Eminmisinizz bu derinin o derin oldugunaaa :/ bana iste dedigi sey dun oldu ama diger dedi bu ay sonu subat basi o zaman haber veririmm insallahhh kiz niyeee moralimii bozuyonuzzz heeeArkadaslar derin 484 mus 2012 de baktirmisim uzgunum 2013 te bana evlilik demis o zaman ben baska biri icin atmistim biz ayrilali cokk oldu
Sen içini ferah tut canım. Takılma kötü yorumlara. Bana da bazı falcılar ne olumsuz yorumlar yaptı.. İşte aldatılıyorsun, evlenseniz bile ayrılırsınız diyen falcı oldu samimi söylüyorum.. Dikkate almadım. Çok şükür öyle olmadıAmannn derinin dedikleri bana çıkmasın rica edicimm :))
Tekrar biraya gelceksiniz ama sonu yok ayrılcaksanız demişti.
Olmasınn öle bişii(
Kısmetse bizde yarın görüşcezzz Allahımmm bozmaa mutluluğuuumu litfennnnnnnnn
Canim sen kahfemi atmistin katina mi birde cok bilgi vermismiydin valla bunuda deniyip artik ara vermem lazim mobil odemem dolmus gidip kartima para yatircam bunun icinEminmisinizz bu derinin o derin oldugunaaa :/ bana iste dedigi sey dun oldu ama diger dedi bu ay sonu subat basi o zaman haber veririmm insallahhh kiz niyeee moralimii bozuyonuzzz heee:)
Yaaa canim beklee benceee valla boylee soyleyincee siz soyledigime pisman oluyorum heeeCanim sen kahfemi atmistin katina mi birde cok bilgi vermismiydin valla bunuda deniyip artik ara vermem lazim mobil odemem dolmus gidip kartima para yatircam bunun icin
Aa olur mu hic oyle dusunme lutfen ne paralar doktuk hepimiz birbirmize yardimci olmak icin deneyimlerimizi yaziyoruzYaaa canim beklee benceee valla boylee soyleyincee siz soyledigime pisman oluyorum heeeben katina attim ilk onda tarihi tuturdu istee sonra ustunee kahvee attim ben detay vermedim iliskimin gelicegini sordum o kadar bide ismimi dogum yarihimi yazdim o karsi tarafinda yani ekstra soyle oluyor boyle oluyor demedim ama fali okuyunca sorund sordum bence kahvede daha iyi ama oda pahali 35 telweden birine verinvee icim gidiyor gerci selenaylaa enerjimin tutmadigi dusunuluncee ben o su falina vrilcek parayla buna kahve baktirabilirim ama kizlar diger derinle karsilastirmis o degildir insallah
Ne zaman baktirdin bitanem sen :/ ya aslinda benimkide oylee pembeee bir fal degil yani karsi tarafin olunsuz ozelliklerinife soylemiss ondan guvendim bide tarih tuturunca ayrica G grey e katiliyorum nefret ediyorum oyle kesin kesin konusanlardan ztn olaya gore yorum yapiyor cogu bundanda eminim ama bu falda gercekten bilgi vermedim deeepte en yakin sahit ikimizde sokAmannn derinin dedikleri bana çıkmasın rica edicimm :))
Tekrar biraya gelceksiniz ama sonu yok ayrılcaksanız demişti.
Olmasınn öle bişii(
Kısmetse bizde yarın görüşcezzz Allahımmm bozmaa mutluluğuuumu litfennnnnnnnn
Aslinda ben karsiyim kuzum cikmadan bi falciyi soylemye cunku kendimden biliyorum atliyorum hemen aaaa bu bunaa baktirmisss bende baktiriyim diye sonra diyorumbbu kadin boyle dedi eee cikmadi hic birimize korkma diyor herkes :):) ama insanin morali bozuluyo valla :) kedimden bildigim icin cikmayan kimseyi soylemedim ztn biliyoruzsunuz beni bi melek tuturmustu bende ki oda kayipAa olur mu hic oyle dusunme lutfen ne paralar doktuk hepimiz birbirmize yardimci olmak icin deneyimlerimizi yaziyoruz
Canim istersen fali atabilirim yazim tarzina bakabilirsinizEminmisinizz bu derinin o derin oldugunaaa :/ bana iste dedigi sey dun oldu ama diger dedi bu ay sonu subat basi o zaman haber veririmm insallahhh kiz niyeee moralimii bozuyonuzzz heee:)
Kuzum zaten bugüne kadar baktırılan tüm falcıların falları maşallah hepimize çıktığı için fal batağında fal baktırmaya devam ediyoruz sankiNe zaman baktirdin bitanem sen :/ ya aslinda benimkide oylee pembeee bir fal degil yani karsi tarafin olunsuz ozelliklerinife soylemiss ondan guvendim bide tarih tuturunca ayrica G grey e katiliyorum nefret ediyorum oyle kesin kesin konusanlardan ztn olaya gore yorum yapiyor cogu bundanda eminim ama bu falda gercekten bilgi vermedim deeepte en yakin sahit ikimizde sok
Ben eskisi mi bilmem yani o dönemlerde tellwe de hiç baktırmamışımdır geçmişim uzun değil tellwede. Ben hep gözüme çarpardı inanılmaz pozitif enerji alırdım yani hislerime göre hareket ederek baktırdım ama hem bana hem arkadaşlara baktığı falları okuyunca bugüne kadar en kral falcının bile bilemediklerini aynen döktüğünü gördüm arkadaşlar da aynı şekilde. Ben işin garibi forumda da arama yapmadım baktırmadan öncederin343 diye biri vardi eskiden bu derin2013 te ayni kisi olmasin? zaten eski derinide cok övüyolardi ama baktiramamistim gitti diye
%100 kesin mi o olduğu?Arkadaslar derin 484 mus 2012 de baktirmisim uzgunum 2013 te bana evlilik demis o zaman ben baska biri icin atmistim biz ayrilali cokk oldu
Aynen canım ben de enayi yerine konulmaktan bıktım. Birine verdiğim bilgiyi diğerinden duymaktan midem bulandı olan paralarımıza oluyo. Bol şansKıZlarrt artıkkk olayın boyutunu değiştiriyorum gıttım kendıme katına ve tarot kartıları aldım haha artık kendı kendımın doktoru olıyım dıyorum nedersınız))) bu boyle olmıcak zaten benım anlattıklarımı bılıp bakşa isimle yorumcu olup benım bılgılerımı bana satanlara ınat kart aldım D&R dakı cocuk anlıyomusun dedı... Kim anlıyoki dedım:)).. Cocuk ıfadeyı gormelıyızdınız..yok bır huni alıyorum uzerınede KADER UTANSIN yazdırıyorum ve istiklalden başlıyıp halice doğru yürüyorum:)bu ne yaa kım kımdır? Kım gercek kım yalan? Mezar kartı gercekten ayrılıkmı ters gelırse ne değişir:) tarotta ölüm kartı yenılıkmı yıkımmı? Bana bı yoll varmı yokmu? Zarra tilki kartını yermi? Valide kartı takıntıkılı kaynana simgesimi? Adhamdeva gercekten dasterın kardesımı ?? Araba kartı vvur kendını yollara mı, zumrutun kocası kımmmm hahahaha koptummmm artıkkk....BİRYOLUM evet, FAL dahil bir ALEMİM, sepet sepet yumurta FALSEPETİne yumurtla,, kahve içtim CEZVE yüzünden TELVE si yandı,, BİNNAZ AbLA caya gelicekk falan filan intermilan durumuuu,,, son durumum bu arkkidişler artık benle konuşmak istemezsenız saygı duyarım:)))))))
Bilmiyorum baskada derin yok canim o zamanda fiyati yuksekti derin484 tu istersen atayim falini%100 kesin mi o olduğu?
Aynı falcı aynı isim kullanmaz büyük ihtimalle. Değiştirirse komple değiştirir tıpkı şüphelendiğimiz diğerleri gibiBilmiyorum baskada derin yok canim o zamanda fiyati yuksekti derin484 tu istersen atayim falini
Olur bitanemCanim istersen fali atabilirim yazim tarzina bakabilirsiniz
Canım çok sevindim çıkan fallarına devamıda gelir inş..darısı başımıza diimKızlaaaaaar iki tane çıkan fal haberiyle karşınızdayım
İki fal oscarımın birini Emineeeeğğğ birini derin2013 kaptı
Emineninki falda çıkan değil fakat sorduğum soruda verdiği cevaptı. %100 dediği gibi olmasa da kesinlikle %90 dediği gibiydi
derin2013'ün kahve falımda söylediği bişey vardı özür dileyen biri ile ilgili. Falımı görenler hatırlar. Okurken o kısım benim için gelecekte karşılaşabileceğim birşey olduğu için yorum yapamamıştım ama bugün aynen onun dediğini noktasına virgülüne kadar yaşadım ve dahası 2 şey söylemişti onunla illgili aynen de öyle çıktı
Ama duvarına bakarsan uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım gibi bir cümle var inşallah o değildir canımAynı falcı aynı isim kullanmaz büyük ihtimalle. Değiştirirse komple değiştirir tıpkı şüphelendiğimiz diğerleri gibi
Amin canım benim. Çok teşekkür ederim. Dilerim tüm sayfalar çıkan tüm güzel fal haberlerimizle dolar taşarCanım çok sevindim çıkan fallarına devamıda gelir inş..darısı başımıza diim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?