Binnaz Abla

Kesinlikle. bak peş peşe gelen falları karşılaştırdık resmen özetti yani ohaa dedik. Haram olsun öylelerine

Valla kaçırmışım. Gerçi o siteyi oğlunun saysinde oluşturduğunu okumuştum ama oğlunu görmemişim demek ki

Kızlar derin hanımdan kahve falı geldı ev arkadasımın cokda net soru sormuş bızım kız acemı:) ama gelın gorunki gayettt normel bır yorum.. Asla kötü bir yorumcu demıyorum.ama 35 tl'lik asla degıl dedı arkadasım ben falını okudum gercekten nokta atışı dedırten hiç bıyer yok zamanları beklıcek artık ama ıletıyım dedım

bugünn derininn normall günü kuzummm sanırımm her gelenn normall diyoo ablamdaa beğenmediii cokk genell iyi bişi dediysee cıksınn diyelimm

Aynen. İnsanların dertleriyle alay etmekle kalmayıp bir de dolandırıyolarsa Allah yanlarına bırakmasın. Kendilerine gülsünler
garantiliii fall bi telvedee var bacımm onlarındaa yanınaa kalmasınn kendii aklımlaa gidiyomm ama farklı farklıı beynimi yandıraan üyeliklerii olanlardan cıkarsınnn kopyalayıpp cokk fal attılarr ablamlaa bana onlardaa kınansınn bidee yazılıı faldaaa ciddiyetsizz yazanlarr kınansınnnkızzz fetoo gibi oldumm

binnazzz acsadaaa ablamm fal atacakmışşş binnazz ablacığımm oğlunu cokk beğeniyorumm cok aşk acısıı cektimm olur muu dersinn hadiii çizsinnn pembe tabloyuuu
Binnaz ın kendisine baktıran var mı acaba? yani keşke rezzan gibi madem siteyi kurdun, doldurdun oraya neşeli,çiçekli,lay lay ,hayat ne güzel modlu falcıları.. sen de sık sık girsene.. kendi gitti adı kaldı elimizde :))))))

bi defaaa teee ne zamann baktıı bişii cıkmadıı ancaa sen güzelsinnn yaşamm sana gülümsesinnn doldurmuşşş falcılarııı niyeee uğraşsınn kuzumm

siz kaç kuşaktır fal baktırıyorsunuz Zezi? fal konusunda sanırım en tecrübeli olanımız sensin şu durumda :) ablanın senin, annenin ( ailecek baktırdığınız için diyorum) şu alemde tek geçebileceği kimler var?

Bence kınanmakla kalmasın atılsınlar yani o kadar ciddiyetsiz bir site kendine çeki düzen versin bence. Aynı üyeliklerle fal bakanları işte buradan farka edenlerin uyarısıyla ayırt ediyoruz ama tuzağa da düşmüyo değiliz ki az düşmedik harbi feto gibi oldu yalnız seninki bizi dolandıranların evlerine ateşler salınsıııııın kısmını da ben ekleyeyim bari

ilkk evlii ablamlaa başladıı bizimm bu bağımlılıkk amaa annemdee gençliğindee delirirmişş o zamann sonradann öğrendikk sonraa bekarr ablammla geldi bizeee 2 yıl olduu ama ondann öncee nerdee cafee nerdee komşu teyzeee nerdee fal bakann arkadaşş hepimizz ordaydıkk ben kahve içipp kapatıpp garsonaa ne görüyosunn bi bakk sadecee diyenn insanımm herkesinn beğendiğii başkaa ama ben selena nesibe yiğit derimm üçüdee kahrımı cok cektii ama evli ablamm nette ilkk nesibeyii denedii sonraa biz öğrendikk cıkıyorr bizee fallarıı iyide bi kadınn paragözz olsaa durmadann fall atmaa diyee yırtınıyoo kadınn akılsızlıkk bizdee selenadaa hakkınıı yedimm bi kezz ama görmüş geçirmişş rezzanınn daha kendinden eminii ve hislisii ama cokk sevdimm yiğitt dersenn seviyorumm onuu ama bazen cok havalıı sanki bedava bakıyoo arada kendi kendimee küserimm onadaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…