Burdan hakkında epey güzel şeyler okudum bende bugün yorum istedim. Tarot. Az önce göndermiş. Ne kadar enerjik bi sesi var kızın bu saatte hem de valla pes dedim:) O kadar güzel şeyler söylemiş ki tam da duymak istediğim şeyler, önümüzdeki mayıs ayına tarih vermiş olur mu ki acaba, çıkar mı ki? Açelyanın tarih verdiği ve şerçekleşen var mı ki. Varsa yazın lütfen. Ama bana İlkay tam tersini demişti. Yani olabilir bununla da ama zor senin karşına başkası çıkacak demişti. O yazdığım mühendis işte. Bakalım ne olacak...( )))
evet canim ikiside orda..Herkes yazmis yorumlara soktayiz vs diye demek digerleride memnun kaldi ve sasirdi benim gibi..:2:
canim arnisa ses cok tatli,sakin ve hos fal bakan biri ancak maalesef bende cikmadi..Uzulerek soyluyorum sanakızlar arnisa bahadıra fal baktıran var mı çıkıyo mu dedikleri genel olarak nasıl? bana hiç umudum olmayan konuyla ilgili bekle ve gör dedi de çok merak ettim
Serrayi denemek istiyorum yarin gec saatlerde onlinemis mutlaka karsilasmaya çalışıcam denk gelir insallah
Hadi yaaa!!! Çok üzüldüm ama şimdi. Ne yapsam bi kaç hafta sonra tekrar mı baktırsam bakalım aynı şeyleri diyecek mi?:///acelyanin fallari degisiyor surekli haftada haftaya hatta
Hadi yaaa!!! Çok üzüldüm ama şimdi. Ne yapsam bi kaç hafta sonra tekrar mı baktırsam bakalım aynı şeyleri diyecek mi?:///
ben guvenimi bu konuda kaybettim canim sacma geldi yani
Peki acaba Nesibe nasıl? Yani burda anlatıldığı kadarıyla süper. Bugün resmen internetin başında bekledim gelmdi, sonra site onarıma girdi demiş herhalde burda yazdı. Benim facebook da yok, Nesibeyi takip edemiyorum o yüzden.Pazartesiden itibaren de iş başlıyo. Merak ettiğim kadar da iyi mi acaba. Sizin önerebileceğiniz kimler var?
canim yukaridaki konularda var hepsi konusulmustu
hic sorun degil cnm ayni seyleri yazmak istemedimYukarıda bahsedilenlerin Nesibe ve Binnaz abladaki Haleh Hanım haricindeki herkesi denedim. Belki yeni biri için öneri gelir diye düşündüm, sizinkiniş alıntılayıp yazmışım, genel soröuştum, kusura bakmayın. Bu forumda henüz yeniyim, kullanımda sıkıntılar yaşayabiliyorum.
Tellwede kahinvanga canim ben kahve baktirdim cok iyiydi diger fallarda nasildir bilmiyorum[/QUOTE
hmm saol cnım. online olarak görüyordum hep, profil ismi gibi resminide vanga kullanmış, garip. kahve ise baktıırırm
Ayriyiz ve o barismak istiyor canim ben gercekten hic bi konuda bu kadar kararsiz kalmamistim
binnaz abla da Deniz Görür'e baktıran oldumu hiç? Ben baktırmıştım çok beğenmiştim o zaman,, ama bir konu ile ilgili bir zaman aralığı vermişti. o zamanda öyle bir şey omadı. Yorumlarına bakıyorum da,, sen muhteşemsin, dediklerini yaşıyorum, sen bir tanesin, tavsiyelerine bayılıyorum, seni seviyorum. herkes bu kadar memnunken alla alla
Kesinlikle katılıyorum.O anı bilmenin hiçbir önemi yok bencede.Yüzyüze fal baktırdığım yığınla falcı dahil olmak üzere öyleleri olduki ağzım açık kaldı.Ama gelecek deseniz hangisini düşünsem sıfır.Içinde olduğum durumu , geçmişi ben zaten biliyorum.insanoğlu her zaman geleceği merak eder,ne yazık ki dünyanın en iyi 4.tarotçusu olduğunu iddia eden yüzyüze baktırdığım 2009 yılınd 200 tl verdiğim medyum Zodyak ta geleceğimle ilgili en küçük doğru tahminde bulunamamıştı.Keşke azıcıkta olsa doğru tahminde bulunan birilerini bulabilsek...uzun zamandır bıraktım bu fal işlerini ama sayfaları takip ediyorum. belki yeni çok iyi biri çıkar diye. anladığım kadarıyla olay hep şöyle oluyor. online bir kaç falcı hariç, böyle tatlı tatlı ses tonlarıyla birşeyler diyince herkes "ay mükemmelsin, bitanesin, inşşallah dediğin gibi olur ıvır zıvır" yazıp duruyorlar. o anki psikoloji ile yazılmış yorumlarla dolu o sayfalar. bir bekleyin bir kaç gün kendinizi bir dinleyin. ben burada övülen bir çok online falcının saçma sapan baktığını görüp çok şaşırmıştım. isim vermeyeceğim sonra enerjisini düşürüyorsun deniliyor o yüzden. bildiğin kahve telvesini bile yorumlamaktan aciz insanlar vardı. kuş çıkmış, şu da olabilir bu da aslında diye saçmalayanlar gördüm. hele astrolojilere hiç girmeyeyim.
online olarak melek öz, nesibe, ilkay ve derin bana samimi gelmiştir. gerisi hikaye. ben şunu anlatmıyorum, o anı bilmek olay değil bence. sıkıyorsa bir kaç için öngörüde bulunsun da anlayalım bir. yoksa bana da burdan birileri dese, iliişkim şöyle böyle diye, ben bile görebiliyorum o işin olabilitesi var mı yok mu diye. buna biraz insanın kafasının basması kafi geliyor.
Birde şu var kartları lütfen sol elinizle çekin, ama konsantre olarak çekin. siz sorularınızla açık ve net olayın ki, bende sizlere açık ve net olayım. Sorun kartların sol elle yahut konsantre olarak çekilmesi değil. nede olsa sanal alem burası sol elle kartlara tıklasam ki ne olacak, konsantre olsam ki! Önemli olan senin yeteneğini, hislerini konuşturabilmendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?