hadi bakalım devamı da gelir inşallah canımmAmin canım benim. Çok teşekkür ederim. Dilerim tüm sayfalar çıkan tüm güzel fal haberlerimizle dolar taşar
Ama o isim değiştirdiği anlamına gelmiyor dikkat edersen ben de okudum fal atmadan. Öncesinde zaten derin2013 olarak bakmış hep fallarıç. Yani bu da sizin dediğiniz kişi olmadığını gösteriyor. Demek ki saraylı gibi bikaç ay ara vermiş çünkü geçen sene derin2013 olarak fallarını bakmışAma duvarına bakarsan uzun zamandan sonra tekrar aranızdayım gibi bir cümle var inşallah o değildir canım
Amin bitanemmm inşallah. Zaten bu ay sonuna kadar asıl konumla ilgili olan belli olurhadi bakalım devamı da gelir inşallah canımm
Sen içini ferah tut canım. Takılma kötü yorumlara. Bana da bazı falcılar ne olumsuz yorumlar yaptı.. İşte aldatılıyorsun, evlenseniz bile ayrılırsınız diyen falcı oldu samimi söylüyorum.. Dikkate almadım. Çok şükür öyle olmadı
Bana göre zaten iyi bir falcı olumsuzu çok net direk bir şekilde söylemez.. Mutlaka açık bir kapı bırakır. Bu kadr olumsuzu net söyleyen işte siz kesin ayrılacaksnız falan diyen falcılara uyuz oluyorum
attım canımOlur bitanemherkesi mercek altında incelemekte fayda var. Neticede hepimiz para veriyoruz
Ne zaman baktirdin bitanem sen :/ ya aslinda benimkide oylee pembeee bir fal degil yani karsi tarafin olunsuz ozelliklerinife soylemiss ondan guvendim bide tarih tuturunca ayrica @grey e katiliyorum nefret ediyorum oyle kesin kesin konusanlardan ztn olaya gore yorum yapiyor cogu bundanda eminim ama bu falda gercekten bilgi vermedim deeepte en yakin sahit ikimizde sok
zaten benim fal tarihim 08/2012 keşke olmasa bende istiyordum baktırmak çünküAma o isim değiştirdiği anlamına gelmiyor dikkat edersen ben de okudum fal atmadan. Öncesinde zaten derin2013 olarak bakmış hep fallarıç. Yani bu da sizin dediğiniz kişi olmadığını gösteriyor. Demek ki saraylı gibi bikaç ay ara vermiş çünkü geçen sene derin2013 olarak fallarını bakmış
Kızlaaaaaar iki tane çıkan fal haberiyle karşınızdayım
İki fal oscarımın birini Emineeeeğğğ birini derin2013 kaptı
Emineninki falda çıkan değil fakat sorduğum soruda verdiği cevaptı. %100 dediği gibi olmasa da kesinlikle %90 dediği gibiydi
derin2013'ün kahve falımda söylediği bişey vardı özür dileyen biri ile ilgili. Falımı görenler hatırlar. Okurken o kısım benim için gelecekte karşılaşabileceğim birşey olduğu için yorum yapamamıştım ama bugün aynen onun dediğini noktasına virgülüne kadar yaşadım ve dahası 2 şey söylemişti onunla illgili aynen de öyle çıktı
Sizin bahsettiğiniz derin 484 mü her neyse alakası yok rahat olabilirsin. okudum şimdi falı bitanem. Kesinlikle o değilzaten benim fal tarihim 08/2012 keşke olmasa bende istiyordum baktırmak çünkü
baştan hiç aklıma gelmedi sonra eskimi falan deyince hatırladım kimsenin günahına girmek gibi bir niyetim asla olamaz acaba omudur diye yazmıstım sadece sonuçta 35 tl az bir para değil sizin dediğiniz dogrudur umarım o değildir .Ama o isim değiştirdiği anlamına gelmiyor dikkat edersen ben de okudum fal atmadan. Öncesinde zaten derin2013 olarak bakmış hep fallarıç. Yani bu da sizin dediğiniz kişi olmadığını gösteriyor. Demek ki saraylı gibi bikaç ay ara vermiş çünkü geçen sene derin2013 olarak fallarını bakmış
Aminnn bitanem teşekkür ederim. Hepimizin haberlerine sevinmek nasip olsun inşallahAyyyy hadi bakalım :) Devamı gelir inşallah , hep güzel şeyler olsun :)))
canımm benım kıyaam zamana takılmamayı ogrendım ben aslında bak ıletısım kurmusunuz ne guzel konuscaksınızz ınsallahh devımıda guzel gelırr olumsuzz olucak dıye dusunmeeAralık ayıydı canım , aslında anı iyi yorumlamış bu ay içeriisnde iletişimde olabilirsiniz dedi olmadı ,
düüşncelerini falan iyi söylemiş , fakat yeniden görüşseniz bile inişli çıkışlı bir ilişki olur . olumsuz çıkmış demişti.
doğrudur ben sadece artık keklenmeyelim diye yazmıştımSizin bahsettiğiniz derin 484 mü her neyse alakası yok rahat olabilirsin. okudum şimdi falı bitanem. Kesinlikle o değil
Değil canım. Aynı isimle bakmış. Saraylı gibi uzun ara vermiş demek ki. Yoksa farklı bi isimle geri dönseydi kim tanırdı? hiç kimse bu da mevcut baktıranlarını kaybetmesi anlamına gelir bi falcının. Yani mantıken bile uzak. Zaten senin attığın falı okudum, kesinlikle o değil bitanembaştan hiç aklıma gelmedi sonra eskimi falan deyince hatırladım kimsenin günahına girmek gibi bir niyetim asla olamaz acaba omudur diye yazmıstım sadece sonuçta 35 tl az bir para değil sizin dediğiniz dogrudur umarım o değildir .
Aminnn bitanem teşekkür ederim. Hepimizin haberlerine sevinmek nasip olsun inşallah
Yok bitanem sen doğrusunu yaptın sonuçta burada hepimiz tecrübemizi paylaşıyoruz ve hepimiz falcılara şüpheyle yaklaşıyoruz sonuçta olan bizim paralarımıza oluyo. Burada şüpheleri paylaşşmazsak zaten işin içinden çıkamayız ama sizin dediğiniz derinin derin2013 olmadığı kanıtlanmış oldu daha önce derin2013 olarak baktığı sonucu çıkıyo. sadece saraylı gibi ara vermöiş. mesela saraylı döndüğünde derin gibi duvarına aynısını yazacak. uzun bir aradan sonra geri döndüm fallara devam gibi yani. Bir de diğer derinin falıyla yani senin gönderdiğinle bu derinin falı alakasız bunu da teyit etmiş olduk o yüzden aslında teşekkür borçluyuz sana lalemdoğrudur ben sadece artık keklenmeyelim diye yazmıştım
Hemennn geliyorumsenn ozeleee gell hanfendıı ozeleee gellll
Olur bitanemherkesi mercek altında incelemekte fayda var. Neticede hepimiz para veriyoruz
Amin canımmm hepimizin güzerl fal haberleri süslerin duvarları inşallah. Bu arada o eski derin değilmişcanim falin cikmis cok sevindim ins hep böyle güzel haberler aliriz
canımm benım kıyaam zamana takılmamayı ogrendım ben aslında bak ıletısım kurmusunuz ne guzel konuscaksınızz ınsallahh devımıda guzel gelırr olumsuzz olucak dıye dusunmeeherkesle enerjısı tutucak dıye bısey yok bak herkes selenayı sever ama bana acyıp olumsuzdu ve cıkmadı ıyı dusun ıyı olsun pekı konuscagınızı net sekılde tuturan oldumu ? yanı su andakı durumunu bılen falcı kımdı bıtanem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?