Binnaz Abla

Sevindim senin adına bitanem. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa gerçekleşir

Bluemmmm çokk mutlu oldum anlatamam Benim ki diyor ki 10 kere cafenin önünden geçtim telefona bakmadığın için dikmişsin gözleri kitlenmişsin diyor ahahahahaha

Umarım her şey gönlüne göre olur :))

Kuzu baska topikleride takiptesin aldatiliyormuyuzz yoksaa :):) orda da begenmisler mi bitanem ? Ben internetten baktim ama anlamadim yeri tam :/
sorma ttalım ben arada bir bakarım beğenmişlerdi yakın tarihte yazmışlardı dur biraz daha inceleyeyim bende drese baktım modaya gelmeden dar sokaklar varya oralar galia

Kuzu baska topikleride takiptesin aldatiliyormuyuzz yoksaa :):) orda da begenmisler mi bitanem ? Ben internetten baktim ama anlamadim yeri tam :/

Canim nasil asli?
Yiğit ile ayni seyleri soyledi.. Ocak ayinda guzel seyler olacak dedi.. ben memnun kaldim zaten 20 lira :)

Baya oldu girip te yazamadım işler malum şimdi bu aslının yakın geleceği tutturma olasılığı mı yüksek iyi miş yani doğru mu anladım ?

bılmıyorum kı polyanaaaa kızzz gel yerı tarıf ett ben bulamadımm

Biraz yatayım ben , gece gelcem :), bu arada derin 568. sayfalarda geçiyo .. sanmam kandırıkçı olduğunu, bi iki şey tuttu diyen,isabetli diyen olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…