fama iyiydi bendee aylinn kötüü çift karakterr yaratmış aynı kişi ama iki isimm biri iyi biri kötüü devrelerimm yandııaylın famamıymış?pehhhh aylının bana baktıgı fal cok kotuydu fama baktırmadım dıye uzulmeyım o zaman
Belki aynılar, belki değiller bilinmez ama kesinlikle ve kesinlikle bir geçmişleri, iletişimleri, birbirlerinden haberdar oldukları ço net bu 3lünün hem de çok!aylın famamıymış?pehhhh aylının bana baktıgı fal cok kotuydu fama baktırmadım dıye uzulmeyım o zaman
kızz bir mahkememizz olsadaa afarozz etsekk şunlarııBelki aynılar, belki değiller bilinmez ama kesinlikle ve kesinlikle bir geçmişleri, iletişimleri, birbirlerinden haberdar oldukları ço net bu 3lünün hem de çok!
Biz ona halk dilinde kısaca Famaaaaağğğğğ diyoruz daha kolay oluyo söylemesiKizlar derinin fali geldi ne iyi ne kotu diyebilirim ama sok olmadimheralde beni tek sok eden falci aylin olarak tarihe gecicek
onaa bizdee bayılmıştııkk yaa ama yokk o kadar mail attık sitesinee ama yok yok yokkArkadaşlar derine. Fal atmayı istiyorum ne atayım sizce bide bu bır zamanlar felsepetin deki derin mi muhteşem bir kadındı o ama bır kere bktırabıldım öpüldünüz
Sadece öyle olsafama aylin ve meryemm üçlüsüü aynıı kişiysee o zamann birine fal atıncaa üçünedee baktırmışş gibi mii oldukk allahımmm kardayızz kızlarr
heee toplanıp proje ödevi yapmışlar grup halinde masaya oturup bu kişi tellweden gelmişti.. şimdi ne desek ki? aaaa bak ya şuna falalem de ben bakmıştım, şimdi kimi çıkarsam karşısına? amanında amanın bir yolun var dan şu gelmiş, çok yol yapacağını söylemem olsun ona der gibi kafa yoruyorlardırfama aylin ve meryemm üçlüsüü aynıı kişiysee o zamann birine fal atıncaa üçünedee baktırmışş gibi mii oldukk allahımmm kardayızz kızlarr
bacım yavaş anlatt kafaa kalmadıı yine anam ablamm benn oturdukk dedektifcilikk oynuyozzSadece öyle olsaben famaya hiç baktırmadım yani ben tellwe ye dadandığımda o zaten gitmişti ama işin kötüsü ayline ve meryeme baktırdım yani iki aynı kişiye olmuş oluyo bu durumda
fal arşivlerimizleee gelelimmm yuvarlaak bir masaaa etrafındaa hepsini çözerizzheee toplanıp proje ödevi yapmışlar grup halinde masaya oturup bu kişi tellweden gelmişti.. şimdi ne desek ki? aaaa bak ya şuna falalem de ben bakmıştım, şimdi kimi çıkarsam karşısına? amanında amanın bir yolun var dan şu gelmiş, çok yol yapacağını söylemem olsun ona der gibi kafa yoruyorlardır
Aynen aslında baktıramamışken baktırmış oluyoruz eğer bu üçü aynı kişiyse ha bir de nesimee var bak o da meryem ve aylinin özetini yapıp sürmüştü önümüzebacım yavaş anlatt kafaa kalmadıı yine anam ablamm benn oturdukk dedektifcilikk oynuyozzo zamann bu denklemdeee sen bidee famaya baktırmışş oldunn birgünn falcıı katilii olacazz maskelii baloo sankii yaaa
çooookk genell bir fall istiyorsaan dene canımm cok kısaa bakmıyorr ama bizimlee değilsinn dedikk ev ahalisi olarakFalalem mukaddes için ne diyorsunuz kızlar çok mu fazla pembe tablocu beni evlendirmiş nerdeyse ??
Aynen aslında baktıramamışken baktırmış oluyoruz eğer bu üçü aynı kişiyse ha bir de nesimee var bak o da meryem ve aylinin özetini yapıp sürmüştü önümüzeparamızla rezil oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?