Binnaz Abla

kadınların alışverişte,erkeklerin kadınları alışındaki '' bunu aliim ,şnu da aliim, aaa o da güzelmişş onu da aliim hesabı, biz de ona baktireyimm , aaa bu gelmişş buna da atayım, hehe şu düşmüş ona da atlayayım yapıyoz :))
bekle ; LLuna Lunaparktan gelsin , Selena su falın ı geliştirmek için aman denizleri,okyanusları aş da gelsin, Saraylı halkın arasına iniş yapsın, Fama X,ZETA,ALFA ışınlarıyla geri dönsün,Deriiinnn ruhun derinliğine 10000 hektometrekare daha derine insin .. o zaman bakıtırmamız var olur.. bu arada ben bugün taksiye bindim, kapısı açık kalmış,adam uyadı..
ben de pardon kapıyı açık unutmam var olmuş dedim ,yeminlen , ağız yaptım üstüme yapıştı bu lehçeee

14 senedir kahve ve tarot bakıyormuş arkadaşlar ve şuan astroloji eğitimi alıyormuş, 2-3 ay kalmış ve bu arada cafede bağımsız çalışıyor. Yani siz kahvenizi cafeye ödüyorsunuz (5 TL), kendisine de (20 TL)...Kısa-uzun diye yorum yapmam gerekirse, uzun...

En güzeli toptan kurtulup şu fal illetinden ve sadece hani hayalimizde olduğu gibi keyfine baktırmak. Daha önce dedim yine diyorum, enteresandır ben hep güzel şeyleri fal baktırmadığım hatta aklıma bile gelmediği zamanlarda yaşadım ama bulaştık valla bi kere. İnsan dua ederken bile utanır hale gelir mi ? fal baktıra baktıra geliyoruz valla o lehçenin yapışması normal bitanem, dedektif gibi hangi falcı kekliyo hangisi kim diye araştırırken sonuç kaçınılmaz sanırım

, valla keşke ... ben dün birine daha attım fal yorumum az önce geldii , çok dengesizim, n' alamak istiyorum Nallaannnnn

canım randevulu mu gitmek gerekiyor önceden arıyormuyuz

bende işsizim gülüm tek işim topice takılmak sıkma canını bu günlerde geçeçek elbet imtihan diyelim

insallah lalem ya ne sIkIntilar icindeyiz yinede cok sükür .. allah insallah bu sIkIntilarin sonunu getirir
derinin falida geld bu arada yani beni sasirtmadi ama gercekci bir yorum yapmis en azindan o yönünü begendim toz pembe cizmiyor... yanliz fazla pahali ücret olarak yoksa denenebilir yani..
ama bence emine daha degisikti oy oy emine diyorum keske fali tutsa

benim iki arada bir derede sorduğum soruya gelinn hatunlar, aynen şöyleyim;
''Aslı Hanım siz bir yerde online fal bakıyor musunuz'' Beni paronayak yaptınızzzz ulennnn

hahahhahahahhahah koptummmmmmmmmm
kızzz ıyıcee gttıı bızde akıl ztn ıkı gıdım bısey vardı
kadın dıcekkk bu ıstee para varr ,hopp gırıcekkk ısee sen kadının aklınaa ne sokuyon boylee seylerrr

herşeyin başı sağlık gerisi gelir zaten bitanem sabır ben artık online atmıycam bitti, gidersem birtek aslıya giebilirim çok daraldığımdada rezzan ablaya sohbete bu aralr çok sapıttım ne oldu elde var 0

Emine başlı başlışan ekol zaten :)))

Ahahahahahhahhh ya yerim yaaaa karnim agridi gulmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…