- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
ya benim telin kotası dolunca bizimkinin de telini alıp gizli gizli iş yapınca dikkat etmedim tabii ahahahahaah
bu iyiydi
anaaaa kız du hemen kritiğe geliyom bekle. kadın harbiden de nerden biliyo şimdi bunu dertiyo vallaayyyy geldi derının kahvesi...kalbım hala güm güm atıyor.kendısının de dedıgı gıbı tek bılgı vermedım ve ona ragmen yuhhh dedım nasıl bılır bu kadar! he moral buldum mu, hyrama gercekten taktır ettim.
ayyyy geldi derının kahvesi...kalbım hala güm güm atıyor.kendısının de dedıgı gıbı tek bılgı vermedım ve ona ragmen yuhhh dedım nasıl bılır bu kadar! he moral buldum mu, hyrama gercekten taktır ettim.
şimdi tellweden falan msj gitmiyor ama binnaz geçenlerde yılbaşı için indirimle ilgili birşey gönderdi onun telefonuna, adam diyor ki binnaz abla kim ya ahahahahah aman reklam bunlar işte hep dedim ahahahaha
Evet bak hakkını vermek istiyorum kazandığım paranın diyo hep. yani harbiden katakulli yok. enerjisi temiz , çoğunun üzerimizde bıraktığı o kötü enerji bizim işleri ters teptiriyo artık bunu anladımben yarın kahvemi dileğime odaklı içippp yolluyorum bu hatuna, ben anlamam o enerji tutacak arkadaş
Vallahi seviniyorum bu arada güzel bakım haberlerine, en sonunda herkesi mutlu eden bir ortak falcı oldu katakullisiz
şu anda masaya gömüldüm
yakında hep birlikte el ele oraya gidecez zatengömül valla bende mağmanın derinliklerine doğru gömülüyordum az kalsın
bence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı ..ayyyy geldi derının kahvesi...kalbım hala güm güm atıyor.kendısının de dedıgı gıbı tek bılgı vermedım ve ona ragmen yuhhh dedım nasıl bılır bu kadar! he moral buldum mu, hyrama gercekten taktır ettim.
ayyyy geldi derının kahvesi...kalbım hala güm güm atıyor.kendısının de dedıgı gıbı tek bılgı vermedım ve ona ragmen yuhhh dedım nasıl bılır bu kadar! he moral buldum mu, hyrama gercekten taktır ettim.
Ağzım açık kaldı yine benim de. bu defa ohaaaaaa demeyi geçip saygıyla eğiliyorum derin2013 ün önündebence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı ..üzüldüm ama isabetine de şapka çıkarmamak mümkün değil..
şimdi tellweden falan msj gitmiyor ama binnaz geçenlerde yılbaşı için indirimle ilgili birşey gönderdi onun telefonuna, adam diyor ki binnaz abla kim ya ahahahahah aman reklam bunlar işte hep dedim ahahahaha
hahhahaha aynısı benımde başımaaa geldı bana gelen ust ustee ınıdrım ve yılbası mesajlarından bınnaz abla,fal alem,fal sepetı bıde bızım orda bır cafee senı nerden buluyor boylee numaralar askım dıyen bır surattt
-valla bende bılmıyorumm falmıı oda nee hıc baktırmadımm
Kızlar bu derin tellwenin eski yorumcularından biri mi üç senelik falan
baktırmış mıydız Zoe sen de?Kızlar bu derin tellwenin eski yorumcularından biri mi üç senelik falan
Ben hep görürdüm sürekli dikkatimi çekerdi yani yeni değil anladığım kadarıyla çünkü uzun zamandır sürekli gözüme çarpardıKızlar bu derin tellwenin eski yorumcularından biri mi üç senelik falan
yaaa efsane merak ettim özel değilse özel mesajda anlatabilir misiniiizzHerşeyi bilmiş ama her şeyiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?