Binnaz Abla

dolandırılmaak mıı kızz buu onlarr kendilerinee dolansıınnn kızz ciddennn fetonunn tonlamasıı bile içimdee ben uyuyimm artık iyi gecelerrr kızlarrr yarınn fallarımız cıktıı yazılarıı görürümm inşallaaaah bidee olayy çözülsünnn bizdee araştıtıtız meryem fama aylinn üçlüsünüü yazarımm bir delill bulursamm

Yigit kim arkdslar hic duymadim ben onun adini bu sitede

Ben

Selam arkadaslar belki bi katkim olur sizleretanimasadam sizleri arada bi okuyunca kendimden biseyler buluyorum.Fallara hep merakim vardi ama cözmüs degilimde fal olayini o kadar baktirmama ragmen sanalda denemedik site birakmadim ben o paraylan inan neler alirdim nerelere giderdim nerelere:)Ama haklarini yemim yari cikanlarda oldu yüzde yüz dediklerini yasadigim hic biri yok benim olayimda kesin sonuca daha var sürüncemde yani :)Bazen okuyorum sizleri inanin cok rahatliyorum oley tek ben degilim falkolikAni karsi tarafin düsüncesini bulundugun durumu cok iyi bilen oluyor gerisi pek tutmuyor galiba beklenti icinde olmazsak daha verimli sonuclar cikarMesela hic bekletimin olmadigi bi zamandi arkadaslarlan tatildeyim tesadüfen bi kafede yasli cok sevimli bi teyze bakti ve bana ne dediyse o zaman gülerek dinlemistim ama kadin ne dediyse yasadim 6 aylik bi zamanda ama ondada kesin olacak dedigi sonuc olmadi yani ama bütün bütün detaylari o alti aylik sürecte yasadim sonra her sene gittigimde baktim ama kadin tasinmis siteleri özetlersem binnaz abladakilerinin ne olumlusu nede olumsuzu dedikleri gibi cikiyor.Falimpirdekiler onlari es geciyorum.Tellwedekiler entirika filan dönderiyorlarda yine hakki ile bakan ve bilen oluyor arada bi cikandaFalalem ve falsepeti onlarda özenli bakiyorAma duruldum eskisi gibi delice fal baktirmiyorum günde 5 fal attigimi bilirim deliceydi ama ruhuma iyi geliyorduSize faydam olurmu bilemem ama ne cok olumluya takilin nede cok olumsuza bende eskiden cok takardim ama dedikleri gibi olmuyor.Sizi o kadar iyi anliyorumki insallah hakkinizda ne hayirlisiysa o ciksin ve olsun..

çookkkk haklısın arkadaşım burda okuduğun herkes de senin yazdığın gibi düşünüyor inan ama artık farkındalık arttı, çamaşırları dökülüyor artık.. Binnaz da kimlere baktırdın? olumulu ya da olumsuz çıkmadı ?

2012 de baslamisim orda baktirmaya liste o kadar uzunki kim teker teker anlatayimki katina tarot kahve söyle yapalim cidden onlarcasina baktirmisim merak yada bilmek istedigin kim varsa ona göre yanitliyayim.Aklimda cok net biri var gecen yilin basinda baktirdigim dalya bozok var arkana yaslan ve bu yil senin yilin olucak ve ömrü hayatimda bu kadar kötü bi yilim olmadi

Çıkan falın var mı?

özelden yazsam sakıncası olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…