Binnaz Abla

Ben de geçen ondan şüphelendim daha doğrusu ayline fama diyoruz ya? aylinle aynıydı meryemin falı
Aylinle degil,ona da baktirmistim.
Meryemin yorumunda:ŞİMDİ ADIMLAR SENDEN TARAF OLUYOR AMA SONRASINDA ONDAN TARAF DA GELECEK.
Fama:Bu yılın sonuna kadar ondan taraf size gelecek adım olacak

Tüm dileklerin gerçekleşşin inşallah Thalix, iş-aşk ne varsa

Nsıl yani Selena, açık konuşsana nasıl anladın? ya bi ben mi hala onu Aylin olduğunu düşünüyorum
Canim,yorumunda kulandigi bir tabirle ampul yandi bende.Ayrica Famaya benden hoslanan baska iki kisiden bahsedip sormustum,Meryemde sizden hoslanan ayrica iki kisi daha var demis :)

Canim,yorumunda kulandigi bir tabirle ampul yandi bende.Ayrica Famaya benden hoslanan baska iki kisiden bahsedip sormustum,Meryemde sizden hoslanan ayrica iki kisi daha var demis :)
Hımm.. olabilir canım.. bende de Fama nın 2 falını Aylin özet geçmiş gibiydi, nüans vardı sadece vadelerde.. ama diyoruz ya.. o zaman bu 3ünün bi bağlantısının var olması var yani bu çok net! ..

Aylin konusunda pek emin degilim ama olabilirde,onun falini begenmemistim ve bana farkli seyler yazmisti sanki

Aylin konusunda pek emin degilim ama olabilirde,onun falini begenmemistim ve bana farkli seyler yazmisti sanki
İşte bak sende Fama ve Meryem çok benzer, bende de ısrarla Fama ve Aylin .. ve giderken fama nın çok önce dediğim '' benim bi arkadaşım da burda fal bakıyor, onun önerisiyle geldim'' deyip gitmesi ve Aylin in tam o sırada başlaması .. ve diyorum ya okuttuğum kişiler bilir 2sinin nerdeyse aynı ağızdan çıkmış cümleleri vs.. ben de Aylin- fama diyorum .. seninkine göre de o zaman ;
FAMA+AYLİN+MERYEM = FAMİLY OLUYO .. İSİMLERİNDEKİ HARFLERİNDEN ONLARIN AYNI HANE İÇİNDE YAŞADIKLARI GÖRÜNMESİ ÇIKMIŞ :))

bende de seninki gibi fama aylin çok benzerdi meryemin falınu beğenmemiştim

evett fal icinde fal yasiyoruz an itibari ile bu i$e binnaz abla topicindeki dedektiflik masasina yöndendiriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…