Binnaz Abla

Aynen aslında baktıramamışken baktırmış oluyoruz eğer bu üçü aynı kişiyse ha bir de nesimee var bak o da meryem ve aylinin özetini yapıp sürmüştü önümüze paramızla rezil oluyoruz
seslii ve tanıdığımaa devamlıı baktırırıım zatenn kimsee geleceğii tam olaraak bilmiyooo öyle olsaa milli piyangoyudaa tuttururr bunlaarrr siz tek teksinizzz biz kuşak kuşakk fal baktırdıkk kuzumm en azındann sesinii bildiğimmme gider rahatlarıımm bidee geçenn cherry demiştii sankii birininn adı duyuluncaa hurraa olmayalımm diyee onundaa payıı varr koşturr koşturr olup fiyatt yükseltiyozz

çooookk genell bir fall istiyorsaan dene canımm cok kısaa bakmıyorr ama bizimlee değilsinn dedikk ev ahalisi olarak yazmadımmm bileee burayaa kredisii düşükk o kadarrr sıradann

ayy hadi ya keşke sorup baktırsaydım bana da okadar güzel tablo çizmiş ki yarın evleniyorum sanki :) :)

Aynen aslında kesinlikle sesli fal olsa hepsi bak bakalım böyle sahtekarlık olabiliyo mu? Orası öyle gelecek muamma olarak her zaman kalıyo ama her ne kadar koştur koştur özgür irademizle de gidip baktırsak ki kimse başımıza silah dayamıyo sonuçta, yine de yazık günah valla Kimse parayı yerden toplamıyo

öyle tabii bacımm geçen ablamm falını okuyoo heyecanlıı heyecanlıı sigarasınıı yaktıı diyokii ben böyleee okuyomm ama o acabaaa bu kadarrr isteklii mii yazdıı senelerdirrr düşündümm surda okuduklarımdaaa güvendee kalmadıı kuzumm yaaa dertliyizz diyee salak yerinee koymasınlarr

ne güzel demiş,biz heyecanla okurken birçoğu savıp sıradakini almakla cebelleşiyor.. o kadar az ki karşıdakinin derdini içinde hissedip, elinden geldiğini fazlasını yapmaya çalışan .. kim derseniz.. Rezzan abla derim.. çok iyi dediklerimiz bile seiiin uzuun uzun yazdığın soruya fal bitiminde 2 satır cevap veriyor. öküz öldü yorgan yandı ortaklık bitti..
gerçi profesyonel olmaları çok daha önemli.. en nihayetinde karşılıklı çıkarlar giriyor işin içine .. ama o parayı haketmek için de onların içine insanlığın ahlakın girmesi olmazsa olmaz..

rezzaaan ablaaa adınıı taşıyorr bacımm tam ablaaa biliyorumm bendee nesibe içinn öyle düşünürümm bana ablalarımaa insanlığıı cok olduu hakkınıı yemekk olmazz bidee kopyalaa yapıştırlarıı varkiii cinayet sebebiii onu telvedee ablamlaa önlüü arkalıı atıpp yaşıyodukk yaa günahh bee barii yazz elinn ağrımazz

Binnaz da telefonla görüşme seansı başlamış, ne diyosunnn, alüüüüüüüü bir derdim var :)

Aynen zaten kimse keyfinden baktırmıyo Birincisi umut tacirlerini ikincisi de bu tür sahtekarları Allah'a havale ediyorum. Tamam onların ki de günah biz de baktırarak günah işli,yoruz ama en azından kiseyi dolandırmıyoruz. Gerçekten de salak yerine konuyoruz düşününce

fall bu cıkarr cıkmazz ben bana iyilikk yapann falcıyıdaa insann gibi görüyorumm sonuctaa bunlardaa insann ama dolandırıcı gördüğümdee çokk sinirleniyorumm onlarr bizi değill kendilerinii kandırıyorlarr üç kuruşlaa biz batmayızz daa geçen biri dedii burdaaa gerçekteen hem fal bakk hem dolandırıcıı ol o paralarr kesinn cıkarr onlardannn

Kesinlikle çıkar. Bizler sonuçta helal kazandığımız parayla baktırıyoruz ama onlar bizi dolandırarak haram kazanıyorlarsa zaten misliyle çıksın

Kesinlikle çıkar. Bizler sonuçta helal kazandığımız parayla baktırıyoruz ama onlar bizi dolandırarak haram kazanıyorlarsa zaten misliyle çıksın
öylee bacımm sonuctaaa fal buuu dürüstt olsunn pislikk yapmasınlaarr yaaa benii seniii bugünn kandırırlarrr kopyala fallarlaa kafayıı yedireennn üyelikleriyleee ama sonraaa yinee cıkarr burayıı okuyann falcılarr insafaa gelinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…