Binnaz Abla

Biraz yatayım ben , gece gelcem :), bu arada derin 568. sayfalarda geçiyo .. sanmam kandırıkçı olduğunu, bi iki şey tuttu diyen,isabetli diyen olmuş...
Değil zaten canım onu tespit ettik. Diğerinin hesabını da buldum ve derin 484'ün baktığı fal tarzı ile alakası bile yok Tahlil sonucu temiz çıktı

neden moralın bozuldu kuzumm :S ınsallah guzel yorumlar falını enerjın yerıne gelırrr sıkmaa tatlı canınııı

kuuzuuum aslinda fal atmaya niyetim yoktu
eski isyerimdeki arkadaslara rastladim zaten ne zaman onlari görsem moralim bozuluyor .. onlar rahat rahat calisiyor ben issiz hicbiseysiz , kimsesiz..

Kuzu baska topikleride takiptesin aldatiliyormuyuzz yoksaa :):) orda da begenmisler mi bitanem ? Ben internetten baktim ama anlamadim yeri tam :/

beğenmişler beğenmişler kuzum, çünkü istanbul falcılar topiğine de siteye ilk üye olduğum zaman ben yazmıştım ahahahah ama gitmek kısmet olmadı. Bir arkadaşım vasıtasıyla kulak dolgunluğum var Aslı Hanım'a, çünkü arkadaşıma ayın 21 inde işe gireceksin dedi ve aynen 21 inde işe girdi,hatta binayı dahi tarif etmiş ve arkadaşım görüşmeye gittiğinde şok olmuş, şimdi orada çalışıyor.

Ama bana şimdi kısmet oldu

hadıı ınsallah kuzuumm dıger dedıklerıde cıkar ınsallah ve sanada dedıklerı tabıkıde ben hıc yuz yuze baktırmıyorum yanı uzun zaman oldu ..

kuuzuuum aslinda fal atmaya niyetim yoktu
eski isyerimdeki arkadaslara rastladim zaten ne zaman onlari görsem moralim bozuluyor .. onlar rahat rahat calisiyor ben issiz hicbiseysiz , kimsesiz..
uzmee kendını bıtanem benım ınsallah daha ıyı kapılar acılıcak sana sakın kendını sıkmaa
bız varızz hem ne gune duruyoruzz bak kac senedır dertlesıyoruzz konusuyoruzzz
sen sıkmaa ıcını sakınn kım lan onlarrr doverımmm

tesekkür ederim bitanem allahtan ümit kesilmez tabiki .. hayatta inisler var ama cikislarda olacak..

Değil zaten canım onu tespit ettik. Diğerinin hesabını da buldum ve derin 484'ün baktığı fal tarzı ile alakası bile yok Tahlil sonucu temiz çıktı
heee iyi o zaman, kan değerlerim iyice düşcektş, bu kehanet gerçek olsaydı :))) , bu arada TopukluPollyanna götür beni de gittiğin yerlere

heee iyi o zaman, kan değerlerim iyice düşcektş, bu kehanet gerçek olsaydı :))) , bu arada TopukluPollyanna götür beni de gittiğin yerlere
Valla dilimiz yandı hepsini inceleyip takip etmekte fayda var. Hem dur nereye fal orucuna girdik ama yaaaa. üst üste baktırmak yok

Valla dilimiz yandı hepsini inceleyip takip etmekte fayda var. Hem dur nereye fal orucuna girdik ama yaaaa. üst üste baktırmak yok
Orası öyle yansa da dilimiz yeni yoğurtları yinee hüüpletip yiyoruz üflemeden o ayrı , zaten şimdi dimedim, çoooook istesem de param yok zaten , benim heralde baya baya bi kefaret orucu, 3 aylar orucu, nafile orucu tutmam gerekcek uzuuun bi süre.. ayranım yok içmeye tahteravalli ile gidiyorum .... maya hesabı

evet aslında biz en büyük hatayı fal baktırdıktan sonra mesela beklemiyoruz hemen birilerine daha baktırıyoruz. Oysa beğendiğimiz birinin falının üzerine beklemekte fayda var ya da gelişme sonrası. bak ben aralık başından sonuna kadar baktırmamayı becermiştim ta ki o gelişmeyi yaşayınca orucu bozduğum gibi zıvanadan çıktım. döktüğümüz paralara yazık bak oruca girdim tekrar ama luna içimde kaldı hatun o kadar sırada bekletti bekletti ama bi açıklama bile yapmadı geri çektim uçtu gitti ara ki bulasın. ama en azından selenaın su falı aklımda yani ileride tekrar bozacak olursam ki en ufak bir gelişmede koşuyoruz, onu deneyecem içimde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…