- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Kesinlikle. bak peş peşe gelen falları karşılaştırdık resmen özetti yani ohaa dedik. Haram olsun öylelerineöylee bacımm sonuctaaa fal buuu dürüstt olsunn pislikk yapmasınlaarr yaaa benii seniii bugünn kandırırlarrr kopyala fallarlaa kafayıı yedireennn üyelikleriyleee ama sonraaa yinee cıkarr burayıı okuyann falcılarr insafaa gelinn
u kaçırmışşş olamazsınnn kuzummm binnazınn oğluuu sertaçç taşdelennSertaç kim yau yeni falcı mı?
bun
u kaçırmışşş olamazsınnn kuzummm binnazınn oğluuu sertaçç taşdelennbekarr olanlarınızz içinn baktımm ablamm özelliklee bayılıyoo
Bilgeyi zaten sevmemiştim yüz yüze baksa kaç yazar
Binnaz abla nın yakışıklılar yakışıklısı Dubai de yaşadığını bildiğim iktisat okumuş galiba ayrıyeten prof. fotoğrafçılık yapmıi, Ayşe Arman la bile röportaj yapmış oğluşuuuSertaç kim yau yeni falcı mı?
iki üyeliğii varr desemm daha cokk dikkatimizii cekerimmmAllah iyiliğini versin ben de falcı sandım
Allah iyiliğini versin ben de falcı sandım
Valla kaçırmışım. Gerçi o siteyi oğlunun saysinde oluşturduğunu okumuştum ama oğlunu görmemişim demek kiBinnaz abla nın yakışıklılar yakışıklısı Dubai de yaşadığını bildiğim iktisat okumuş galiba ayrıyeten prof. fotoğrafçılık yapmıi, Ayşe Arman la bile röportaj yapmış oğluşuuu
Vallahi doğru diyosun kaç gündür burada kim kimmiş diye kafa patlatmaktan normal şeyleri anlayamaz oldukiki üyeliğii varr desemm daha cokk dikkatimizii cekerimmmdünyadaaaan deepbluemeeee
bugünn derininn normall günü kuzummm sanırımm her gelenn normall diyooKızlar derin hanımdan kahve falı geldı ev arkadasımın cokda net soru sormuş bızım kız acemı:) ama gelın gorunki gayettt normel bır yorum.. Asla kötü bir yorumcu demıyorum.ama 35 tl'lik asla degıl dedı arkadasım ben falını okudum gercekten nokta atışı dedırten hiç bıyer yok zamanları beklıcek artık ama ıletıyım dedım
okuyuppp gülüyolarsaa diyozz bizz evdeeeVallahi doğru diyosun kaç gündür burada kim kimmiş diye kafa patlatmaktan normal şeyleri anlayamaz olduk
Aynen. İnsanların dertleriyle alay etmekle kalmayıp bir de dolandırıyolarsa Allah yanlarına bırakmasın. Kendilerine gülsünlerokuyuppp gülüyolarsaa diyozz bizz evdeeeaçındaa kendii kendinizee gülünn
garantiliii fall bi telvedee var bacımm onlarındaa yanınaa kalmasınnAynen. İnsanların dertleriyle alay etmekle kalmayıp bir de dolandırıyolarsa Allah yanlarına bırakmasın. Kendilerine gülsünler
Binnaz ın kendisine baktıran var mı acaba? yani keşke rezzan gibi madem siteyi kurdun, doldurdun oraya neşeli,çiçekli,lay lay ,hayat ne güzel modlu falcıları.. sen de sık sık girsene.. kendi gitti adı kaldı elimizde :))))))binnazzz acsadaaa ablamm fal atacakmışşş binnazz ablacığımm oğlunu cokk beğeniyorumm cok aşk acısıı cektimm olur muu dersinnhadiii çizsinnn pembe tabloyuuu
Cok akillilar ya.s.s.s.Canim,yorumunda kulandigi bir tabirle ampul yandi bende.Ayrica Famaya benden hoslanan baska iki kisiden bahsedip sormustum,Meryemde sizden hoslanan ayrica iki kisi daha var demis :)
bi defaaa teee ne zamann baktıı bişii cıkmadıı ancaa sen güzelsinnn yaşamm sana gülümsesinnnBinnaz ın kendisine baktıran var mı acaba? yani keşke rezzan gibi madem siteyi kurdun, doldurdun oraya neşeli,çiçekli,lay lay ,hayat ne güzel modlu falcıları.. sen de sık sık girsene.. kendi gitti adı kaldı elimizde :))))))
siz kaç kuşaktır fal baktırıyorsunuz Zezi? fal konusunda sanırım en tecrübeli olanımız sensin şu durumda :) ablanın senin, annenin ( ailecek baktırdığınız için diyorum) şu alemde tek geçebileceği kimler var?garantiliii fall bi telvedee var bacımm onlarındaa yanınaa kalmasınnkendii aklımlaa gidiyomm ama farklı farklıı beynimi yandıraan üyeliklerii olanlardan cıkarsınnn kopyalayıpp cokk fal attılarr ablamlaa bana onlardaa kınansınn bidee yazılıı faldaaa ciddiyetsizz yazanlarr kınansınnn kızzz fetoo gibi oldumm
Bence kınanmakla kalmasın atılsınlar yani o kadar ciddiyetsiz bir site kendine çeki düzen versin bence. Aynı üyeliklerle fal bakanları işte buradan farka edenlerin uyarısıyla ayırt ediyoruz ama tuzağa da düşmüyo değiliz ki az düşmedikgarantiliii fall bi telvedee var bacımm onlarındaa yanınaa kalmasınnkendii aklımlaa gidiyomm ama farklı farklıı beynimi yandıraan üyeliklerii olanlardan cıkarsınnn kopyalayıpp cokk fal attılarr ablamlaa bana onlardaa kınansınn bidee yazılıı faldaaa ciddiyetsizz yazanlarr kınansınnn kızzz fetoo gibi oldumm
ilkk evlii ablamlaa başladıı bizimm bu bağımlılıkk amaa annemdee gençliğindee delirirmişş o zamann sonradann öğrendikk sonraa bekarr ablammla geldi bizeee 2 yıl olduu ama ondann öncee nerdee cafee nerdee komşu teyzeee nerdee fal bakann arkadaşş hepimizz ordaydıkk ben kahve içipp kapatıpp garsonaa ne görüyosunn bi bakk sadecee diyenn insanımmsiz kaç kuşaktır fal baktırıyorsunuz Zezi? fal konusunda sanırım en tecrübeli olanımız sensin şu durumda :) ablanın senin, annenin ( ailecek baktırdığınız için diyorum) şu alemde tek geçebileceği kimler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?