Valla son keşfimiz o oldu canım. enayi gibi farklı falcı isimleri adı altında aynı falcılara attığımızı keşfettiğimizden buyana ince eler sık dokur olduk. valla döktüğümüz paralara yazık. ben artıkın kesin olarak oruca girdim çünkü gerçekten aradığımı buldum en azından kendi adıma. bence herkes kimden memnunsa ya da kimlerden memnunsa devam etsin eğer illa atacaksa valla artık ben yeni birini denemem şahsen, resmen enayi yerine konulduk aynı kişiler farklı isimlerle bakıyo. fiyat konusunda haklısın canım ama ben şöyle düşündüm farklı isimlerde aynı falcılara attığım falların toplamından daha ucuza geliyo en azından sahtekar değil ve bazıları gibi kötü enerji bırakmıyo insanın üzerindeDerin2013 akımı başlamış. Hayırlı olsun faldaşlar
Yalnız fal fiyatlarını ben yüksek buldum. Kahve falına 35 lira fazla bence. Kendime hakim olup baktırmicam o yüzden.
Sezon sonu indirimleri varken fal da neymiş
kızlar günaydın.hepinize teessüflerimi sunuyorum.gece muhabbetin dibine vuruyorsunuz, sabah erkenden işe gidecek bizleri düşünmüyorsunuz.sabah işe geldiğimde, ilk işim forumu okumak oluyor. kendimi tutamayıp gülüp duruyorum masamda
Banada uzerine soguk su ictimya benle kimsenin enerjisi uymuyor herhalde rezzan abla bana patlayalı yıl oldu
Arkadaslar derin 484 mus 2012 de baktirmisim uzgunum 2013 te bana evlilik demis o zaman ben baska biri icin atmistim biz ayrilali cokk olduderin343 diye biri vardi eskiden bu derin2013 te ayni kisi olmasin? zaten eski derinide cok övüyolardi ama baktiramamistim gitti diye
Bu arada o zamanda digerlerine gore cok pahaliydi bende cok metettiler diye atmistim ama tek kelimesi cikmamisderin343 diye biri vardi eskiden bu derin2013 te ayni kisi olmasin? zaten eski derinide cok övüyolardi ama baktiramamistim gitti diye
canımm gecmıss fallarının lıstesı varyaa ordan kendıne yenıden maıl atabılıyorsun sılmıssen eger ben oylee yapmıstım selenanın falını
Arkadaslar derin 484 mus 2012 de baktirmisim uzgunum 2013 te bana evlilik demis o zaman ben baska biri icin atmistim biz ayrilali cokk oldu
yalnız değilsinizzzzz:)Banada uzerine soguk su ictim))
Telwede canım kahvesı ıyı dıyolar lakın cıkan ılk falı katınaydı bırıne galıbaArkadaşlar birkaç gündür uzaktaydım bu derin nerede bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?