Binnaz Abla

bence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı .. üzüldüm ama isabetine de şapka çıkarmamak mümkün değil..
ben hala şoktayım! hala kalbim güm güm!!! sorumda uzunca açıklamış, olumsuz dediğim noktada ben yıne paranoyaklık yaptım sanırım :) ınsallah...bır sey belırtmek ıstıyorum ki sonucu rezzan, lale, aylin bir de kım oldugunu hatırlayamadıgım bır kişi ile aynı yere bağlamış .

hadi benim telefonuma gelse iyi yine,kamufle etmesi kolay onunkine gidince tamam falda son nokta şimdi koyuluyor dedim içimden

bu güzel işte e sorunu detaylı almışsan , deeeriiinnnn bir rahat nefesi içine çek

yaaa efsane merak ettim özel değilse özel mesajda anlatabilir misiniiizz
senın de mi bermuda??? yaa hala tüylerim diken diken! yaa boyle özendırmek gıbı cok gunah oluyor ama yazmazsam nefessız kalacagım cıdden ilk falımdı ve tek bır sey soylemedım durumla gecmısle vs ıle alakalı.sevgılım bıle demedım yaa!

valla özendirmek gibi oldu değil deli gibi özendirdin ben de kahve yolladım çok merak ediyorum seni bu kadar şoka sokucak ne bildiiii

Kızlar ben bir derine baktırmıştım üç yıl once falan derin134 tarzı birşeydi numarayı sallıyor olabilirim ama bulamadım yorumunu üzgünüm sizi de heveslendirdim gece gece öptüm hepinizi

Kızlar ben bir derine baktırmıştım üç yıl once falan derin134 tarzı birşeydi numarayı sallıyor olabilirim ama bulamadım yorumunu üzgünüm sizi de heveslendirdim gece gece öptüm hepinizi

canımm gecmıss fallarının lıstesı varyaa ordan kendıne yenıden maıl atabılıyorsun sılmıssen eger ben oylee yapmıstım selenanın falını

Bu kadarinada pes oda bildigimiz biri cikiyomus ayline de boyle demistik umarim yaniltmaz bizi
yok kuzum bunda imkansız çünkü tarzlar tavırlar tamamen değişik. bir tane ortak nokta bulamazsın kimseyle. kız öyle olsa şimdiye burda topa tutmuştuk kim olabilir kriştiğini yapardık

Kizlar az once forummu kapandi.z.s ugrastim ugrastim giremedim.s ya bu telwe beni delirtti sistemde ariza varmis karslikli mesjlar 5 sa snra gitti bendeayni mesji 5 kere atmis oldum.s mesj hakkm bitti sorumu soramadan.s bu arada birileri indirim yapmis.s vefk mevf yaziyomus .s korkuyorum bu tip seylerden.s

kime fal ttıysan duvarına ayzarsın sitemden kaynaklı böyle oldu diye yada diğer 4 mesajını sil canım. burada da yenileme vardı sanırım

gelen falın altındaysa sağ tarafındaki çarpıdan silebiliyosun ya da falcının yorum sayfasına git orada kendini bul sil kısmından sil sorun çıkarsa falcının kendi duvarından ona mesaj bırakabilirsin duyarlıysa dönecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…