- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Değil zaten canım onu tespit ettik. Diğerinin hesabını da buldum ve derin 484'ün baktığı fal tarzı ile alakası bile yokBiraz yatayım ben , gece gelcem :), bu arada derin 568. sayfalarda geçiyo .. sanmam kandırıkçı olduğunu, bi iki şey tuttu diyen,isabetli diyen olmuş...
Ona ben de bi ara heves ettim ama tek gördüğüm ya meşgul ya da offline ididerine kahve attim gitti ama rezzan ablayi bekliyorum
moralim bozuldu..
neden moralın bozuldu kuzumm :S ınsallah guzel yorumlar falını enerjın yerıne gelırrr sıkmaa tatlı canınıııderine kahve attim gitti ama rezzan ablayi bekliyorum
moralim bozuldu..
neden moralın bozuldu kuzumm :S ınsallah guzel yorumlar falını enerjın yerıne gelırrr sıkmaa tatlı canınııı
kuuzuuum aslinda fal atmaya niyetim yoktu
eski isyerimdeki arkadaslara rastladim zaten ne zaman onlari görsem moralim bozuluyor .. onlar rahat rahat calisiyor ben issiz hicbiseysiz , kimsesiz..
öyle deme biz varız burada
tesekkür ederim canim zaten sizi hic birakamam
Canım Rezzan abla genelde hergün girer.. Akşam saatleri özellikle..editörlere mail atıp online olcağı zamanı sorabilirsin. Söylüyorlar. Ben öyle yakalamıştmbekleyen varsa rezzan abla gece gelmiycekmis chatten sordum beklemeyin kizlar
Kuzu baska topikleride takiptesin aldatiliyormuyuzz yoksaa :):) orda da begenmisler mi bitanem ? Ben internetten baktim ama anlamadim yeri tam :/
beğenmişler beğenmişler kuzum, çünkü istanbul falcılar topiğine de siteye ilk üye olduğum zaman ben yazmıştım ahahahah ama gitmek kısmet olmadı. Bir arkadaşım vasıtasıyla kulak dolgunluğum var Aslı Hanım'a, çünkü arkadaşıma ayın 21 inde işe gireceksin dedi ve aynen 21 inde işe girdi,hatta binayı dahi tarif etmiş ve arkadaşım görüşmeye gittiğinde şok olmuş, şimdi orada çalışıyor.
Ama bana şimdi kısmet oldu
uzmee kendını bıtanem benım ınsallah daha ıyı kapılar acılıcak sana sakın kendını sıkmaakuuzuuum aslinda fal atmaya niyetim yoktu
eski isyerimdeki arkadaslara rastladim zaten ne zaman onlari görsem moralim bozuluyor .. onlar rahat rahat calisiyor ben issiz hicbiseysiz , kimsesiz..
tesekkür ederim bitanemuzmee kendını bıtanem benım ınsallah daha ıyı kapılar acılıcak sana sakın kendını sıkmaa
bız varızz hem ne gune duruyoruzz bak kac senedır dertlesıyoruzz konusuyoruzzz
sen sıkmaa ıcını sakınn kım lan onlarrr doverımmm
heee iyi o zaman, kan değerlerim iyice düşcektş, bu kehanet gerçek olsaydı :))) , bu aradaDeğil zaten canım onu tespit ettik. Diğerinin hesabını da buldum ve derin 484'ün baktığı fal tarzı ile alakası bile yokTahlil sonucu temiz çıktı
Valla dilimiz yandı hepsini inceleyip takip etmekte fayda var. Hem dur nereye fal orucuna girdik ama yaaaa. üst üste baktırmak yokheee iyi o zaman, kan değerlerim iyice düşcektş, bu kehanet gerçek olsaydı :))) , bu aradaTopukluPollyanna götür beni de gittiğin yerlere
Orası öyle yansa da dilimiz yeni yoğurtları yinee hüüpletip yiyoruz üflemeden o ayrıValla dilimiz yandı hepsini inceleyip takip etmekte fayda var. Hem dur nereye fal orucuna girdik ama yaaaa. üst üste baktırmak yok
Orası öyle yansa da dilimiz yeni yoğurtları yinee hüüpletip yiyoruz üflemeden o ayrı, zaten şimdi dimedim, çoooook istesem de param yok zaten , benim heralde baya baya bi kefaret orucu, 3 aylar orucu, nafile orucu tutmam gerekcek uzuuun bi süre.. ayranım yok içmeye tahteravalli ile gidiyorum .... maya hesabı
heee iyi o zaman, kan değerlerim iyice düşcektş, bu kehanet gerçek olsaydı :))) , bu aradaTopukluPollyanna götür beni de gittiğin yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?