Binnaz Abla

Canimmm ya sende baya bilmisler masallah vana da hep iliskiniz baslicak dediler ama olan biten yok ocagn bitmesini beklyrum patlamalari icin

Kizlar eminenin bir dedigi cikti ufak bisi hanede bi cocuk hastalanacak demisti oldu diğer konu her zamanki gibi beklemede

derinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
Giden 25 kredime yanabilirim.
ablamaa attırdım kendim bozmiyim orucumu diyee ama alakası yok gerçekten enerji diyelimde ablamdaa hala yanıyoo o parayaa barış bilee daha iyii dedii

Ben de derine yolladığım falı iptal ettim hani hep diyoruz ya enerji meselesi diye mesela anladığım kadarıyla A audrey_24 ve yettigari ile beğendiğimiz falcılar çok farklı onların beğendiği bana tutmuyo bana tutanları onlar beğenmemiş.. Onlar da derini çok beğenmişler ama ben 35 kredimi çöpe atmak istemedim açıkçası bu bi risk çünkü benim için

evet canım senın tutan selenaa var ve o bana hıc cıkmıyor bılıyorsun o yuzden bıtanemm sen paranıı cebındee tuttt

sendee konumaa gel kuzumm para biriktirelimm

Bende karar veremedim ve atamadim 35 cok fazla geldi acikcasi guvenemedim

Zaten en güzeli kiminle enerj,n tutuyosa sık olmamak kaydıyla onunla devam etmek. Yoksa çorba oluyo herşey ya da diğerlerinin farklı isimler altında aynı kişi olarak fallarımıza bakarak bizi enayi yerine koyarak aynı faldan dünyanın parasını kazanmlaraının da önüne geçilmiş oluyor

bacımm ben güvenmemm o telvedekii falcılaraa yaa yine dee tetiktee olalımm başka biri çıkarr alıştık burdaa

kızlaaar söylemedenn duramıcamm emineninn ablama dediğii küçükk bişi cıktıı ben beğenmedimm kısacık yollamışştı söylemiştimm zaten ama bu kadınn komşu teyzee gibi kısa vakitlerdekii gereksizz şeylerii biliyoo haberinizz olsun

gereksız derken neyı bılmıss meselaa ??

bacımm ben güvenmemm o telvedekii falcılaraa yaa yine dee tetiktee olalımm başka biri çıkarr alıştık burdaa
Elbette tetikte olmalıyız ve buradan paylaşmalıyız. Kimine tutar kimine tutmaz ki bunu zaten tüm falcılarda yaşıyoruz. Ama en azından ben derin2013'e baktırdığımda keriz yerine konmadığımı biliyorum ve bugün bana çıkan şeyi inan kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ve nereden bildi şimdi bunu dedim. Annemin bana telefonda söylediğini onun falından okudum mesela. Dürüstlüğünü sevdim o yüzden içim rahat. Ama en ufak bişey yakaladığımızda hemen buradan paylaşmalıyız ki eminsek tabi, birbirimizi de böylece uyarmış oluruz. Önemli olan falcılar değil, önemli olan burada bizleriz

derinin falı geldi kızlar. Açıkçası ben beğenmedim. Çok genel söylemiş yani herkesin bilebileceği şeyler. Detay vererek yollamıştım birde ben hani ona rağmen.
Giden 25 kredime yanabilirim.
Bende detay vermistim benlede uymadi galiba enerjisi genel konusmustu banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…