Binnaz Abla

Evvvett arkadaşlar size yüzde bin beş yüz beğendiğim fal haberimle geldimmmmm
Şimdi efendim ben bugün Kadıköy'de bir falcı hatuna gittim ve kahve falı baktırdım.
Biliyorum burası online topic ama muhakkak sizinle paylaşmalıyım diye düşündüm

Öncelikle inanılmaz sempatik ve pozitif enerji veren, samimi bir kadın bu...Kahve fincanını açtığında ilk olarak ile başladık ve iş konusunda yaşadıklarımı, firma içeriğini, ne şekilde bir pozisyonum olduğunu ve firma hakkında neler düşündüğümü bana söyledi ve şu kadar bir zaman önce de yolunu ayırmışsın dedi. Şuan iş bulma-çalışma konusu hakkındaki düşüncelerimi de akabinde söyledi. Ve dedi ki, 1 ve 6 lı günlere dikkat et, sana diyorum ki önce bir bayanla sonrada bir erkekle görüşme yapacaksın.Görüşme yapacağın erkek şu şu tarifte ve şu şu yaşlarda...Burası seni maddi ve manevi yönden mutlu edecek bir yer ve genel merkez tarzında, uluslararası çalışan kalabalık bir yer...Avrupa yakasında olduğunu düşünüyorum çünkü deniz geçip gideceksin dedi. tarih olarak ta 6 şubatı verdi, yani netleşeceği tarih...1 yerden daha bahsetti bana ve oranında simetrik bir bina olduğunu ve denizden uzak bir yerde bulunduğunu, Anadolu yakası olarak düşündüğünü ve benim iki yer arasında kalacağımı belirtti..Yakın zamanda bu görüşmeleri yapacağımı söyleyerek tarih olarak kesinlikle 6 şubat dedi...

Gelelim Aşk hayatıma, uzun uzadıya beni bana anlattı ve partnerimin de tipinden yaptığı işe kadar geçirdiğimiz dönemlere kadar herşeyi ama herşeyi bildi.Aile yaşamlarımızdan, annemin geçtiğimiz dönem yaşadığı sağlık problemine kadar arkadaşlar...

Benim ve eşimle ilgili karakter analizi 10 numara 5 yıldızdı

En son tarot kartları çektik ve 6 şubatı orada da tekrarladı ve aklında bir yer varsa hadi ona bakalım olacak mı olmayacak mı dedi, bende aklımda bir yer olmadığını söyleyip başka bir konu danışabilir miyiz dedim ve danıştık :) İşte bu dediği gibi olursa yok artık diyeceğim...

Kısaca özetlersem, en son ne zaman bu denli tatmin olduğumu inanın anımsamıyorum. Geçmiş ve an konusunda ve karakter analizinde kesinlikle tavsiye edeceğim bir bayan...Gelecek konusunu ise yaşayıp göreceğiz, tarihler yakın...

maşallahh kuzummm olsunn yolumuzz düşerr denerizz bizdee meraktann çatladımm bakk bu fall bu son sigaramm gibi bişii ama dayann zezii diyorumm

sonraaaa audreyyy sormaaaa anacımmm kadıkoydee nerdee kızzzzz hahahaha

Sevindim senin adına bitanem. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşir

Insallah tum gelismeler istedigin gibi olur bence bu kadar guzel bir falin uzerine artik fal atma derim bu arada kimdir bu

wouuuwww diyorum her ikisine de, bu emineğğğğ nin dediklerini ben yaşayacak mıyım meraktayım

Kizlar suan itibariyla derine fal atmis bulunmaktayim ama o fincana bende baksam icin ne kararmis senin derim)))

sonraaaa audreyyy sormaaaa anacımmm kadıkoydee nerdee kızzzzz hahahaha

Canımmmm Kadıköy- Cadde Barista Cafe'de Aslı Hanım, 20 TL ye bakıyor kahve + tarot şimdi çıkmam lazım geldiğimde yazacağımmm öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…