- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Ben de geçen ondan şüphelendim daha doğrusu ayline fama diyoruz ya? aylinle aynıydı meryemin falıkizlar falalemdeki Meryem ve Fama ayni kisiler
Nsıl yani Selena, açık konuşsana nasıl anladın? ya bi ben mi hala onu Aylin olduğunu düşünüyorumkizlar falalemdeki Meryem ve Fama ayni kisiler
canım randevulu mu gitmek gerekiyor önceden arıyormuyuz
Aylinle degil,ona da baktirmistim.Ben de geçen ondan şüphelendim daha doğrusu ayline fama diyoruz ya? aylinle aynıydı meryemin falı
tamam bitanem çok sağol haftaarası çok sıra olmaz zatenBen cafede olup olmadığını öğrenmek için msj atmıştım ama saat vermemiştim canım, haftasonları kalabalık oluyor sanırım fal için
ben de aylin e fama diyorum, meryem famaysa , fama hepsi mi oluyor.. ben de fama ve aylin çok benzerdi.. ...Ben de geçen ondan şüphelendim daha doğrusu ayline fama diyoruz ya? aylinle aynıydı meryemin falı
insallah lalem ya ne sIkIntilar icindeyiz yinede cok sükür .. allah insallah bu sIkIntilarin sonunu getirir
derinin falida geld bu arada yani beni sasirtmadi ama gercekci bir yorum yapmis en azindan o yönünü begendim toz pembe cizmiyor... yanliz fazla pahali ücret olarak yoksa denenebilir yani..
ama bence emine daha degisikti oy oy emine diyorum keske fali tutsa
Canim,yorumunda kulandigi bir tabirle ampul yandi bende.Ayrica Famaya benden hoslanan baska iki kisiden bahsedip sormustum,Meryemde sizden hoslanan ayrica iki kisi daha var demis :)Nsıl yani Selena, açık konuşsana nasıl anladın? ya bi ben mi hala onu Aylin olduğunu düşünüyorum
Ben de geçen ondan şüphelendim daha doğrusu ayline fama diyoruz ya? aylinle aynıydı meryemin falı
Hımm.. olabilir canım.. bende de Fama nın 2 falını Aylin özet geçmiş gibiydi, nüans vardı sadece vadelerde.. ama diyoruz ya.. o zaman bu 3ünün bi bağlantısının var olması var yani bu çok net! ..Canim,yorumunda kulandigi bir tabirle ampul yandi bende.Ayrica Famaya benden hoslanan baska iki kisiden bahsedip sormustum,Meryemde sizden hoslanan ayrica iki kisi daha var demis :)
ben de aylin e fama diyorum, meryem famaysa , fama hepsi mi oluyor.. ben de fama ve aylin çok benzerdi.. ...
Amannn ben artık tüh Fama ya baktıramadım diye üzülmeyeyim o halde, baktırmışım haberim yok
İşte bak sende Fama ve Meryem çok benzer, bende de ısrarla Fama ve Aylin .. ve giderken fama nın çok önce dediğim '' benim bi arkadaşım da burda fal bakıyor, onun önerisiyle geldim'' deyip gitmesi ve Aylin in tam o sırada başlaması .. ve diyorum ya okuttuğum kişiler bilir 2sinin nerdeyse aynı ağızdan çıkmış cümleleri vs.. ben de Aylin- fama diyorum .. seninkine göre de o zaman ;Aylin konusunda pek emin degilim ama olabilirde,onun falini begenmemistim ve bana farkli seyler yazmisti sanki
Tüm dileklerin gerçekleşşin inşallah Thalix, iş-aşk ne varsa
bende de seninki gibi fama aylin çok benzerdi meryemin falınu beğenmemiştimİşte bak sende Fama ve Meryem çok benzer, bende de ısrarla Fama ve Aylin .. ve giderken fama nın çok önce dediğim '' benim bi arkadaşım da burda fal bakıyor, onun önerisiyle geldim'' deyip gitmesi ve Aylin in tam o sırada başlaması .. ve diyorum ya okuttuğum kişiler bilir 2sinin nerdeyse aynı ağızdan çıkmış cümleleri vs.. ben de Aylin- fama diyorum .. seninkine göre de o zaman ;
FAMA+AYLİN+MERYEM = FAMİLY OLUYO .. İSİMLERİNDEKİ HARFLERİNDEN ONLARIN AYNI HANE İÇİNDE YAŞADIKLARI GÖRÜNMESİ ÇIKMIŞ :))
Bende de öyleydi yaben de aylin e fama diyorum, meryem famaysa , fama hepsi mi oluyor.. ben de fama ve aylin çok benzerdi.. ...
Ben de hiç onunkini beğenmemiştim..bende de seninki gibi fama aylin çok benzerdi meryemin falınu beğenmemiştim
ve Aylin in dediklerinden çok farklıydı Meryemok
Ben de hiç onunkini beğenmemiştim..
İşte bak sende Fama ve Meryem çok benzer, bende de ısrarla Fama ve Aylin .. ve giderken fama nın çok önce dediğim '' benim bi arkadaşım da burda fal bakıyor, onun önerisiyle geldim'' deyip gitmesi ve Aylin in tam o sırada başlaması .. ve diyorum ya okuttuğum kişiler bilir 2sinin nerdeyse aynı ağızdan çıkmış cümleleri vs.. ben de Aylin- fama diyorum .. seninkine göre de o zaman ;
FAMA+AYLİN+MERYEM = FAMİLY OLUYO .. İSİMLERİNDEKİ HARFLERİNDEN ONLARIN AYNI HANE İÇİNDE YAŞADIKLARI GÖRÜNMESİ ÇIKMIŞ :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?