Canimmm ya sende baya bilmisler masallah vana da hep iliskiniz baslicak dediler ama olan biten yok ocagn bitmesini beklyrum patlamalari icinCanım benim şöyleki hiç kimse net bir tarih vermedi ama çoğunlukla 3 aya kadar demişlerdi.Yani en geç mart ayına kadar ...
Gerçi şuan bizde durumlarımızı netleştirmedik ama en azından bir adım atıldı . Konuşcaz kısmetse ...
Bunlar telwede baktırdılarım
Barkiel : Bana anı çok iyi yorumlamıştı . Ağzım açık kalmıştı resmen , Aralık ayı içierisinde karşıklıklı konuşacağımızı eteğimizdeki taşları dökeceğimizi söylemişti. Aralık değil ama dün oldu :) Gerçektende o söyledi ben söyledim falan ... Ama net olarak birşeylerin yoluna girmesi için 2-3 aylık bir zaman var demişi. Mart ayına kadar
Augur : Buda fena değildi , anlık durumları iyi . Aranızda bir ilişki başlayacak bunun gerçekleşmesşi 2-3 ay gibi bir sürede olucak dedi. Kasım ayının sonlarına doğru baktırmıştım .
VenuSunKizi : Diğerleri gibi anda iyiydi. Bir ilişkimizin olacağını bu tarihin şubat ayına debk gelecğeini söyledi.
Fama : Beni en şaşırtan yorumdu .Kısa ve öz bakmıştı. Ne yaşadıysam hepsini söylemişti bana , olumlu ve ilişkiniz var demişti. 3 ay içeriisnde olucak demişti. Mart ayına denk geliyor...
Estanbul : Bu ablamızda iyidi.Güzel özetlemiş,Ama tarih vermemiş.
BeyOglu : Bu ablamızda güzel konuştu. 02/12 tarihinde baktırmışım. 40 gün içinde adım atıcak sana dedi.
Esas oğlan dün yazd bana yani verdiği tarihinden 2 gün sonra azcık kaydırmış :)
Medyumbuket : Resmen saçmalamıştı . Çok alakasız konuşmuş ...
jelizaroze : Buda saçmalamış .benim için fiyaskoydu.
Derin2013 : Anı süper yorumlamış görüşmeniz olur ama ssonu yok dedi.
kocaalem : Güzel yorumlamıştı beğendim , olumlu konuştu ama tarih vermedi.
KilicKralicesi : 2 ay içirişinde ilişkiniz başlayacak demiş .15/12 de baktırmışım .
acikahvem : fena değildi .2015 in ilk aylarında başlayacak ilişkiniz dedi.
Shamanix : beğenmedim .
Asicicek : güzledi . ocak ayı içinde yanyana gelceksiniz ve kalıcı bir ilşkiye başlayacaksınız dedi.
Geçmiş olsun canım benim. Aicl şifalar diliyorumKizlar eminenin bir dedigi cikti ufak bisi hanede bi cocuk hastalanacak demisti oldudiğer konu her zamanki gibi beklemede
Tesekkur ederim balimGeçmiş olsun canım benim. Aicl şifalar diliyorum
derinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
Giden 25 kredime yanabilirim.
Ben de üzüldümderinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
evet bebeğim malesefgercekten mı
ablamaa attırdım kendim bozmiyim orucumu diyee ama alakası yok gerçektenderinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
Ben de derine yolladığım falı iptal ettim hani hep diyoruz ya enerji meselesi diye mesela anladığım kadarıyla A audrey_24 veyettigari ile beğendiğimiz falcılar çok farklı onların beğendiği bana tutmuyo bana tutanları onlar beğenmemiş.. Onlar da derini çok beğenmişler ama ben 35 kredimi çöpe atmak istemedim açıkçası bu bi risk çünkü benim için
sendee konumaa gel kuzumm para biriktirelimmBen de derine yolladığım falı iptal ettim hani hep diyoruz ya enerji meselesi diye mesela anladığım kadarıyla A audrey_24 veyettigari ile beğendiğimiz falcılar çok farklı onların beğendiği bana tutmuyo bana tutanları onlar beğenmemiş.. Onlar da derini çok beğenmişler ama ben 35 kredimi çöpe atmak istemedim açıkçası bu bi risk çünkü benim için
Bende karar veremedim ve atamadim 35 cok fazla geldi acikcasi guvenemedimBen de derine yolladığım falı iptal ettim hani hep diyoruz ya enerji meselesi diye mesela anladığım kadarıyla A audrey_24 veyettigari ile beğendiğimiz falcılar çok farklı onların beğendiği bana tutmuyo bana tutanları onlar beğenmemiş.. Onlar da derini çok beğenmişler ama ben 35 kredimi çöpe atmak istemedim açıkçası bu bi risk çünkü benim için
Zaten en güzeli kiminle enerj,n tutuyosa sık olmamak kaydıyla onunla devam etmek. Yoksa çorba oluyo herşey ya da diğerlerinin farklı isimler altında aynı kişi olarak fallarımıza bakarak bizi enayi yerine koyarak aynı faldan dünyanın parasını kazanmlaraının da önüne geçilmiş oluyorBen de derine yolladığım falı iptal ettim hani hep diyoruz ya enerji meselesi diye mesela anladığım kadarıyla A audrey_24 veyettigari ile beğendiğimiz falcılar çok farklı onların beğendiği bana tutmuyo bana tutanları onlar beğenmemiş.. Onlar da derini çok beğenmişler ama ben 35 kredimi çöpe atmak istemedim açıkçası bu bi risk çünkü benim için
bacımm ben güvenmemm o telvedekii falcılaraa yaa yine dee tetiktee olalımm başka biri çıkarr alıştık burdaaZaten en güzeli kiminle enerj,n tutuyosa sık olmamak kaydıyla onunla devam etmek. Yoksa çorba oluyo herşey ya da diğerlerinin farklı isimler altında aynı kişi olarak fallarımıza bakarak bizi enayi yerine koyarak aynı faldan dünyanın parasını kazanmlaraının da önüne geçilmiş oluyor
kızlaaar söylemedenn duramıcammemineninn ablama dediğii küçükk bişi cıktıı ben beğenmedimm kısacık yollamışştı söylemiştimm zaten ama bu kadınn komşu teyzee gibi kısa vakitlerdekii gereksizz şeylerii biliyoo haberinizz olsun
Elbette tetikte olmalıyız ve buradan paylaşmalıyız. Kimine tutar kimine tutmaz ki bunu zaten tüm falcılarda yaşıyoruz. Ama en azından ben derin2013'e baktırdığımda keriz yerine konmadığımı biliyorum ve bugün bana çıkan şeyi inan kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ve nereden bildi şimdi bunu dedim. Annemin bana telefonda söylediğini onun falından okudum mesela. Dürüstlüğünü sevdim o yüzden içim rahat. Ama en ufak bişey yakaladığımızda hemen buradan paylaşmalıyız ki eminsek tabi, birbirimizi de böylece uyarmış oluruz. Önemli olan falcılar değil, önemli olan burada bizlerizbacımm ben güvenmemm o telvedekii falcılaraa yaa yine dee tetiktee olalımm başka biri çıkarr alıştık burdaa
Bende detay vermistim benlede uymadi galiba enerjisi genel konusmustu banadaderinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?