ben hala şoktayım! hala kalbim güm güm!!! sorumda uzunca açıklamış, olumsuz dediğim noktada ben yıne paranoyaklık yaptım sanırım :) ınsallah...bır sey belırtmek ıstıyorum ki sonucu rezzan, lale, aylin bir de kım oldugunu hatırlayamadıgım bır kişi ile aynı yere bağlamış .bence de öyle canım , ya seninkine gerçekten şapka çıkardım,çıraklık,kalfalık derken USTALIK eserini sende çıkardı ..üzüldüm ama isabetine de şapka çıkarmamak mümkün değil..
hahhahaha aynısı benımde başımaaa geldı bana gelen ust ustee ınıdrım ve yılbası mesajlarından bınnaz abla,fal alem,fal sepetı bıde bızım orda bır cafee senı nerden buluyor boylee numaralar askım dıyen bır surattt
-valla bende bılmıyorumm falmıı oda nee hıc baktırmadımm
bu güzel işte e sorunu detaylı almışsan , deeeriiinnnn bir rahat nefesi içine çekben hala şoktayım! hala kalbim güm güm!!! sorumda uzunca açıklamış, olumsuz dediğim noktada ben yıne paranoyaklık yaptım sanırım :) ınsallah...bır sey belırtmek ıstıyorum ki sonucu rezzan, lale, aylin bir de kım oldugunu hatırlayamadıgım bır kişi ile aynı yere bağlamış .
senın de mi bermuda??? yaa hala tüylerim diken diken! yaa boyle özendırmek gıbı cok gunah oluyor ama yazmazsam nefessız kalacagım cıdden ilk falımdı ve tek bır sey soylemedım durumla gecmısle vs ıle alakalı.sevgılım bıle demedım yaa!yaaa efsane merak ettim özel değilse özel mesajda anlatabilir misiniiizz
valla özendirmek gibi oldu değil deli gibi özendirdin ben de kahve yolladım çok merak ediyorum seni bu kadar şoka sokucak ne bildiiiisenın de mi bermuda??? yaa hala tüylerim diken diken! yaa boyle özendırmek gıbı cok gunah oluyor ama yazmazsam nefessız kalacagım cıdden ilk falımdı ve tek bır sey soylemedım durumla gecmısle vs ıle alakalı.sevgılım bıle demedım yaa!
Bende ayni durumdayim catlicammBen baktiramiyorummm kafayi yedim yaaa bende istiyorum of bende((
kızııım ben sana dedim ne dedi diyyee senin kafa uçmuşşaayyy kım yazdı her seyı bılmiş dıye?! ben hala kendıme gelemedım kanımcadevreler yandı gel de uyu
harbi uçtukızııım ben sana dedim ne dedi diyyee senin kafa uçmuşş
Sorunca audrey ben yazdım kuzum sen daha şoktan çıkamadığın için basın sözcülüğü yaptım ben de şoka girdim gerçiaayyy kım yazdı her seyı bılmiş dıye?! ben hala kendıme gelemedım kanımcadevreler yandı gel de uyu
Bu kadarinada pes oda bildigimiz biri cikiyomus ayline de boyle demistik umarim yaniltmaz biziSorunca audrey ben yazdım kuzum sen daha şoktan çıkamadığın için basın sözcülüğü yaptım ben de şoka girdim gerçi
Kızlar ben bir derine baktırmıştım üç yıl once falan derin134 tarzı birşeydi numarayı sallıyor olabilirim ama bulamadım yorumunu üzgünüm sizi de heveslendirdim gece gece öptüm hepinizi
yok kuzum bunda imkansız çünkü tarzlar tavırlar tamamen değişik. bir tane ortak nokta bulamazsın kimseyle. kız öyle olsa şimdiye burda topa tutmuştuk kim olabilir kriştiğini yapardıkBu kadarinada pes oda bildigimiz biri cikiyomus ayline de boyle demistik umarim yaniltmaz bizi
kime fal ttıysan duvarına ayzarsın sitemden kaynaklı böyle oldu diye yada diğer 4 mesajını sil canım. burada da yenileme vardı sanırımKizlar az once forummu kapandi.z.s ugrastim ugrastim giremedim.s ya bu telwe beni delirtti sistemde ariza varmis karslikli mesjlar 5 sa snra gitti bendeayni mesji 5 kere atmis oldum.s mesj hakkm bitti sorumu soramadan.s bu arada birileri indirim yapmis.s vefk mevf yaziyomus .s korkuyorum bu tip seylerden.s
Mesj silebiliyormuyum canim .skime fal ttıysan duvarına ayzarsın sitemden kaynaklı böyle oldu diye yada diğer 4 mesajını sil canım. burada da yenileme vardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?