Binnaz Abla

anaaaa kız du hemen kritiğe geliyom bekle. kadın harbiden de nerden biliyo şimdi bunu dertiyo valla

ben yarın kahvemi dileğime odaklı içippp yolluyorum bu hatuna, ben anlamam o enerji tutacak arkadaş

Vallahi seviniyorum bu arada güzel bakım haberlerine, en sonunda herkesi mutlu eden bir ortak falcı oldu katakullisiz

şimdi tellweden falan msj gitmiyor ama binnaz geçenlerde yılbaşı için indirimle ilgili birşey gönderdi onun telefonuna, adam diyor ki binnaz abla kim ya ahahahahah aman reklam bunlar işte hep dedim ahahahaha
şu anda masaya gömüldüm

ben yarın kahvemi dileğime odaklı içippp yolluyorum bu hatuna, ben anlamam o enerji tutacak arkadaş

Vallahi seviniyorum bu arada güzel bakım haberlerine, en sonunda herkesi mutlu eden bir ortak falcı oldu katakullisiz
Evet bak hakkını vermek istiyorum kazandığım paranın diyo hep. yani harbiden katakulli yok. enerjisi temiz , çoğunun üzerimizde bıraktığı o kötü enerji bizim işleri ters teptiriyo artık bunu anladım

bence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı .. üzüldüm ama isabetine de şapka çıkarmamak mümkün değil..

bence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı .. üzüldüm ama isabetine de şapka çıkarmamak mümkün değil..
Ağzım açık kaldı yine benim de. bu defa ohaaaaaa demeyi geçip saygıyla eğiliyorum derin2013 ün önünde

şimdi tellweden falan msj gitmiyor ama binnaz geçenlerde yılbaşı için indirimle ilgili birşey gönderdi onun telefonuna, adam diyor ki binnaz abla kim ya ahahahahah aman reklam bunlar işte hep dedim ahahahaha

hahhahaha aynısı benımde başımaaa geldı bana gelen ust ustee ınıdrım ve yılbası mesajlarından bınnaz abla,fal alem,fal sepetı bıde bızım orda bır cafee senı nerden buluyor boylee numaralar askım dıyen bır surattt
-valla bende bılmıyorumm falmıı oda nee hıc baktırmadımm

hiiiçççç işimiz olmaz, ay fal mı baktırıyosun deriz hıhhhh yaparız hatta baktıranlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…