dolandırılmaak mıı kızz buuBence kınanmakla kalmasın atılsınlar yani o kadar ciddiyetsiz bir site kendine çeki düzen versin bence. Aynı üyeliklerle fal bakanları işte buradan farka edenlerin uyarısıyla ayırt ediyoruz ama tuzağa da düşmüyo değiliz ki az düşmedikharbi feto gibi oldu yalnız seninki bizi dolandıranların evlerine ateşler salınsıııııın kısmını da ben ekleyeyim bari
maşallahh demedenn acmayınn evett kuzummm ayy burdaa son gördüğümm sertaç olduu uyicimmm şimdiiBinnaz ablanın oğlu bu kişi mi ?
http://www.sertactasdelen.com/#!about/c1nmo
Telwede canım kahvesı ıyı dıyolar lakın cıkan ılk falı katınaydı bırıne galıba
Meryem-fama-aylin çemberi canım kimin kim olduğunu çıkaramıyoruzKim dolandırdı gene bizi kızlar arada kacırıyoruz ısımlerı ayrıntılı yazın beynım döndü
bun
u kaçırmışşş olamazsınnn kuzummm binnazınn oğluuu sertaçç taşdelennbekarr olanlarınızz içinn baktımm ablamm özelliklee bayılıyoo
Yigit kim arkdslar hic duymadim ben onun adini bu sitedeilkk evlii ablamlaa başladıı bizimm bu bağımlılıkk amaa annemdee gençliğindee delirirmişş o zamann sonradann öğrendikk sonraa bekarr ablammla geldi bizeee 2 yıl olduu ama ondann öncee nerdee cafee nerdee komşu teyzeee nerdee fal bakann arkadaşş hepimizz ordaydıkk ben kahve içipp kapatıpp garsonaa ne görüyosunn bi bakk sadecee diyenn insanımmherkesinn beğendiğii başkaa ama ben selena nesibe yiğit derimm üçüdee kahrımı cok cektii ama evli ablamm nette ilkk nesibeyii denedii sonraa biz öğrendikk cıkıyorr bizee fallarıı iyide bi kadınn paragözz olsaa durmadann fall atmaa diyee yırtınıyoo kadınn akılsızlıkk bizdee selenadaa hakkınıı yedimm bi kezz ama görmüş geçirmişş rezzanınn daha kendinden eminii ve hislisii ama cokk sevdimm yiğitt dersenn seviyorumm onuu ama bazen cok havalıı sanki bedava bakıyoo arada kendi kendimee küserimm onadaa
Meryem-fama-aylin çemberi canım kimin kim olduğunu çıkaramıyoruz[/QUOTE ben üçünede baktırdım.. Fama gayett olumluydu... Beklemede.. Meryem tamamen olumsuzdu..Aylın olumlu.aynı kişiler elemesınde faydası olucaksa.ama meryemın fal tarıhı cıkmadı.Olumsuz dedıgı olumsuz gıdıyo ama diğer olumlu konusu patladı bende.famanın tarıhı ucsuz bucaksız ve pembelert otesı bı yorum, son cumledekı bunları yasıcaksın tarzı konuşması Aylınle hemen hemen aynı ama ben nedense Aylının ıkısıde olmadıgını dusunuyorum cunku yorumları bırılerıne cıkmıştı dımı.ayy artık kendımızı tekrardan yorulduk hahsha Hunimm nirdesınnnn hıh buldum kafamdaymış
ilkk evlii ablamlaa başladıı bizimm bu bağımlılıkk amaa annemdee gençliğindee delirirmişş o zamann sonradann öğrendikk sonraa bekarr ablammla geldi bizeee 2 yıl olduu ama ondann öncee nerdee cafee nerdee komşu teyzeee nerdee fal bakann arkadaşş hepimizz ordaydıkk ben kahve içipp kapatıpp garsonaa ne görüyosunn bi bakk sadecee diyenn insanımmherkesinn beğendiğii başkaa ama ben selena nesibe yiğit derimm üçüdee kahrımı cok cektii ama evli ablamm nette ilkk nesibeyii denedii sonraa biz öğrendikk cıkıyorr bizee fallarıı iyide bi kadınn paragözz olsaa durmadann fall atmaa diyee yırtınıyoo kadınn akılsızlıkk bizdee selenadaa hakkınıı yedimm bi kezz ama görmüş geçirmişş rezzanınn daha kendinden eminii ve hislisii ama cokk sevdimm yiğitt dersenn seviyorumm onuu ama bazen cok havalıı sanki bedava bakıyoo arada kendi kendimee küserimm onadaa
çookkkk haklısın arkadaşım burda okuduğun herkes de senin yazdığın gibi düşünüyor inan ama artık farkındalık arttı, çamaşırları dökülüyor artık.. Binnaz da kimlere baktırdın? olumulu ya da olumsuz çıkmadı ?Selam arkadaslar belki bi katkim olur sizleretanimasadam sizleri arada bi okuyunca kendimden biseyler buluyorum.Fallara hep merakim vardi ama cözmüs degilimde fal olayini o kadar baktirmama ragmen sanalda denemedik site birakmadim ben o paraylan inan neler alirdim nerelere giderdim nerelere:)Ama haklarini yemim yari cikanlarda oldu yüzde yüz dediklerini yasadigim hic biri yok benim olayimda kesin sonuca daha var sürüncemde yani :)Bazen okuyorum sizleri inanin cok rahatliyorum oley tek ben degilim falkolikAni karsi tarafin düsüncesini bulundugun durumu cok iyi bilen oluyor gerisi pek tutmuyor galiba beklenti icinde olmazsak daha verimli sonuclar cikarMesela hic bekletimin olmadigi bi zamandi arkadaslarlan tatildeyim tesadüfen bi kafede yasli cok sevimli bi teyze bakti ve bana ne dediyse o zaman gülerek dinlemistim ama kadin ne dediyse yasadim 6 aylik bi zamanda ama ondada kesin olacak dedigi sonuc olmadi yani ama bütün bütün detaylari o alti aylik sürecte yasadim sonra her sene gittigimde baktim ama kadin tasinmis siteleri özetlersem binnaz abladakilerinin ne olumlusu nede olumsuzu dedikleri gibi cikiyor.Falimpirdekiler onlari es geciyorum.Tellwedekiler entirika filan dönderiyorlarda yine hakki ile bakan ve bilen oluyor arada bi cikandaFalalem ve falsepeti onlarda özenli bakiyorAma duruldum eskisi gibi delice fal baktirmiyorum günde 5 fal attigimi bilirim deliceydi ama ruhuma iyi geliyordu Size faydam olurmu bilemem ama ne cok olumluya takilin nede cok olumsuza bende eskiden cok takardim ama dedikleri gibi olmuyor.Sizi o kadar iyi anliyorumki insallah hakkinizda ne hayirlisiysa o ciksin ve olsun..
2012 de baslamisim orda baktirmaya liste o kadar uzunki kim teker teker anlatayimki katina tarot kahve söyle yapalim cidden onlarcasina baktirmisim merak yada bilmek istedigin kim varsa ona göre yanitliyayim.Aklimda cok net biri var gecen yilin basinda baktirdigim dalya bozok var arkana yaslan ve bu yil senin yilin olucak ve ömrü hayatimda bu kadar kötü bi yilim olmadi
2012 de baslamisim orda baktirmaya liste o kadar uzunki kim teker teker anlatayimki katina tarot kahve söyle yapalim cidden onlarcasina baktirmisim merak yada bilmek istedigin kim varsa ona göre yanitliyayim.Aklimda cok net biri var gecen yilin basinda baktirdigim dalya bozok var arkana yaslan ve bu yil senin yilin olucak ve ömrü hayatimda bu kadar kötü bi yilim olmadi
özelden yazsam sakıncası olur mu?2012 de baslamisim orda baktirmaya liste o kadar uzunki kim teker teker anlatayimki katina tarot kahve söyle yapalim cidden onlarcasina baktirmisim merak yada bilmek istedigin kim varsa ona göre yanitliyayim.Aklimda cok net biri var gecen yilin basinda baktirdigim dalya bozok var arkana yaslan ve bu yil senin yilin olucak ve ömrü hayatimda bu kadar kötü bi yilim olmadi
ya da bak benim uzuuun bi binnaz listem vardı.. onu görebildin mi? ordaki isimlerden deneyimini paylaşır mısın?özelden yazsam sakıncası olur mu?
Kendi mesajlarından olabilir oradan ulaşırsın ben de benim yayınladığıma öyle ulaşmıştım :))ya da bak benim uzuuun bi binnaz listem vardı.. onu görebildin mi? ordaki isimlerden deneyimini paylaşır mısın?MissCherryBlossom and Angel of Love o uzun binnaz sayfama nasıl kolay ulaşırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?