Binnaz Abla

Valla son keşfimiz o oldu canım. enayi gibi farklı falcı isimleri adı altında aynı falcılara attığımızı keşfettiğimizden buyana ince eler sık dokur olduk. valla döktüğümüz paralara yazık. ben artıkın kesin olarak oruca girdim çünkü gerçekten aradığımı buldum en azından kendi adıma. bence herkes kimden memnunsa ya da kimlerden memnunsa devam etsin eğer illa atacaksa valla artık ben yeni birini denemem şahsen, resmen enayi yerine konulduk aynı kişiler farklı isimlerle bakıyo. fiyat konusunda haklısın canım ama ben şöyle düşündüm farklı isimlerde aynı falcılara attığım falların toplamından daha ucuza geliyo en azından sahtekar değil ve bazıları gibi kötü enerji bırakmıyo insanın üzerinde bu arada beni bilen bilir reklam falan yapmam yani olduğu gibi yazarım şahsen. bi yamuğu gördünmü de burada aynen paylaşırım kesşkeeeeee tamamen kurtulsak haklısın alışverişten kısıyoruz valla

Günaydin kizlar, ben aranizda yeniyim uzun zamandir siteyi ve burdaki yazilari takip ediyorum.
Gerci baska hesabim daha var burda ama malesef sifremi unuttum ondan yeni actim... diger hesabimla'da fazla girememistim.

Bende kasim basindan bu yana bir cok falciya fal baktirdim (tellwe, biryolunvar, falalem, binnaz abla, falsepeti).
Aksam bende size benim baktirdigim falcilar listesi yapip kendimce düsüncelerimi aktarayim size, kac gündür yeni hesap acip aksama liste yapip yollayim dedim, ama bi türlü tembellik cöküp ne hesap acabildim nede liste yapabildim.
Ah ah kizlar su fal'dan insallah biran evvel kurtulabilirim... dün aksam karar verdim bir daha fal baktirmayacam diye... insallah bu kararimda kalirim ve tkr fal baktirmam...

Hepinize mutlu ve hayirli günler diliyorum...

aynen ya geceleri bisiler oluyor bu kizlara biz uyuyoruz onlar geyigin dibine vuruyorlar askolsun

Merhabalar herkese,

Tellwe de kendi duvarımızdaki falları herkes görebiliyor mu?Yani duvarımızdan silmemiz gerekir mi?

Hanımlar çok fal baktırınca işlerimiz ters gider mi? Sanki bende öyle oldu gibi biri buna bir açıklama yazabilir mi?

derin343 diye biri vardi eskiden bu derin2013 te ayni kisi olmasin? zaten eski derinide cok övüyolardi ama baktiramamistim gitti diye
Arkadaslar derin 484 mus 2012 de baktirmisim uzgunum 2013 te bana evlilik demis o zaman ben baska biri icin atmistim biz ayrilali cokk oldu

canımm gecmıss fallarının lıstesı varyaa ordan kendıne yenıden maıl atabılıyorsun sılmıssen eger ben oylee yapmıstım selenanın falını

O hizmeti biliyorum canım ama hiç görünmüyor ismi erisemedigim tek hesabım kaldı ne sifremi hatırlıyorum ne de mail adresimi bir ara çılgın fal baktırmışım tellwede onu görmüş oldum bu sayede

Ya kizlar telwe de ilk defa baktiricam da kartla odeme yaptiginda dolar ustunden mi hesaplaniyo iyice ucuyo o zamam fiyat ama su derine baktirmassam da olmaz:-( mobil odemem dolmus bekleyemem de ben simdi meraktan

KıZlarrt artıkkk olayın boyutunu değiştiriyorum gıttım kendıme katına ve tarot kartıları aldım haha artık kendı kendımın doktoru olıyım dıyorum nedersınız))) bu boyle olmıcak zaten benım anlattıklarımı bılıp bakşa isimle yorumcu olup benım bılgılerımı bana satanlara ınat kart aldım D&R dakı cocuk anlıyomusun dedı... Kim anlıyoki dedım:)).. Cocuk ıfadeyı gormelıyızdınız..yok bır huni alıyorum uzerınede KADER UTANSIN yazdırıyorum ve istiklalden başlıyıp halice doğru yürüyorum:)bu ne yaa kım kımdır? Kım gercek kım yalan? Mezar kartı gercekten ayrılıkmı ters gelırse ne değişir:) tarotta ölüm kartı yenılıkmı yıkımmı? Bana bı yoll varmı yokmu? Zarra tilki kartını yermi? Valide kartı takıntıkılı kaynana simgesimi? Adhamdeva gercekten dasterın kardesımı ?? Araba kartı vvur kendını yollara mı, zumrutun kocası kımmmm hahahaha koptummmm artıkkk....BİRYOLUM evet, FAL dahil bir ALEMİM, sepet sepet yumurta FALSEPETİne yumurtla,, kahve içtim CEZVE yüzünden TELVE si yandı,, BİNNAZ AbLA caya gelicekk falan filan intermilan durumuuu,,, son durumum bu arkkidişler artık benle konuşmak istemezsenız saygı duyarım:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…