Binnaz Abla

Ama duvarına bakarsan uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım gibi bir cümle var inşallah o değildir canım
Ama o isim değiştirdiği anlamına gelmiyor dikkat edersen ben de okudum fal atmadan. Öncesinde zaten derin2013 olarak bakmış hep fallarıç. Yani bu da sizin dediğiniz kişi olmadığını gösteriyor. Demek ki saraylı gibi bikaç ay ara vermiş çünkü geçen sene derin2013 olarak fallarını bakmış

hadi bakalım devamı da gelir inşallah canımm
Amin bitanemmm inşallah. Zaten bu ay sonuna kadar asıl konumla ilgili olan belli olur Şu aralar işlerim de yoğun ama rahatlar rahatlamaz fal orucunu bozduktan sonra baktırdğım tüm falcıların listesini ve değerlendirmesini yapıp yayınlayacam. Daha önce uzun bir liste yayınlamıştım bu da onun devamı olacak

İnşallah canım benim ya ne bileyim o kadar olumsuzluklara üstüste yaşadım ki , bir an düzgün giderken sonra yine aynı şeylere dönüyor bakıyorum yine hayal kırıklıkları ...
Artık düzelsin istiyorum ....

Aralık ayıydı canım , aslında anı iyi yorumlamış bu ay içeriisnde iletişimde olabilirsiniz dedi olmadı ,
düüşncelerini falan iyi söylemiş , fakat yeniden görüşseniz bile inişli çıkışlı bir ilişki olur . olumsuz çıkmış demişti.

zaten benim fal tarihim 08/2012 keşke olmasa bende istiyordum baktırmak çünkü

Ayyyy hadi bakalım :) Devamı gelir inşallah , hep güzel şeyler olsun :)))

baştan hiç aklıma gelmedi sonra eskimi falan deyince hatırladım kimsenin günahına girmek gibi bir niyetim asla olamaz acaba omudur diye yazmıstım sadece sonuçta 35 tl az bir para değil sizin dediğiniz dogrudur umarım o değildir .

canımm benım kıyaam zamana takılmamayı ogrendım ben aslında bak ıletısım kurmusunuz ne guzel konuscaksınızz ınsallahh devımıda guzel gelırr olumsuzz olucak dıye dusunmee herkesle enerjısı tutucak dıye bısey yok bak herkes selenayı sever ama bana acyıp olumsuzdu ve cıkmadı ıyı dusun ıyı olsun pekı konuscagınızı net sekılde tuturan oldumu ? yanı su andakı durumunu bılen falcı kımdı bıtanem ?

Değil canım. Aynı isimle bakmış. Saraylı gibi uzun ara vermiş demek ki. Yoksa farklı bi isimle geri dönseydi kim tanırdı? hiç kimse bu da mevcut baktıranlarını kaybetmesi anlamına gelir bi falcının. Yani mantıken bile uzak. Zaten senin attığın falı okudum, kesinlikle o değil bitanem

doğrudur ben sadece artık keklenmeyelim diye yazmıştım
Yok bitanem sen doğrusunu yaptın sonuçta burada hepimiz tecrübemizi paylaşıyoruz ve hepimiz falcılara şüpheyle yaklaşıyoruz sonuçta olan bizim paralarımıza oluyo. Burada şüpheleri paylaşşmazsak zaten işin içinden çıkamayız ama sizin dediğiniz derinin derin2013 olmadığı kanıtlanmış oldu daha önce derin2013 olarak baktığı sonucu çıkıyo. sadece saraylı gibi ara vermöiş. mesela saraylı döndüğünde derin gibi duvarına aynısını yazacak. uzun bir aradan sonra geri döndüm fallara devam gibi yani. Bir de diğer derinin falıyla yani senin gönderdiğinle bu derinin falı alakasız bunu da teyit etmiş olduk o yüzden aslında teşekkür borçluyuz sana lalem

Canım benim şöyleki hiç kimse net bir tarih vermedi ama çoğunlukla 3 aya kadar demişlerdi.Yani en geç mart ayına kadar ...
Gerçi şuan bizde durumlarımızı netleştirmedik ama en azından bir adım atıldı . Konuşcaz kısmetse ...

Bunlar telwede baktırdılarım

Barkiel : Bana anı çok iyi yorumlamıştı . Ağzım açık kalmıştı resmen , Aralık ayı içierisinde karşıklıklı konuşacağımızı eteğimizdeki taşları dökeceğimizi söylemişti. Aralık değil ama dün oldu :) Gerçektende o söyledi ben söyledim falan ... Ama net olarak birşeylerin yoluna girmesi için 2-3 aylık bir zaman var demişi. Mart ayına kadar

Augur : Buda fena değildi , anlık durumları iyi . Aranızda bir ilişki başlayacak bunun gerçekleşmesşi 2-3 ay gibi bir sürede olucak dedi. Kasım ayının sonlarına doğru baktırmıştım .

VenuSunKizi : Diğerleri gibi anda iyiydi. Bir ilişkimizin olacağını bu tarihin şubat ayına debk gelecğeini söyledi.

Fama : Beni en şaşırtan yorumdu .Kısa ve öz bakmıştı. Ne yaşadıysam hepsini söylemişti bana , olumlu ve ilişkiniz var demişti. 3 ay içeriisnde olucak demişti. Mart ayına denk geliyor...

Estanbul : Bu ablamızda iyidi.Güzel özetlemiş,Ama tarih vermemiş.

BeyOglu : Bu ablamızda güzel konuştu. 02/12 tarihinde baktırmışım. 40 gün içinde adım atıcak sana dedi.
Esas oğlan dün yazd bana yani verdiği tarihinden 2 gün sonra azcık kaydırmış :)

Medyumbuket : Resmen saçmalamıştı . Çok alakasız konuşmuş ...

jelizaroze : Buda saçmalamış .benim için fiyaskoydu.

Derin2013 : Anı süper yorumlamış görüşmeniz olur ama ssonu yok dedi.

kocaalem : Güzel yorumlamıştı beğendim , olumlu konuştu ama tarih vermedi.

KilicKralicesi : 2 ay içirişinde ilişkiniz başlayacak demiş .15/12 de baktırmışım .

acikahvem : fena değildi .2015 in ilk aylarında başlayacak ilişkiniz dedi.

Shamanix : beğenmedim .

Asicicek : güzledi . ocak ayı içinde yanyana gelceksiniz ve kalıcı bir ilşkiye başlayacaksınız dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…