Pir olmuşuz haberimiz yok leen akşam adamı gördüm vay anasını sayın seyirciler ^^ MEŞREBİNDE KORKMAK OLMAYAN HERKES GELSİN ^'^YAZMIŞ bi de yeni yorumcu kahve 30,katina 25 düzmüş.. dedim ki denemek de yarar var, 30 dan ksahve yorumu 1 sayfa geldi, bir an yok ki geçmişi tutsun, burç özellikleri ,kişilik yorumları bi de vefk e bağlamasın mı... sen misin diyen.. benim şarteller kısa devre.. alakası yok.. kan kustum CODE 30 TL Yİ KODU OTURTTU DİYE!!nedenn?
ayyyh sevındık valla tatlım. hadı darısı bıze ınsallahayyyyy kızlar geldım hayırlı bısey yazıcam yaa ınternetım kafayı yedı
ıkı saattır sınır oldumm burdaaaa yazmaya calısıyorumm
polyanacımmm sana hıc mı tuturmamıs yaa valla uzuldum begenmemene
yanı falı ne uzun ne kısaa ama destan yazıp sacmalamasındansa kısa oz olmasını tercıh ederımm her zamann !
banada ortaydı ne uzun ne kısa ılk katına attım cıkınca verdıgı tarıh bgn ıstee aynen o konusmayı yasadımm demınde kahvee attım demın dedıgım buraya yazdıktan sonra ıstee deeplee beraber okuduk vee ohaaaaaa kızz bu kadın sızınlemıydı oldu yavrumm
gercektende dedıgı bır lafı ozellıkle aynen sevgılıme soylemısımdır kı sok oldumm ..
zamanlar net olarak bu ay sonu ve subat ayının bası o zaman ztn sızee haber verırım deeptede tuturdugu seyler olmustu kı hastalıgaa kadar ..
ben begendım kendı adımaa derını bende bılen falcılarlaa paraleldı ama oylee pembee tablocuda degıl olmıycak seylerıde soylemıs,zorluk cekıcegım seylerı net bır sekılde bana o yuzden sevdımm kendısınıı ben ..yanı bundan sonra ben sahsen melek gırerse tabı o ztn her zaman benım ıcın ozel onu bulamazsam bu hatunaa yollarım arada dertlesmek ıstersem cok sıkılırsam rezzanı denerım dıyorumm belırlı falcılarlaa devammmm dıyebılırımmm :):)
Ben şahsen kahve öneririm, yine de içinden katina geçiyosa onu gönder canımkızlaaar derine kahve mi katina mı tarot muu?
ayyyyy kızlar geldım hayırlı bısey yazıcam yaa ınternetım kafayı yedı
ıkı saattır sınır oldumm burdaaaa yazmaya calısıyorumm
polyanacımmm sana hıc mı tuturmamıs yaa valla uzuldum begenmemene
yanı falı ne uzun ne kısaa ama destan yazıp sacmalamasındansa kısa oz olmasını tercıh ederımm her zamann !
banada ortaydı ne uzun ne kısa ılk katına attım cıkınca verdıgı tarıh bgn ıstee aynen o konusmayı yasadımm demınde kahvee attım demın dedıgım buraya yazdıktan sonra ıstee deeplee beraber okuduk vee ohaaaaaa kızz bu kadın sızınlemıydı oldu yavrumm
gercektende dedıgı bır lafı ozellıkle aynen sevgılıme soylemısımdır kı sok oldumm ..
zamanlar net olarak bu ay sonu ve subat ayının bası o zaman ztn sızee haber verırım deeptede tuturdugu seyler olmustu kı hastalıgaa kadar ..
ben begendım kendı adımaa derını bende bılen falcılarlaa paraleldı ama oylee pembee tablocuda degıl olmıycak seylerıde soylemıs,zorluk cekıcegım seylerı net bır sekılde bana o yuzden sevdımm kendısınıı ben ..yanı bundan sonra ben sahsen melek gırerse tabı o ztn her zaman benım ıcın ozel onu bulamazsam bu hatunaa yollarım arada dertlesmek ıstersem cok sıkılırsam rezzanı denerım dıyorumm belırlı falcılarlaa devammmm dıyebılırımmm :):)
ınsallahh bıtanemmm hepımızın guzel haberlerı cıksınnnn =))ayyyh sevındık valla tatlım. hadı darısı bıze ınsallah
kıyamam kız sanayazıyoruz kime ne fal attıysak sanırım gözünden kaçmış ben genelde hangi falcıya ne attıysam örneğin derin2013 katina, kahe ya da klotho tarot, aylin kahve şeklinde belirtirim mutlaka
olabılır bıtanem enerjısı de olmayabılır kendısının :S ama ınsallah verdıgı tarıhler cıkar sanada bızde guzel haberler alırızz benımde ılk falım okuyunca normal gelmıstı deeple konustuk hatta onaa benden fazlaaa bılmıss kadın gercekten ama benım tarıh cıkıncaa cok sasaırdım ve bazı gercekten ozel dıyebılcegım noktaları bılmıss ınsallah senınde haberını alırızz ..yani şöyle hiç tutturamadı berbattı diyemem ama nasıl diyeyim, ben sıcaklık duymadım ona karşı okurken ve sanki bıkkınlıkla yorumlamış hissi aldım...dediğim gibi 2-3 cümle arasında karakter analizi güzeldi...tabii verdiği tarihlerin biri yaz başı ya da yaz sonu, diğeri de üçlü bir vade...
yani çok havada bir yorum oldu benim açımdan...
ama bu kadar beğenilen bir falcının benden enerji alamadığını da düşünmeliyim aslında sonuçta bu çok ama çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?